ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΒΥΛΟ . ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΦΙΛΕ . ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ . ΛΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΗΣΥΧΑΣΑ. ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΒΥΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩisimerinos έγραψε:για τα viking τα αρβυλα εντα γνωμη εχεται? αξιζουν τα λεφτα τους?
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ -ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ -ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
ναμπου σε θορω κοντεφκουν ζε τα γενεθλια μου εδιαλιθικαν τα αρβιλα μου εχτες ε εν εφκεριαLOUIS SETTER έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΒΥΛΟ . ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΦΙΛΕ . ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ . ΛΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΗΣΥΧΑΣΑ. ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΒΥΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩisimerinos έγραψε:για τα viking τα αρβυλα εντα γνωμη εχεται? αξιζουν τα λεφτα τους?

- FRANCHI
- Full Member
τα καλύτερα παντελόνια έσιετε τα ούλλοι μες την τουλάππα σας εν τα blue jean
δεν βράζουν αλλά εν παθαίνουν τίποτε

I believe half of what I see and nothing of what I hear
Ποιός τα φέρνει;MONO AU-79 έγραψε:Demetris έγραψε:Ρε παιθκια ξερετε κανενα καλο παντελονι για να φορω στο ενδυμικο? εν το θελω αδιαβροχο ουτε πολλα λεπτο για να μεν το πολλο ρεσσουν τα ρασχια..
Φιλέ ψάξε για την μάρκα HART παρά πολλή καλεί ποιότητα .
-
- Full Member
louisll έγραψε:Ποιός τα φέρνει;MONO AU-79 έγραψε:Demetris έγραψε:Ρε παιθκια ξερετε κανενα καλο παντελονι για να φορω στο ενδυμικο? εν το θελω αδιαβροχο ουτε πολλα λεπτο για να μεν το πολλο ρεσσουν τα ρασχια..
Φιλέ ψάξε για την μάρκα HART παρά πολλή καλεί ποιότητα .
O Olympia στην Λαρνακα φιλε μου.
-
- Full Member
ποιος τα φερνει φιλε ? νερο εν τζιαι βαλλουν μεσα?LOUIS SETTER έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΒΥΛΟ . ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΦΙΛΕ . ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ . ΛΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΗΣΥΧΑΣΑ. ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΒΥΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩisimerinos έγραψε:για τα viking τα αρβυλα εντα γνωμη εχεται? αξιζουν τα λεφτα τους?
- marinos.a
- Site Admin
Ηρταν σε χρόνο DTmarinos.a έγραψε:Α ρε Λούη έβαλες με να αγοράζω ποηνες που τον ίντερνετ ουλλη νύχτα
μα 25 ευρώ να ερτουν θεμας

Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
Ξερει κανενας αν φερνει καποιος στην Κυπρο τα προιντα Dispan (ελληνικης κατασκευης)?
- Breda Pegaso
Νομιζω ο Ψημολοφιτης (Victory)...AU-79 έγραψε:Ξερει κανενας αν φερνει καποιος στην Κυπρο τα προιντα Dispan (ελληνικης κατασκευης)?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ