Κυνήγι και Γυναίκα
-
- Full Member
Re: Κυνήγι και Γυναίκα
α μανα μου μανα μου ηντα γενεκα!! ρε κοπελια να την ειχα μαζι μου και ας μεν επεζα τιποτε...

- Breda Pegaso
sotiris!129 έγραψε:δετε πως τα καθαριζουν να πιατε το κλαμα! ελεος!!!
Πραγματι εν βαρβαροι! Το μισο πουλι επεταξε το! κατα τα αλλα εμεις ειμαστε βαρβαροι Κυπραιοι!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τοση γινετε ι τρασχιλα μετα το καθαρισμα
οι το τριονι...εμεις ξιφτεριζουμε τουτοι κοφκουν τζαι πετασουν.... αλλα παραμενω στα ιδια...ωραια γυναικα 

- Giorgos Aristotelous
- Full Member
Παναγία μου παναγία μου !!! Μάκαρι να την είχα τούτι
Κατά τα άλλα ξέρει να σκοπεύει
Μπράβο της όμως ...

Μπράβο της όμως ...
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
- beretta682
- Full Member
-
- Full Member
Μαρίνο ξέρω τι εννοείς, το σώμα του άντρα εν διαφορετικό που της γυναίκας, πως να το κάμουμε. Εν λέω καλύτερο ή χειρότερο, άλλα καλά το ένα άλλα καλά το άλλο...ασπούμε αεροβική γυμναστική του στυλ pilates yoga κτλ οι παραπάνω εν γυναίκες.Marinos έγραψε:ρε φιλε έχτος που ότι δεν στέκει καθόλου τούτο που είπες, πρόσεχε να μεν το διαβάσει καμια γενεκα (η μεν το πεις και παρακάτω) γιατί έννα ακούσεις κάμποσα για ρατσισμό και ποτουταjustDOit έγραψε:Νομίζετε έχει να κάνει με το ότι δεν έχουν τις φυσικές ικανότητες και αντοχές για να το κάνουν![]()
![]()
Πάντως τελικά απ ότι φαίνεται έχει γυναίκες που οι μόνο πασιν κυνήγι, αλλά εν τζε πολλά καλές!

- Rai
- Full Member
ΝΑ ΒΡΟΥΜΕΝ ΚΑΜΙΑΝ ΚΟΠΕΛΛΑΝ ΚΥΝΗΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕΝ ΡΕ ΣΟΤΗΡΙ.
ΝΑ ΜΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ.
ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΖΗΤΑΣΤΡΟΝ ΠΑΡΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
ρε Rai ξερεις την δυναμη μου νομιζω! γενεζες πολλες!!!Rai έγραψε:ΝΑ ΒΡΟΥΜΕΝ ΚΑΜΙΑΝ ΚΟΠΕΛΛΑΝ ΚΥΝΗΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕΝ ΡΕ ΣΟΤΗΡΙ.

κανονισε να παμε την αλλη τεταρτη στο λαο μιας ζε εν η τελευτεα! ζε τες γενεζες αφιστες για μετα που το κυνηγι που εν ναν ελεφ8ερα τα σαββατοκυριακα μας να πιενουμε ζιαμε στο "πρωτοκουμπαρο σου"(ξερει ζινος να μεν λαλουμε ονοματα εν να το δει σιουρα) να μας φερνει γαριφαλα αβερτα να καμουμε show