Αγαπητέ φίλε τα γράφω αυτά διότι τα εδώ φιλαράκια της Κύπρου δεν είναι δίπλα μας θα χρειαστούν πολλά έξοδα , θα ήθελα να μου γράψεις σε ποια μέρη σκέπτεσαι να τους πας για να τους εξηγήσω , έχω πολλά φιλαράκια εδώ και με ρωτούν για να αποφασίσουν , δεν είναι δυνατόν να τους λέμε θα πάμε για τρυγόνια που όμως στης Σέρρες ?????
φιλε θεοδωρε το κυνηγι ειναι εντος νομου και σε αγριο θηραμα. ακριβως τοποθεσιες δεν μπορω να πω γιατι δεν ξερω μεχρι τις 20/8 που θα μετακινηθουν τα πουλια αλλα δεν μπορω να πω και σε ολους που βρισκονται! οσο για τα εξοδα δεν ειναι και πολλα. με 500 ευρω συν τα εισητηρια ανετα καθεσε 1 βδομαδα σαν αρχοντας!
kzx1200rr έγραψε:φιλε θεοδωρε το κυνηγι ειναι εντος νομου και σε αγριο θηραμα. ακριβως τοποθεσιες δεν μπορω να πω γιατι δεν ξερω μεχρι τις 20/8 που θα μετακινηθουν τα πουλια αλλα δεν μπορω να πω και σε ολους που βρισκονται! οσο για τα εξοδα δεν ειναι και πολλα. με 500 ευρω συν τα εισητηρια ανετα καθεσε 1 βδομαδα σαν αρχοντας!
μονο το ταξιδι δεν προκειτε να σου μεινει!!! αλλα δεν μπορω να υποσχεθω τρελλα νουμερα θηραματων. βλεπεις δεν ειναι κοτοπουλα ουτε τα εχω δεμενα με σκοινι!!!!!
kzx1200rr έγραψε:μονο το ταξιδι δεν προκειτε να σου μεινει!!! αλλα δεν μπορω να υποσχεθω τρελλα νουμερα θηραματων. βλεπεις δεν ειναι κοτοπουλα ουτε τα εχω δεμενα με σκοινι!!!!!