Χαιρετε παιδες
Αφου εχουμε ολοι μας τουτην την δυνατοτητα να εκφρασουμε ελευθερα την γνωμη μας (παντα σε λογικα πλαισια) και την αποψη μας γενικα για το κυνηγι και ότι τουτο σημαινει και με αφορμη καποια ποστς, θελω να πω και εγω κατι και πιστεψετε με τουτο φκαινει που πολλα βαθκια μεσα μου και προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν καποιοι πουν και την κουβεντα τους ταχα «τι μας λαλει τωρα ο νεος (μελος)».
Εκαμε μου τρομερη εντυπωση που στην Κυπρο του 2013 με τα τοσα προβληματα της, τις λοξες τις, τις οπισθοδρομικες της ιδεες, υπαρχουν καποια λιγα ατομα που πραγματικα εχουν ονειρα και βλεψεις για ένα αθλημα/χομπυ που όπως δειχνουν τα πραγματα χρονο με τον χρονο γινεται και χειροτερο λογω της αμελειας των υπευθυνων και τις ενεργειες των ανευθυνων.
Διαβασα νομιζω το 70-80% των ποστς δαμεσα και καταλαβα ότι υπαρχουν ατομα αναμεσα μας που κανουν αυτό που κανουν γιατι πραγματικα αγαπουν το κυνηγι στην αγνη του μορφη. Προχωρησαν ισως και αρκετα βηματα μπροστα από εμας τους υπολοιπους που απλα πιανουμε ένα δικαννο καμποσα κουτια χαρτουτσιες και αρκεφκουμε ταγκα-τουγκου και θελουμε να αποκαλουμε και τους εαυτους μας κυνηγους. Εμαθαν την θεωρεια πισω από την λεξη κυνηγι, το εκαναν πραξη και πολλοι προσπαθουν να μοιραστουν με εμας τους πιο ασχετους (οσουν πιανει το κολανι

), τις γνωσεις τους. Πολλες φορες εν πολλα ευκολο μεσα από τον γραπτο λογο να γινουν παρεξηγησεις, ας είναι όμως, όταν λογικευτουμε βλεπουμε ότι δεν υπηρχε λογος για να αναψουν τα αιματα. Δεν θα πω ονοματα ουτε θα δειξω ατομα αλλα η πλειοψηφεια μας εδώ μεσα πρεπει να προσπαθησουμε να μιμηθουμε τουτους τους ανθρωπους για το καλο του αθληματος που ολοι τοσο τρανα λεμε ότι αγαπαμε, άλλοι πολύ και αλλοι λιγο.
Τωρα ετσι για να αφησουμε και λιο τα ζουμια, το περιοδικο είναι απλα απαιχτο. Φαινεται πραγματικα η πολλη και καλη δουλεια που κανει η ομαδα και οι guest-stars

. Το ιδιο ισχυει και για το φορουμ επισης. Ισως κανενα διφυλλο με φωτογραφιες από μελη του φορουμ για δικες τους κατασκευες που θελουν να μοιραστουν(ότι τουτο σημαινει, custom στολες/γυλεκκα/βουρκες, κλουβια, οπλοβαστους, αυτοκινητα/εξοπλισμος κτλ ξερετε τωρα εσεις)