ΦΙΝΑ 25 ΚΙΛΑ
-
- Full Member
Re: ΦΙΝΑ 25 ΚΙΛΑ
δεν εχω τιποτα σιγουρο απλα σχολιασα αυτο που ειδα. Οπως ειπα εχει καιρο που κυκλοφορει και οπως ειπαν και οι αλλοι δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.
Δες τε τη βερκα του δεξια που ειναι και με τι τροπο την κρατα. Αν πραγματικα εκρατουσεν ετσι γομαρι δεν θα μπορουσε να την σηκωσει 20 ποντους απο χαμε, οχι να την κρατα τζιπανω τζη.
Πελλαρες και ανοριμωτητες των Κυπρεων. Φανταζουμε ειπαν να καμουν εναν αστειο.
Δες τε τη βερκα του δεξια που ειναι και με τι τροπο την κρατα. Αν πραγματικα εκρατουσεν ετσι γομαρι δεν θα μπορουσε να την σηκωσει 20 ποντους απο χαμε, οχι να την κρατα τζιπανω τζη.
Πελλαρες και ανοριμωτητες των Κυπρεων. Φανταζουμε ειπαν να καμουν εναν αστειο.
- andros
- Full Member
[quote="cypher"]
ε κοπέλια 25 κιλά εν ο σκύλος μου τζαι επία να τον τραβήσω με την βέρκα τζαι εν εστέκετουν έτσι αναγκάστηκα να τον παίξω το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει η βέρκα πέτε μου τωρά εγώ που εν να έβρω άλλη βέρκα????????????
ε κοπέλια 25 κιλά εν ο σκύλος μου τζαι επία να τον τραβήσω με την βέρκα τζαι εν εστέκετουν έτσι αναγκάστηκα να τον παίξω το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει η βέρκα πέτε μου τωρά εγώ που εν να έβρω άλλη βέρκα????????????

-
- Full Member
Κοπελια μια παρομοια ιστορια εφκικε και περσι στο Στρουμπι της Παφου για μια φινα 15kg και ειχαν και φωτογραφιες παντος η φωτογραφια με την φινα στο Στρουμπι εδειχνε να ηταν αναμιση φορα μυαλλητερι απο οτι τουτι. Αλλα σιοθρα πρεπει να εν πελλαρες. Ο ερπετολογος τι λεει ρε admin...Υπαρχει περιπτωση να εσχει ετσι τερατα??? 

- lefteris
- Full Member
ΤΟΥΤΗ ΕΝΑ ΚΑΜΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΡΚΑΣΧΙΑΛΙΚΚΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΔΥΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ

- panayiotis
- Full Member
- vas.vas
- Full Member
Ρε παιδκιά νομίζω δουλέυκου μας....
έτσι κτηνό φίνα δεν νομίζω να υπάρχει.
έτσι κτηνό φίνα δεν νομίζω να υπάρχει.
-
- Full Member
Σκευτου ιντα φαι καμνει τουτι ι φινα!!!αμανα μου ρε παιθκια ετσι με την ζιβανια.... 

- Phinix
Ε που εν τα κοπέλλια να μας πουν η να στείλουν και άλλες φωτογραφίες;;;
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
παρετατε να ασχολειστε ουλλοι μες τουν το θεμα τζιαι ξιουριζουμας,,εβαλαν την για αστειο αλοπως για να δειχνονται μες το περιοδικο,,,,,βαλουν μια φινουα ομπρο που την καμερα τζιαι οι αλλοι εν νακκο πιο μακρα τζιαι καμνουν πος την βαστουν
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
κοπελια σημερα ακουσα που εναν φιλο μου την ιστορια της φινας αν πραγματι ειναι αληθκια , και αυτος την ακουσε απο αλλου, οτι μπηκαν σε μια μαντρα με ριφουθκια και ετρεχαν σαν τα πελλα και την ειδαν να ειναι απλουμενη και να εχει μπουκομενο το ριφουδι και να κρεμουντε τα ποδκια του που το στομα της .