Βουητο στο αυτι

Απάντηση
Γιατρός

Re: Βουητο στο αυτι

Δημοσίευση από Γιατρός »

Laurona έγραψε:Παρα να παρακαλας το κακο του ανθρωπου καμε του δωρο τα ακουστικα ρε φιλε.
Θκιέβαστο καλά πιο πάνω
Έπαθε την ζημιά πλέον,τώρα εμείς καθημερινά υποφέρουμε
Τα ακουστικά τα φορώ για να μεν ακούω τις τσιριλιές,αυτού πλέον δεν του χρησιμεύουν σε τίποτε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ακουστικα πρεπει να βαλει εκεινος για να σταματησει να φωναζει, οχι εσυ, εσυ βαλε ωτοσαπιδες.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΛΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟΝ.

Ακολουθως, εαν του μιλησεις, κια του εξηγησεις οτι φωναζει, δεν πιστευεις οτι θα καταλαβει.?
Παρα να υποφερετε εσεις, βαλε πανω του την προσπαθεια να προσπαθεο να μιλα πιο σιγα.
Εξηγα του την κατασταση , παρα να τον κανεις να νιωθει μειονεκτηκα.

Και σιγουρα, δεν νομιζω να επαθε σκοπιμα την ζημια, ας μην τον παραγκωνιζετε γιατι εχει καποιο προβλημα.

Ειναι τουλαχιστον ασχημο.

Και μην παρεξηγας τον γραπτο λογο, εαν με ειχες μπροστα σου θα εβλεπες εναν ανθρωπο που κανει διαλογο, ηρεμα και ωραια, ουτε σε κρινει, ουτε σου επιβαλλετε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Laurona έγραψε:Ακουστικα πρεπει να βαλει εκεινος για να σταματησει να φωναζει, οχι εσυ, εσυ βαλε ωτοσαπιδες.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΛΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟΝ.

Ακολουθως, εαν του μιλησεις, κια του εξηγησεις οτι φωναζει, δεν πιστευεις οτι θα καταλαβει.?
Παρα να υποφερετε εσεις, βαλε πανω του την προσπαθεια να προσπαθεο να μιλα πιο σιγα.
Εξηγα του την κατασταση , παρα να τον κανεις να νιωθει μειονεκτηκα.

Και σιγουρα, δεν νομιζω να επαθε σκοπιμα την ζημια, ας μην τον παραγκωνιζετε γιατι εχει καποιο προβλημα.

Ειναι τουλαχιστον ασχημο.

Και μην παρεξηγας τον γραπτο λογο, εαν με ειχες μπροστα σου θα εβλεπες εναν ανθρωπο που κανει διαλογο, ηρεμα και ωραια, ουτε σε κρινει, ουτε σου επιβαλλετε.
Πεεε νομίζω και οι δύο τα κάναμε snow
Αυτός χρειάζεται ακουστικά,εγώ έχω ωτοασπίδες
Δεν παραδέχεται το πρόβλημα όπως και πολλά άλλα,άλλη ιστορία
Κανένας δεν παραγκωνίζεται απλώς τον κόσμο δεν μπορείς να τον αλλάξεις
Και αν με είχες μπροστά σου θα καταλάμβαινες ;)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

[quote="louisllΠεεε νομίζω και οι δύο τα κάναμε snow and glass ;)[/quote]

Εφυρες με :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Laurona έγραψε: εαν με ειχες μπροστα σου θα εβλεπες εναν ανθρωπο που κανει διαλογο, ηρεμα και ωραια,
louisll έγραψε:Και αν με είχες μπροστά σου θα καταλάμβαινες ;)
Ετσι :!:
Si vis pacem, para bellum
mastorasrulez
Full Member

Δημοσίευση από mastorasrulez »

Έχοντας και εγώ το ίδιο πρόβλημα είναι όντως πολύ βασανιστικό να προσπαθείς να καταλάβεις το τι λέει ο συνομιλητής σου και να έχει και κάποιες περιπτώσεις που να προσπαθείς να διαβάσεις τα χείλη του :shock: ...
Από το ότι μου είχε πει και εμένα ο γιατρός τότε αν πας μέσα στο πρώτο 24άωρο προλαβαίνεις τα χειρότερα...

Για το κυνήγι εγώ πήρα κάτι ηλεκτρονικές ωτοασπίδες αν και ήταν πολύ τσουχτερή τιμή θεώρησα ότι ήταν ανάγκη και για την δική μου υγειά αλλά και για ασφάλεια των γυρο μου.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Δυστυχώς αν δεν το πάθεις δεν μπορείς να καταλάβεις για πόση δυσκολία μιλάμε, τόσο γι αυτόν που έχει το πρόβλημα όσο και για τον περίγυρο του.

Για μένα δεν έχει καμία διαφορά απ' οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας πάντως, γι αυτό και ένα άτομο με τέτοιο πρόβλημα χρειάζεται ιδιαίτερη προσέγγιση.

Δυστυχώς.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Εγώ καταλαμβαίνω επώμιση μόνο μέσω του ώμου διότι δεν έχω αίσθηση στην δεξιά πλευρά του προσώπου μου και ποτέ δεν θα έχω
Καταλαμβαίνω από προβλήματα μόνιμα
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

louisll έγραψε:Εγώ καταλαμβαίνω επώμιση μόνο μέσω του ώμου διότι δεν έχω αίσθηση στην δεξιά πλευρά του προσώπου μου και ποτέ δεν θα έχω
Καταλαμβαίνω από προβλήματα μόνιμα
Έτσι είναι, πάντα θα υπάρχει κάτι χειρότερο.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”