STARLITE BETTINSOLI
-
- Full Member
Re: STARLITE BETTINSOLI
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ BETTINSOLI ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ. ΕΛΑΦΡΥ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΜΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΚΥΝΗΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ .ΦΑΣΣΑ , ΛΑΓΟ- ΠΕΡΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΖΙΚΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ 26ΑΡΙ ΠΑΙΔΚΙΑ ΤΕΛΕΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝ ΚΟΦΚΟΥΝ ΤΑ ΦΟΥΣΣΙΕΚΚΙΑ ΚΤΛ.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ BETTINSOLI ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ. ΕΛΑΦΡΥ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΜΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΚΥΝΗΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ .ΦΑΣΣΑ , ΛΑΓΟ- ΠΕΡΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΖΙΚΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ 26ΑΡΙ ΠΑΙΔΚΙΑ ΤΕΛΕΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝ ΚΟΦΚΟΥΝ ΤΑ ΦΟΥΣΣΙΕΚΚΙΑ ΚΤΛ.
-
- Full Member
ρε παιδια σας παρακαλω μπορει να μου εξηγησει καποιος τι εννοειται οταν λετε αυτο το οπλο σκοτωνει?
χωρις να με παραξηγειτε, υπαρχει οπλο που δεν σκοτωνει? ειλικρινα δεν μπορω να το ερμηνευσω αυτο. θελω την αποψη σας.
χωρις να με παραξηγειτε, υπαρχει οπλο που δεν σκοτωνει? ειλικρινα δεν μπορω να το ερμηνευσω αυτο. θελω την αποψη σας.
- GiorgosT
- Full Member
[quote="WAFFEN"]ρε παιδια σας παρακαλω μπορει να μου εξηγησει καποιος τι εννοειται οταν λετε αυτο το οπλο σκοτωνει?
χωρις να με παραξηγειτε, υπαρχει οπλο που δεν σκοτωνει? ειλικρινα δεν μπορω να το ερμηνευσω αυτο. θελω την αποψη σας.[/quote
Κουβέντες που λέει ο εισαγωγέας του Bettinsoli. έρχονται όπλα κυνηγητικά με τράπ κοντάκια απίστευτο και όμως αληθινό.
χωρις να με παραξηγειτε, υπαρχει οπλο που δεν σκοτωνει? ειλικρινα δεν μπορω να το ερμηνευσω αυτο. θελω την αποψη σας.[/quote
Κουβέντες που λέει ο εισαγωγέας του Bettinsoli. έρχονται όπλα κυνηγητικά με τράπ κοντάκια απίστευτο και όμως αληθινό.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- HarrisAce
- Full Member
φιλε louis setter δωσε μου λιγες πληροφοριες σχετικα με το overland του φίλου σου και με ενδιαφερει πολυ αν σου ειναι ευκολο.
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
-
- Full Member
liko pio montello exeis? ti ckoke evales stin fassa kai pia fissiggia xrisimopieises an einai eukolo thanks
-
- Full Member
Φιλε Σπυρο γεια σου.
Εχω το bettinsoli tarsico λαιτ (κατι ετσι.) και παιζω τισ πρασινες του καλαμαρα jb 36 gr 4-6 mix , και την 35 γρ ασπρεσ victory . τσιοκ έχω 4-3.
Ρε φιλε 6 φασσες ηρταν πανω μου και μακρινες (35 μετρων) και κοντινεσ και επιασα τες δεν εκλοτσουσαν .
Εχω το bettinsoli tarsico λαιτ (κατι ετσι.) και παιζω τισ πρασινες του καλαμαρα jb 36 gr 4-6 mix , και την 35 γρ ασπρεσ victory . τσιοκ έχω 4-3.
Ρε φιλε 6 φασσες ηρταν πανω μου και μακρινες (35 μετρων) και κοντινεσ και επιασα τες δεν εκλοτσουσαν .
-
- Full Member
emena 1-2 irtan panw m oi alles itan para poli psila ala epe3a tis maures 36gr kai 34gr arese mou polla i 34 alla eri3a para poles voles makrines me 4-2 anaggastika na valw to 3-1 giati itan para polla psiles. tin alli kiriaki 8a dokimasw tes 32gr me 34gr alla me 3-2 choke. e3artate kai o topos pou 8a pas fisika
-
- Full Member
Φίλε spyros
Ποιές μαυρες 36 ? τις rio ?
Γιατι και εκεινεσ καμνουν για την φασσά.
Λαγο παιζω Rio 34γρ ροζ και rio 42γρ μπλε στο ανοικτο και μεσ τα πυκνερκα έχω για πρώτην την Rottweil 36γρ χαρτινη και δευτερην την rio34 γρ
Τζικλεσ παιζω victory skeet 32γρ και 28γρ και κατι 24γρ
Με τουτους τους συνδιασμους ρε φιλε δεν έχω κανεναν προβλημα.(ως τωρα)
Εσυ τι φουσσιεκκια σειρνεις?
Ποιές μαυρες 36 ? τις rio ?
Γιατι και εκεινεσ καμνουν για την φασσά.
Λαγο παιζω Rio 34γρ ροζ και rio 42γρ μπλε στο ανοικτο και μεσ τα πυκνερκα έχω για πρώτην την Rottweil 36γρ χαρτινη και δευτερην την rio34 γρ
Τζικλεσ παιζω victory skeet 32γρ και 28γρ και κατι 24γρ
Με τουτους τους συνδιασμους ρε φιλε δεν έχω κανεναν προβλημα.(ως τωρα)
Εσυ τι φουσσιεκκια σειρνεις?
-
- Full Member
nai te rio pou pezw proxtes eixa tes 42gr tes 36 kai tes 34 ala epidi epezates pou to proi ws tin nixta opos ipa epidi itan psiles i fasses evala se kapia fasi mono 34gr tes roz sto pertitzi persi evala tes prasines tis rio pale tappa 40gr ixa apotelesmata alla fetos ena pe3w mono pistoni sto pertiko kai skeftoume ti sindismo na kamw. sitin fassa malon 8a valw 34gr stin proti kai 32gr stin deuteri malon me 3-2 choke. kai pertitzi ,lago me 4-2 ckoke 8a dokimasw tes tes 42gr kai 36gr i 42gr nomero 6 kai 36gr noumero 7 esi ti les re file
-
- Full Member
Φιλε Σπύρο .
Επειδη απο οτι εκαταλαβα παεισ για περτικους παραπανω θα σου συνηστουσα για πρώτη την RIO42 την (μπλε 7 νουμερο ταππα) και για δευτερη την 36 γρ jb πρασινη με 4-6 νουμερα μιχ. η μπλε εχει καλη διασπορα και ανοιει γληορα και η πρασινη κτυπα και λυον πιο μακρια.
η μαυρη μες την υγρασια - κρυαδα εχει λυον προβλημα . επεισης η ροσζ 34 γρ θελει υγρασια
Επειδη απο οτι εκαταλαβα παεισ για περτικους παραπανω θα σου συνηστουσα για πρώτη την RIO42 την (μπλε 7 νουμερο ταππα) και για δευτερη την 36 γρ jb πρασινη με 4-6 νουμερα μιχ. η μπλε εχει καλη διασπορα και ανοιει γληορα και η πρασινη κτυπα και λυον πιο μακρια.
η μαυρη μες την υγρασια - κρυαδα εχει λυον προβλημα . επεισης η ροσζ 34 γρ θελει υγρασια