συναντηση μελων για κυνηγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: συναντηση μελων για κυνηγι

Δημοσίευση από Laurona »

Γιατι επιστεψετε οτι δουλευκω στο φορο εγω τζιε φοαστε???....Ηθελα πολλα...
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πανικος έγραψε:
costas++ έγραψε:
πανικος έγραψε:Nομιζω τελικα θα μαζευτουμε .Καποιοι διαφωνουν μηπως και πιεσουμε το θηραμα αν παμε στην ιδια περιοχη ολοι
η οτι θα ξιππαστουν οι αλλοι τζηνιοι.Ατε ρε κοπελια μα περιπεζετε μας τωρα.
ειπαμεν να συναχτουμεν να καμουμε τα τζηνια μας να γνωριστουμε και να παμε καπου για φαι.αν εσιοι τζικλες ας πιεστυν τζε τζινες μια φορα ουλον εμεις
ρε πεΘκια ο καθένας ότι θέλει κάμνει ενε εξάλλου έχουμε δημοκρατία.εγώ προσωπικά αν είμα έναν τόπο και ερτι ένα λεωφορείο γεμάτο κυνηγούς θα σικοστο να φύω.φισικα εσας τι σας κοφτι ενε? :D .φισικα καλο ειναι να κανουμε φιλους αλλα σινιθος τετιου ιδους σιναντισις εχουν πελατιακο χαρακτιρα διλαδι στιν δικι σας τωρα για παραδιγμα θα εχει ενα σχεπετταρι ενα σχιλλαρι ενα φουσεκαρι παραδιγμα τωρα :D εναν ασφαλιστι ενα που καμνι κασιες τους σχιλους και με αυτον τον τροπο θα αυκσισουν το πελατολογιο τους ι γνομι μου παντα φιλικα κοστας :D
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΤΟΝ ΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?
ΕΓΙΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΚΩ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!ΕΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΕΣ ΠΕΝΝΕς ΟΞΑ ΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕς!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟς ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟΛΛΟΝ1 ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΙΣ 19-12-10 .ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.
ΕΓΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΝ ΙΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝ ΦΟΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΞΟ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑ ΚΑΛΑ ΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ;)
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

φιλε απολλον 1 και εγω ειμαι μεσα.Να καρτερουμε ως την τεταρτη να δουμε ποσοι θα ερτουν και να μας πεις που να βρεθουμεν γιατι δεν ξερω τους τοπους ποτζιη.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

πανικος έγραψε:φιλε απολλον 1 και εγω ειμαι μεσα.Να καρτερουμε ως την τεταρτη να δουμε ποσοι θα ερτουν και να μας πεις που να βρεθουμεν γιατι δεν ξερω τους τοπους ποτζιη.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΦΙΛΕ ΔΙΤΕ ΠΙΟΙ ΘΑ ΕΡΤΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΤΙΧΕ ΝΑ ΚΥΝΙΓΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ι ΚΑΛΙΤΕΡΙ ΠΕΡΙΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΥΟΝΕΣ ΣΤΙ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ :D
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Παιδιά εγώ θα πρότεινα να το κάναμε μετά το τέλος του ενδημικού. Εν πιστευώ πως έχει πολλούς που εννα χάσουν την εξόρμηση του ενδημικού για την συνάντηση. Εγώ για παράδειγμα που θα ήθελα να λάβω μέρος σε αυτή την καταπληκτική ιδέα δεν θα θυσιάσω μια απο τις λίγες εξορμήσεις ενδημικού που έμειναν για να έρτω. Στο κάτω κάτω εν κρίμα και οι σκύλλοι που ενα μείνουν σπίτι.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

LAGOS έγραψε:Παιδιά εγώ θα πρότεινα να το κάναμε μετά το τέλος του ενδημικού. Εν πιστευώ πως έχει πολλούς που εννα χάσουν την εξόρμηση του ενδημικού για την συνάντηση. Εγώ για παράδειγμα που θα ήθελα να λάβω μέρος σε αυτή την καταπληκτική ιδέα δεν θα θυσιάσω μια απο τις λίγες εξορμήσεις ενδημικού που έμειναν για να έρτω. Στο κάτω κάτω εν κρίμα και οι σκύλλοι που ενα μείνουν σπίτι.
+1
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

LAGOS έγραψε:Παιδιά εγώ θα πρότεινα να το κάναμε μετά το τέλος του ενδημικού. Εν πιστευώ πως έχει πολλούς που εννα χάσουν την εξόρμηση του ενδημικού για την συνάντηση. Εγώ για παράδειγμα που θα ήθελα να λάβω μέρος σε αυτή την καταπληκτική ιδέα δεν θα θυσιάσω μια απο τις λίγες εξορμήσεις ενδημικού που έμειναν για να έρτω. Στο κάτω κάτω εν κρίμα και οι σκύλλοι που ενα μείνουν σπίτι.

ΕΝΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΙΟΣΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΟΣΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ? ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΝΟ Ι ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Ι ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΛΕΤΕ?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εγώ θα είμαι εξωτερικό επιστρέφω στις 5
Προσέχουμε...για να έχουμε
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

παιθκια γραψετε ο καθενας ποτε μποριτε για κυμηγι τον Γεναρη, μετα τις 8 του Γεναρη .
εγω μπορω ουλες τις κυριακες μετα τις 8 :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”