Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΟΠΕΛΙΑ....ΣΠΙΤΙ ΑΥΡΙΟ
ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΛΟΣΙΡΜΑΘΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥΞΟΥΛΑΣ....ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΟΚΑΛΥΒΑΚΙ ΜΟΥ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΟΠΕΛΙΑ....ΣΠΙΤΙ ΑΥΡΙΟ
ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΛΟΣΙΡΜΑΘΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥΞΟΥΛΑΣ....ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΟΚΑΛΥΒΑΚΙ ΜΟΥ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
Η πελλάρα μας εν μεγάλη φίλε Σόλων!
Θα είμαι μες το αυτοκίνητο και θα περιμένω τα 5-10 λεπτά που θα σταματήσει η θεομηνία και θα κατεβώ
ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑ
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Παιδες σε λιγο θα εχω τη τελεφτεα ενημερωση και τοτε θα μπορω να εκφερω γνωμη με σιγουρια....αΜανουλα και αν μεν βρεξει εναμεβουρατε οσπου να με παρετε ακαμ νομιζο να παρετησω να γραφω γιατι εν το πελλα μου που θα βρω:)))...αστιευωμαι παιδεια η φυση ειναι απροβλεπτη απλα προσπαθω οσο μπορω να ενημερωνω
Τετάρτη 14/1/15 Δελτίο καιρού
Σημαντική αλλαγή αναμένεται για αύριο Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι με αρκετή ένταση..
Οι βροχές θα ξεκινήσουν σιγά σιγά από τις πολύ πρωινές ώρες από τα δυτικά και μέχρι τις βραδυνές ώρες θα καλύψει όλη την Κύπρο..
Για να πέσει χαλάζι έχουμε 30-40% πιθανότητες..
Για βροχές έχουμε 90% πιθανότητες..Αρκετά μεγάλες..
Τοπικά θα υπάρξουν μεγάλες ποσότητες βροχής για αυτό θα χρειαστεί προσοχή..
Στο Τρόοδος αλλά και πιο χαμηλά θα χιονίζει 1300-1400 μέτρα...
Άνεμοι βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί 2-3 μποφώρ στο εσωτερικό και 3-4 μποφώρ στα παράλια ενώ στην περιοχή της Πάφου παροδικά και 5 μποφώρ..
Θερμοκρασία στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό στους 13 στα παράλια και στους μείον 2 στο Τρόοδος..
Υγρασία από 60-80%......
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα μας με χιονοπτώσεις μέχρι και τα νησιά του νοτίου Αιγαίου κινήθηκε το τελευταίο διήμερο ακόμα πιο νότια-νοτιοανατολκά με τις πολικές άέριες μάζες από τη Ρωσία να επηρεάσουν οχι μόνο την Μ. Ανατολή,
δημιουργώντας ακόμα μεγαλύερα προβλήματα στους πρόσφυγες στην Συρία και το Λίβανο, αλλά κατάφερε να το στρώσει ακόμα και στην έρημο, στα βορειοδυτικότερα τμήματα της Σ. Αραβίας χαρίζοντας μαγευτικές εικόνες!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.