ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
-
- Full Member
Re: ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
Πολύ ωραία η αρχική συνάντηση χθες και κυρίως επιτέλους γνωριστήκαμε και ως άτομα.
Υπάρχει περίπτωση αυτή η συζήτηση να μην είναι προσβάσιμη από όλους;
Αρχικά και μόνο σε αυτή την συζήτηση μέχρι να κάνουμε την ψηφοφορία. Απλά μέχρι να αποφασίσουμε τι θα γίνει να έχουμε πρόσβαση όσοι γνωριζόμαστε ή κάποιο μέλος γνωρίζει ποιος είναι πίσω από τον υπολογιστή.
Θέλω να πω κάτι για χθες άλλα θα ήθελα να το δουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται για την κίνηση και όχι όλη η Κύπρος.
Υπάρχει περίπτωση αυτή η συζήτηση να μην είναι προσβάσιμη από όλους;
Αρχικά και μόνο σε αυτή την συζήτηση μέχρι να κάνουμε την ψηφοφορία. Απλά μέχρι να αποφασίσουμε τι θα γίνει να έχουμε πρόσβαση όσοι γνωριζόμαστε ή κάποιο μέλος γνωρίζει ποιος είναι πίσω από τον υπολογιστή.
Θέλω να πω κάτι για χθες άλλα θα ήθελα να το δουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται για την κίνηση και όχι όλη η Κύπρος.
- Phinix
Δυστυχώς δεν ήρθα αλλα περιμένω να ακούσω τι έγινε
Επίσης περιμένω τι νέα συνάντηση
Επίσης περιμένω τι νέα συνάντηση
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
εν ζε ειπα ποτε οτι ακανετε ρε ζε προχτες αν δεν ερκετουν ο Αρτεμης , Χοιροκιτια μονος μου εν εκοφκα να ερτω
!
anws εχει 2 μερες που τα σκεφτουμε ζινα που ακουσα... εγω εκατελειξα σε καποια πραματα μετα που πολλην σκεψη!
θα τα πουμεν στην επομενη συναντηση
τουτι την φορα να το καμουμε Σαββατο νομιζω γιατι ακουσα πολλους που εν ηρταν γιατι εν εβολεφκεν Παρασκευη!
ζε τουτι τι φορα καμε ναμπου να καμεις θελω πουμπουριστους
!

anws εχει 2 μερες που τα σκεφτουμε ζινα που ακουσα... εγω εκατελειξα σε καποια πραματα μετα που πολλην σκεψη!
θα τα πουμεν στην επομενη συναντηση
τουτι την φορα να το καμουμε Σαββατο νομιζω γιατι ακουσα πολλους που εν ηρταν γιατι εν εβολεφκεν Παρασκευη!
ζε τουτι τι φορα καμε ναμπου να καμεις θελω πουμπουριστους

Νεα συναντηση
vote
αν εχεται αλλη μερα απλα πατατε οχι και γραψετε απο κατω την μερα που θελετε
vote
αν εχεται αλλη μερα απλα πατατε οχι και γραψετε απο κατω την μερα που θελετε
Να βρούμε και τρόπο να γράφουμε ορισμένα πράγματα έτσι ώστε να μην τα διαβάζουν όλοι ; δεν μιλώ για ενεργά μέλη
Να μην νιώσει και κανένας απειλή για παράδειγμα
Να μην επηρεάσουμε την επιχείρηση κάποιου με τις πράξεις και λόγια μας
Να μην νιώσει και κανένας απειλή για παράδειγμα
Να μην επηρεάσουμε την επιχείρηση κάποιου με τις πράξεις και λόγια μας
- FRANCHI
- Full Member
[quote="louisll"]Να βρούμε και τρόπο να γράφουμε ορισμένα πράγματα έτσι ώστε να μην τα διαβάζουν όλοι /quote]
+1
+1
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
- FRANCHI
- Full Member
- Phinix
καλημέρα
κάμετε ένα κλειδωμένο post με δικαίωμα εισόδου σε όλους όσους επέδειξαν ενδιαφέρον για το θέμα και τις συναντήσεις
κάμετε ένα κλειδωμένο post με δικαίωμα εισόδου σε όλους όσους επέδειξαν ενδιαφέρον για το θέμα και τις συναντήσεις
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν