Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
- marinos.a
- Site Admin
Re: Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
ρε ο 129 θα γίνει ασκητής του τζυνιου
μόνιμη νηστεία με φρανκ μπεκ και κανένα τσιβικ
μόνιμη νηστεία με φρανκ μπεκ και κανένα τσιβικ
Si vis pacem, para bellum
- Breda Pegaso
Οι ρε παρετα! Δαμε Λααρηδες μεγαλοι τζιαι αμα ακουσουν τον περτικο να καμει φρρρρρρρρρρρρ παθαινουν!
Εν γιατρευκεται η αρρωσκια του φρρρρρρρρρρρ
Εν τζιαι λαλω ωραιες και οι φραγκολινες και μπεκατσες αλλα θα θελεις τζιαι κανενα hardcore!
Εν γιατρευκεται η αρρωσκια του φρρρρρρρρρρρ

Εν τζιαι λαλω ωραιες και οι φραγκολινες και μπεκατσες αλλα θα θελεις τζιαι κανενα hardcore!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 05 Φεβ 2013, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Laurona
Εισαι πολλα δυνατοςBreda Pegaso έγραψε:Οι ρε παρετα! Δαμε Λααρηδες μεγαλοι τζιαι αμα ακουσουν τον περτικο να καμει φρρρρρρρρρρρρ παθαινουν!
Εν γιατρευται η αρρωσκια του φρρρρρρρρρρρ![]()

Νομιζω δεν μπορουσες να του το εξηγησεις καλυτερα

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
ηντα αν παιξω 18 φραγκολινες ουλην την σεζον εν να πιω ησια πανω που την χαρα μου οι απλα εν να αντεξωAnthimos έγραψε:sotiris!129 έγραψε: πετους τα ρε λαγε μου ...
εγω υποσχεθηκα πως που του χρονου δεν θα ξανασχοληθω με περτιζια, αν βρεθουν μεσα στο δρομο μου καλως αλιως μονο φραγκολινες
Δηλαδη εν να αντεξεις να παιξεις 18 πουλια όλη την σεζον , ΔΕΝ θα βουρησεις περτικο κι ακομα κι αν ερτει στο δρομο σου ρεχτος δεν θα τον παιξεις???
Τζαι πικατσες ατε τζαι κανενα λαγο??? Καλαααν![]()
Καλαααν

εν να παιζω ζε κανενα περτικο που να βρεθεται μες την στρατα μου ζε καμιαν μπεκατσα ε ηντα που αλλον θελω ?
δαμε φετος 25 περτιζια επαιξα 17 εκρεμασα και οδηγησα στον θανατο του καρτεριου παραπανω που 70 περτιζια! αρα εν ηξικη η δουλεια! ενω φραγκολινες χαλαρα 10/10 πουλια εν να μινουν να τα φκαλει ο σκυλος με ιχνηλασια ,βολες κοντινες ωχχχχχχχχ τι αλλο να θελω!
τελος παντον να μπω λιο στο θεμα
πρην καμια 10ρκα χρονια που ημουν πελοκοτσιρος επεια με 2 παρεες πισω που τον κρονο στα Λατσια (ποταμος απεναντη που το ΓΣΠ) να παρουμε τον σκυλο του ενος βολτα στο Λαο ταχα!
μια φαση σαν επερπατουν καμια 10 μετρα παραλιλα που τα καλαμια ακουω παπιρουθκια
λεω το στους αλλους και ποσιεπαζουμε του πας των ποταμο και βλεπουμε καμια 10-12 παπιρουθκια με την μανα (πρασινοκεφαλι ) να βουρουν να μπουν μες τα καλαμια! ο σκυλος μονομιας εβαλε την μανα του βουρου και εμεις τα παπιρουθκια, επειασαμε 6 πρην μπουν μες τα καλαμια
το τι βυθισεις εκαμεν η μανα κατα πανω μας και κατα πανω στο σκυλο δεν εξαναδα στην ζωη μου! επεταν και ερκετουν με μια ταχυτητα να καρφωσει πανω μας οσπου εκλεαν τα παπιρουθκια!
στο τελος επειραμεν τα παπιρουθκια σπιτι ειχα και κατι αλλα πρασινοκεφαλα αλλα πουζινα της φαρμας που δεν πετουν και τα εβαλα μαζι και οταν μεγαλοσαν τα εξαπολισαμε στο χωραφι μαζι με τα μεγαλα
εβλεπες τες επετουσαν γυρον που το σπιτι και εξανακαθουνταν μεσα οπως τα τηλεκατευθυνομενα

οσπου μια νυχτα... αλεπου...εμπεικε μεσα στο τελιασμενο...κοτες/παπιες/γαλοπουλες γιοκ παραπανω που 100 πουλια πνημενα...
εν ξερω αν ηταν μεσα στα πνημενα και τα παπακια μου η αν εκαταφεραν να πετασουν γιατι ηταν μονος του ο πατερας εκεινη την μερα αλλα θυμουμαι το προσωπο του την ωρα που ηρτεν σπιτι και επιασεν το οπλο και εξαναστραφικεν πισω με την ελπειδα να εβρει τον αλουπον!
- Laurona
Ενα πραμα που με καμνει να μισω τους αλουπους εν τουτο......
Οταν θα σκοτωσουν, σκοτωνουν οτι εχει ζωντανο, τρωνε ενα το πολλυ, πιννουν το αιμα των θηραματων τους και φευγουν.
Εχω τζιε εγω παρομοια περιστατικα που την φαρμα....
Δεν σκοτωνουν μονο ενα - δυο να φαν και να φυουν.....καταστρεφουν!
Οταν θα σκοτωσουν, σκοτωνουν οτι εχει ζωντανο, τρωνε ενα το πολλυ, πιννουν το αιμα των θηραματων τους και φευγουν.
Εχω τζιε εγω παρομοια περιστατικα που την φαρμα....
Δεν σκοτωνουν μονο ενα - δυο να φαν και να φυουν.....καταστρεφουν!
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
ποιον ρε Στεφανε εν παεις καλα αλοπως...ακι εισαι και κοπελουι που παιζει φραγκολινεςBreda Pegaso έγραψε:Οι ρε παρετα! Δαμε Λααρηδες μεγαλοι τζιαι αμα ακουσουν τον περτικο να καμει φρρρρρρρρρρρρ παθαινουν!
Εν γιατρευκεται η αρρωσκια του φρρρρρρρρρρρ![]()

ηντα το ΦΡΡΡΡΡΡΡ της φραγκολινας εν μινησκι τριχα πας το σομα σου που να μεν σικοστει !!!
την πρωτη μου φραγκολινα πρην 3 χρονια που επαιξα ενομιζα επειασεν με το ηλεκτροσιοκ , ηταν θυλιζια θεμας εκρατουν την 15 λεπτα και εκαμαρωνα την , ελεφαντα να μου εφερναν ζινην την ωρα δεν την ανταλαζα

η δευτερη μετα που 2-3 εφτομαες που ηταν ζε αρσενιζια, εφκαλεν την ο σκυλος 1 μετρο μπροστα μου ενομιζα εφιεν η γη που μες τα ποθκια μου, ηρτα σπιτι και αλλο λιον να πω του πατερα να μου την βαλσαμοσει να μεν την ξεχασω ποτε μου

ενω τον πρωτο μου περτικο ουτε που τον θυμουμαι! ερεξα τους 200 τουτα τα 7 χρονια που κυνηγω (με αδεια) και μακαρι να θυμαμαι 30-40 ηνταλος τους επαιξα!
- Anthimos
- Moderator
sotiris!129 έγραψε:ποιον ρε Στεφανε εν παεις καλα αλοπως...ακι εισαι και κοπελουι που παιζει φραγκολινεςBreda Pegaso έγραψε:Οι ρε παρετα! Δαμε Λααρηδες μεγαλοι τζιαι αμα ακουσουν τον περτικο να καμει φρρρρρρρρρρρρ παθαινουν!
Εν γιατρευκεται η αρρωσκια του φρρρρρρρρρρρ![]()
Εν τζιαι λαλω ωραιες και οι φραγκολινες και μπεκατσες αλλα θα θελεις τζιαι κανενα hardcore!![]()
ηντα το ΦΡΡΡΡΡΡΡ της φραγκολινας εν μινησκι τριχα πας το σομα σου που να μεν σικοστει !!!
την πρωτη μου φραγκολινα πρην 3 χρονια που επαιξα ενομιζα επειασεν με το ηλεκτροσιοκ , ηταν θυλιζια θεμας εκρατουν την 15 λεπτα και εκαμαρωνα την , ελεφαντα να μου εφερναν ζινην την ωρα δεν την ανταλαζα![]()
η δευτερη μετα που 2-3 εφτομαες που ηταν ζε αρσενιζια, εφκαλεν την ο σκυλος 1 μετρο μπροστα μου ενομιζα εφιεν η γη που μες τα ποθκια μου, ηρτα σπιτι και αλλο λιον να πω του πατερα να μου την βαλσαμοσει να μεν την ξεχασω ποτε μου![]()
ενω τον πρωτο μου περτικο ουτε που τον θυμουμαι! ερεξα τους 200 τουτα τα 7 χρονια που κυνηγω (με αδεια) και μακαρι να θυμαμαι 30-40 ηνταλος τους επαιξα!
Που να σου την κρατα φερμαριστη ο σκυλος ακομα και μετα να σηκωστει ρε Σωτηρη
Εν πολλα ομορφο θηραμα η φραγκολινα αρεσκει μου κι εμενα πολλα αλλα συμφωνω με τον Στεφανο
Φερμα στα 40 μετρα και φρρρρρρρρρ με οριακη δυσκολη βολή στα σχεδον πενηντα .......Hard core πράματα!!!

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
μεν τα γραφεις 2 φορες και δεν μου αλλασεις γνωμη που του χρονου ο ομιλος τον περτικαριων θα ειναι -1 
φερμαριστη και πελαρες
, οσπου να σπασουν φερμα τα σετερακια σας 3-4φορες η φραγκολινα εν ζε 100 μετρα παρακατω, ενω ο Λακης ζιαμε που την ωρα που να πιασει την μαλαη της 3 λεπτα οπου και αν ειναι εν μες την βουρκα με σταση για τσιαρο με τιποτε και γυρεφκει και την θυλιζιαν μες τα 3 λεπτα 

φερμαριστη και πελαρες

- Laurona
Μα εννα πουλησεις και το μπερεττα?sotiris!129 έγραψε:μεν τα γραφεις 2 φορες και δεν μου αλλασεις γνωμη που του χρονου ο ομιλος τον περτικαριων θα ειναι -1
φερμαριστη και πελαρες![]()
![]()
, οσπου να σπασουν φερμα τα σετερακια σας 3-4φορες η φραγκολινα εν ζε 100 μετρα παρακατω, ενω ο Λακης ζιαμε που την ωρα που να πιασει την μαλαη της 3 λεπτα οπου και αν ειναι εν μες την βουρκα με σταση για τσιαρο με τιποτε και γυρεφκει και την θυλιζιαν μες τα 3 λεπτα

Δεν εξηγειται αλλιως

Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- Anthimos
- Moderator
sotiris!129 έγραψε:μεν τα γραφεις 2 φορες και δεν μου αλλασεις γνωμη που του χρονου ο ομιλος τον περτικαριων θα ειναι -1
φερμαριστη και πελαρες![]()
![]()
Ρε λεσιη εχει quota η φραγκολινα !!! Μιαν........ τσιαρον τζαι εσσω σου !!! ( γι αυτο σου λαλω εν θα αντέξεις)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!