Καλως σας βρηκα

sotiris..
Full Member

Re: Καλως σας βρηκα

Δημοσίευση από sotiris.. »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:εν τρις που είμαστε χέσε μέσα
ετριτοσε το ΚΑΛΟ ρε κοπελια εν γλιτονουμε το ban :lol:
Άβαταρ μέλους
B725 Sporting
Full Member

Δημοσίευση από B725 Sporting »

να χαιρετισω με τη σειρα μου τους φιλους σωτηρηδες και τα αλλα παιδια που με καλοσωρισαν !

φιλε σωτηρη, δυστυχως ουτε τα περτιτζια εν το φορτε μου... βλεπω τα , καμια φορα αμα ειμε με οπλο φοουμε να τα παιξω γιατι πετουν πολλα χαμηλα.. επισης πολλες φορες αμα αρκισω λιο να σημαθκιασω τζαι παει στα 50-60 μετρα παλε φοουμε να παιξω το πουλι... γενικα εχω τουντο φοβο οτι οτι σημαθκιασ εν πεφτει , τζαι εν καταλιω τες χαρτουτσιες μου :D τωρα που εν να πιασω αυριο μεθαυριο το B725 sporting εν να του δωκω να αψει σκοπευτηριο !
Εικόνα
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ακου να δεις φιλε μου, εν θελω να σου το παιξω μαστρος απλα να σου πω ζεγω τουτα τα 5 που ξερω μπας ζε βοηθησω σε!
το σκοπευτηριο και το κυνηγι δεν εχουν καμια σχεση απολυτος... αλλον ο δισκος και αλλον το πουλλι
στο σκοπευτηριο θα δεις μονο αν το οπλο καθεται πανω σου, θα εξοικοιωθείς μαζι του και ετσι οταν καμει το φρρρρ ο περτικος θα εισαι σε θεση να τον παιξεις πρην φτασει στα 50-60 μετρα που λαλεις!
δαμε αλλοι και αμαν εν τους φαρασουμε τους περτικους να παν πανω τους εν λυπουνται τες χαρτουτσιες και παιζουν τενεκουθκια και εσυ λυπασε να παιξεις 1 πουλι που εκαμες 1 ωρα περπατημα πας τα ακαμοτα να εβρεις γιατι λυπασε τες χαρτουτσιες? :?
αμαν παιξεις 1 ζε 2 ζε 3 ζε 4ς περτικους και λυγρεψεις τοτε εν να δεις πως τουτα που λαλεις εν μες το μιαλο σου!
το θεμα ειναι να παιξεις ζιαμε που μπορεις να παιξεις, και να μην παιξεις ζιαμε που δεν πρεπει να παιξεις!
δηλαδη να μην παιξεις πουλια που απαγορευουνται
να μην παιξεις πουλια στα 50-60 μετρα που λαλεις γιατι πολλα απλα εχει πυθανοτητα να καμεις ζημια στο πουλι, και εσυ να μην το παρεις ετσι να πεθανει πιο μετα (αρα καμεις ζημιαν)
να μην παιζεις απλα για να παιζεις να γεμονεις την βουρκαν... να παιζεις γιατι αγαπας ζινο που καμεις! αρα εν να σεβεσαι το θηραμα εν να του διας εφκερια να γλιτωσει και εν να αναμετριεσε στα ισα μαζι του! ενεν η ποσοτητα εν η ποιοτητα! γιατι στο τελος της μερας το μονο που μενει εν η αναμνηση ενος θηραματος και οχι η χαρτουτσια η το θηραμα! εγω θυμαμαι ακομα τουλαχιστο τα 2/3 τον περτιζιον που επαιξα και πιστεψε με εν παρα πολλα! παω στους τοπους που τα κυνηγισα και εχω να λεω ιστοριες ποθεν τα εφκαλα που τα επαιξα και πως, ετσι ξεκεινω το κυνηγι μου σε εκεινο το τοπο και ειμαι happy πρην καν αρκεψω να κυνηγω!
Άβαταρ μέλους
B725 Sporting
Full Member

ναι φιλε σωτηρη για εξοικιωση ! το κατανοοω πως ειναι κατι το τελειως διαφορετικο... τωρα θελω να ξεθαρρεψω λιο γιατι φοουμε πολλα να καμω βολες, να μεν πεξω κανενα, αμπα τζαι εκανενα γερακι που σημαθκιαζω τζαι εν το καταλαβα... σωστα λες οτι ολα εινε μες το νου μας ! οσο για τα υπολοιπα , εχεις 1 ποιντ !
Εικόνα
sotiris!129

απλα φιλε μου να εχεις μεσα στο μιαλο σου ενεν το 1 μπαμ παραπανω, εν η αναμνηση ζινου του μπαμ που καμει την διαφορα αλιος δεν θα κυνηγουσε κανενας μας ηταν να ημασταν ουλοι σκοπευτηριο να παιζουμε 25 μπαμ το 25λεπτο!!!
με ενα μπαμ παραπανω μπορει να στραβοσεις καποιον αλλο, μπορει να τον σκωτοσεις τον αλλον, μπορει ομως να δοσεις την εφκερεια σε ενα θηραμα να αφισει απογονους για να εχεις εσυ να κυνηγας στο μελον!
Άβαταρ μέλους
B725 Sporting
Full Member

sotiris!129 έγραψε:απλα φιλε μου να εχεις μεσα στο μιαλο σου ενεν το 1 μπαμ παραπανω, εν η αναμνηση ζινου του μπαμ που καμει την διαφορα αλιος δεν θα κυνηγουσε κανενας μας ηταν να ημασταν ουλοι σκοπευτηριο να παιζουμε 25 μπαμ το 25λεπτο!!!
με ενα μπαμ παραπανω μπορει να στραβοσεις καποιον αλλο, μπορει να τον σκωτοσεις τον αλλον, μπορει ομως να δοσεις την εφκερεια σε ενα θηραμα να αφισει απογονους για να εχεις εσυ να κυνηγας στο μελον!

Συμφωνω !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

sotiris!129 έγραψε:απλα φιλε μου να εχεις μεσα στο μιαλο σου ενεν το 1 μπαμ παραπανω, εν η αναμνηση ζινου του μπαμ που καμει την διαφορα αλιος δεν θα κυνηγουσε κανενας μας ηταν να ημασταν ουλοι σκοπευτηριο να παιζουμε 25 μπαμ το 25λεπτο!!!
Ρε Σωτηρη γιατι εν γραφεις κανενα βιβλιο με θεμα η ψυχολογια στον κυνηγι? :D
τζαι το εξοφιλλο καμνεις το ο ιδιος αφου σου περνα :D :D
mikros

Δημοσίευση από mikros »

lefteris,αν ο Σωτηρης καμει ετσι βιβλιο εν να τον σαμποταρει ο ¨συνδεσμος ρεχτων περδικιιων¨ :lol: :lol: :lol: :lol:

Φιλε καλος ορισες στην παρεα...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
B725 Sporting
Full Member

mikros έγραψε:lefteris,αν ο Σωτηρης καμει ετσι βιβλιο εν να τον σαμποταρει ο ¨συνδεσμος ρεχτων περδικιιων¨ :lol: :lol: :lol: :lol:

Φιλε καλος ορισες στην παρεα...
καλως σε βρηκα και σενα !
Εικόνα
sotiris!129

lefteris έγραψε:
Ρε Σωτηρη γιατι εν γραφεις κανενα βιβλιο με θεμα η ψυχολογια στον κυνηγι? :D
τζαι το εξοφιλλο καμνεις το ο ιδιος αφου σου περνα :D :D
φιλε Lefteri ειναι ακριβος οπως το ειπες θεμα ψυχολογιας!
ολοι παμε κυνηγι για αυτες τες μοναδικες στιγμες!
καποιοι βρισκουν τον δρομο του ποιοτικου κυνηγιου βαζοντας στον εαυτο τους ψηλα στανταρ...δηλαδη παει λααρης που μπορει να παιξει 0-1-2 χαρτουτσες την εξωρμηση, η παει περτικαρης και δεν παιζει πουλια εχτος και αν του τα φκαλουν οι σκυλοι του(πχ ο english Setter καλη ωρα)! τουτα τα ατομα ειναι κυνηγετικα χορτατα και δεν τους αρκει πλεον η θηραματικη αποζημιωση αλλα ψαχνουν για μεγαλιτερη πιοτητα στο κυνηγι τους, δεν τους κανει αισθηση ο αριθμος τον θηραματον αλλα ο τροπος καρποσης τους! το να ακουσουν 1 μπαμ η 10 δεν τους κανει καμια διαφορα φτανει να ειναι ολα με τον τροπο που τους αρεσει!

Καποιοι αλλοι ακομα ψαχνονται και δυστιχος γιαυτους μενουν στο ιδιο επιπεδο για 10ετιες
νομιζουν πως η απολαυση στο κυνηγι ειναι το μπαμ... ξεκεινουν το κυνηγι τους καπως ετσι : παμε για ζικλες ως τες 9-10 αν ρεξει κανενα περτικουι καμια φασουα η οτι διποτε αλλο καλος δεν πα να ρεξει φασα στα 200 μετρα θα την παιξουν απλα για να ακουσουν τα 2 μπαμ!!! (παιζουν 1-2 πακετa χαρτουτσιες ετσι ανετα μεσα σε 2-3 ωρουες) αν δεν ρεξει φεφκουμε παμε στες τραχιλες να ποσκολιστουμε νακον... το μηχανουην απαρετητο και στες 2 φασεις (πως αλιος να παιξουμεν αλλο 1-2 πακετα χαρτουτσιες??) το απογευμα ζιταστρο ζικλες... αν δεν εχει ακομα καλητερα... εχει περασμα σπινους!!! (παιζουμεν αλλο 2-3 πακετα χαρτουτσιες)
τουτοι οι αθρωποι δεν μπορουν να παν σπιτι αν δεν παιξουν ενα αριθμο χαρτουτσιες! αν δεν τον παιξουν και δεν περνα μουγια θα παν εξω που ενα πεζουναρκον και θα αρκεψουν σφαγη, αν δεν εχει με πεζουνια τοτε ΤΑΠΕΛΛΕΣ τενεκουθκια μαπουρους!!!
ειναι οι αθρωποι που ειτε περτικο να παιξουν ειτε σπινο την ιδια συνμασια εχει για αυτους ειναι ακομα 1 μπαμ αναμεσα στα 5-6 πακετα που παιζουν την μερα! γιατι γιαυτους το μπαμ εχει παραπανω συνμασια απο ολα τα αλλα! και στο τελος της καθε σεζον δεν εχουν καμεια αναμνηση απο τα θηραματα που εκτελεσαν!
δεν σεβονται κανενα και τιποτα, ουτε την φυση ουτε κανενα! γιαυτο και οταν εβρεις αντιπυρηκη που περνουν σπινοι πχ βλεπεις 3252435424524252423422 χαρτουτσιες χαμε τενεκου8κια μπλα μπλα μπλα, εν εχει ταπελλα μες την Κυπρο που να μενε παιγμενη!

καποιοι ομως ειναι και που τα 2 θελουν να παιζουν χαρτουτσιες πολλες αλλα μονο θηραματα του χουμισιου!!!
δλδ παραδειγμα πιανουν μιαν μαντραν σκυλους βαλουν και 30 σκοπους και οργονουν περιοχες! τουτοι εν ζινοι που να πουν η παρεα μου επαιξεν 7 λαους εχτες! ασχετο πως η παρεα ηταν 30 ατομα και 60 σκυλοι! τουτο εν θα το πουν χαμε να φακας! εν να πουν "Η παρεα ΜΟΥ... 7 λαους !

οι αλλοι εν οι φυσιολατρες ζινοι που τους βλεπεις και λαλεις γαμω την υπομονη τους! ζινοι συνηθος κυνηγουν φασες... τρωων ουλην την σεζον για να εβρουν φασες , συνηθος δεν τους κοφτει κανενα αλλο θηραμα και δεν παιζουν ποτε πανω σε τιποτε αλλο γιατι μπορει να προδοσει το ποστο που τοσο καιρο μελετουσαν!
ζινοι συνηθως ξερουν τες καλητερες περιοχες για κυνηγι γιατι παρακολουθουν ολα τα θηραματα απο το ποστο τους ακινητοι ολη μερα ζε ζινοι εν οι μονοι σταμαζιες που αξιζουν θηραματικη καρπωση!
ποτε δεν πετασουν τιποτε χαμε , καθαριζουν το ποστο τους και τες παραπανω φορες κυνηγουν που το προι ως την νυχτα σε 1 ποστο απολαβανοντας τοπια!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”