Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά

Απάντηση
Γιατρός

Re: Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά

Δημοσίευση από Γιατρός »

Browning Ultra plus έγραψε:Φίλε με τι διαφωνείς ακριβώς δεν κατάλαβα
Αν δεν είσαι από αυτούς διαφωνείς ότι υπάρχουν;
Τα άλλα που έγραψες τα κατάλαβα και είμαι μαζί σου
Καλιμερα Φιλε Louisll.
Σορρυ που δεν ημουν τελεια ξεκαθαρος.. Βασικα δεν συμφωνισα με το προταση "Ξέρετε ποιοι μπαίνουν μόνο και μόνο να δουν που 'επέξαν πουλιά ' για να βουρήσουν με τα 4" . Ο Λογοσ ειναι γιατι με την πιο πανω προταση θεωρω οτι μασ βαζετε ολουσ στο ιδιο καζανι που για μενα προσοπικα το θεωρω αδικο
Και μετα γραφεισ μου "Αν δεν είσαι από αυτούς διαφωνείς ότι υπάρχουν". Φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ τετιοι τυποι αλλα απο την αλλη Κανενασ μασ δεν λεει σε Κανεναν που θα παει να κυνιγισει (αυτο γινετε μεσω προσοπικων μυνηματων ωσ συνιθωσ και οχι δημοσια).
Ομωσ σε παρακαλω προσσεχε λιγο περισσοτερο τι γραφεισ γιατι η κουβεντα σου "Αν δεν είσαι από αυτούς" ειναι προσβλιτικη και εγω αυτα που εγραψα δεν νομιζω να πρασβαλαν κανενα (και αν το εκαμα αθελα μου τοτε Λαθοσ μου και απολογουμε)
Φιλικα Παντα
Σακης[/quote]

Φίλε αν σε πρόσβαλα απολογούμαι αν και διαιβάζω τα και δεν βρίσκω κάτι που αναφέρεται σε εσένα
Και η πρόταση μου 'Ξέρετε ποιοι μπαίνουν μόνο και μόνο να δουν που 'επέξαν πουλιά ' για να βουρήσουν με τα 4'; είναι ερώτηση δεν είναι δήλωση=βλέπε ερωτηματικό στο τέλος[/quote]

Φιλε μου Luisll
Εχεισ απολυτο δικαιο, Δεν επροσεξα το εροτιματικο (στραβαρα μου) 8-)
δεν ειπα οτι αναφερτικεσ προσοπικα σεμενα γιατι δεν με ξερεισ τζιολας.
Anyway το Λαθος ηταν δικο μου.[/quote]

Νάσαι καλά φίλε
φτάνει που τα βρήκαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Re: Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Να εισαι σιουρος οτι θα τα βρισκαμε φιλε μου, ;)
Γιατι εχουμε τιποτε να χωρισουμε και εν θα τα βρισκαμέ?
ειμαστε δαμε για τουτο που ολουσ μασ αρεσει και αγαπουμε,
Σοστοσ διαλογοσ και θεληση τζαι ουλλα γινοντε, 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”