ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από giorgos80 »

[/quote] Αν ακούσω ξανά την λέξη σύντροφος δαμέσα εφάτετην :) ;)

...ενα λεπτο να φωναξω του συντροφου μου να σου πει.... :lol:
τζαι κανονησε να μεν την φαω με remington!!! :D[/quote]
περιεργα πραματα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Κατι εσυναφερεται για φαην, οξα εν η ιδεα μου :?: :lol: :lol: :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
PB687 Diamond Pigeon

Δημοσίευση από PB687 Diamond Pigeon »

christy2000 έγραψε:Κατι εσυναφερεται για φαην, οξα εν η ιδεα μου :?: :lol: :lol: :lol:
Αν εσει φαί , είμαι τζαι εγώ μέσα!! :lol: :D :lol: :D
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

giorgos80 έγραψε:
Αν ακούσω ξανά την λέξη σύντροφος δαμέσα εφάτετην :) ;)

...ενα λεπτο να φωναξω του συντροφου μου να σου πει.... :lol:
τζαι κανονησε να μεν την φαω με remington!!! :D[/quote]
περιεργα πραματα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

...επ...παλιοχαρακτηρα!!!! :lol: :o
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ήρτε τζιαι το δικό μου σήμερα, άρεσε μου το "bonus" που μας εβάλετε :D :D Θα το μελετήσω μετά τη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Πισω στο Θεμα Μασ

Εδιαβασα το περιοδικο ολο. Εξικοκκαλισα το!!!! :D

Οτι και Να Πω ειναι λιγο. Απο Που να αρχισω?

Για τισ υπερανθρωπεσ προσπαθειεσ του περιδικου και τησ ομαδασ του, που προσπαθει να περασει Σοβαρα και Αληθεσ μυνηματα στουσ υφισταμενουσ και νεοτερουσ κυνιγουσ?

Για τισ προσπαθειεσ τουσ να Διδαξουν χωρισ κανενα προσωπικο οφελοσ ολουσ εμασ και παλι τουσ πιο νεουσ?

Να Μιλισω για το ΑΠΑΙΧΤΟ DVD?

Για το Αρθρο του φιλου μου του Ανθιμου που βασικα ειναι σαν μια Καταθεση ψυχησ?? Ενα Αρθρο που σε συνεπερνει και παραλληλα σε Δειδασκει..

Οτι Και να Πω ειναι Λιγο

ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ και ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ στο Περιοδικο και ολουσ οσουσ Βοηθησαν στην Ενταξη και Εκδοση του

Για Μενα Προσωπικα ειναι ΤΟ ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ που πραγματικα Νοιαζετε για να Διατηρισει το Κυνηγι στη Κυπρο Και Νοιαζετε και κανει Μεγαλεσ προσπαθεισ να Δειδαξει κυνηγετικη παιδεια και στουσ αρχαιοτερουσ αλλα και τουσ νεοτερουσ,

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΜΑ ΣΑΣ !!!
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Εδιαβασα το περιοδικο τωρα πριν λιο
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ
ΕΙΣΑΣΤΕΝ ΦΟΒΕΡΟΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΝΘΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΝ...ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ

ΤΟ DVD ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΤΟ ΔΩ
ΘΑ ΠΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΠΟΨΕ ΕΧΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΤΗΣΟ ΠΑΝΩ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Χαιρετε παιδες
Αφου εχουμε ολοι μας τουτην την δυνατοτητα να εκφρασουμε ελευθερα την γνωμη μας (παντα σε λογικα πλαισια) και την αποψη μας γενικα για το κυνηγι και ότι τουτο σημαινει και με αφορμη καποια ποστς, θελω να πω και εγω κατι και πιστεψετε με τουτο φκαινει που πολλα βαθκια μεσα μου και προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν καποιοι πουν και την κουβεντα τους ταχα «τι μας λαλει τωρα ο νεος (μελος)».
Εκαμε μου τρομερη εντυπωση που στην Κυπρο του 2013 με τα τοσα προβληματα της, τις λοξες τις, τις οπισθοδρομικες της ιδεες, υπαρχουν καποια λιγα ατομα που πραγματικα εχουν ονειρα και βλεψεις για ένα αθλημα/χομπυ που όπως δειχνουν τα πραγματα χρονο με τον χρονο γινεται και χειροτερο λογω της αμελειας των υπευθυνων και τις ενεργειες των ανευθυνων.
Διαβασα νομιζω το 70-80% των ποστς δαμεσα και καταλαβα ότι υπαρχουν ατομα αναμεσα μας που κανουν αυτό που κανουν γιατι πραγματικα αγαπουν το κυνηγι στην αγνη του μορφη. Προχωρησαν ισως και αρκετα βηματα μπροστα από εμας τους υπολοιπους που απλα πιανουμε ένα δικαννο καμποσα κουτια χαρτουτσιες και αρκεφκουμε ταγκα-τουγκου και θελουμε να αποκαλουμε και τους εαυτους μας κυνηγους. Εμαθαν την θεωρεια πισω από την λεξη κυνηγι, το εκαναν πραξη και πολλοι προσπαθουν να μοιραστουν με εμας τους πιο ασχετους (οσουν πιανει το κολανι :D ), τις γνωσεις τους. Πολλες φορες εν πολλα ευκολο μεσα από τον γραπτο λογο να γινουν παρεξηγησεις, ας είναι όμως, όταν λογικευτουμε βλεπουμε ότι δεν υπηρχε λογος για να αναψουν τα αιματα. Δεν θα πω ονοματα ουτε θα δειξω ατομα αλλα η πλειοψηφεια μας εδώ μεσα πρεπει να προσπαθησουμε να μιμηθουμε τουτους τους ανθρωπους για το καλο του αθληματος που ολοι τοσο τρανα λεμε ότι αγαπαμε, άλλοι πολύ και αλλοι λιγο.

Τωρα ετσι για να αφησουμε και λιο τα ζουμια, το περιοδικο είναι απλα απαιχτο. Φαινεται πραγματικα η πολλη και καλη δουλεια που κανει η ομαδα και οι guest-stars :D . Το ιδιο ισχυει και για το φορουμ επισης. Ισως κανενα διφυλλο με φωτογραφιες από μελη του φορουμ για δικες τους κατασκευες που θελουν να μοιραστουν(ότι τουτο σημαινει, custom στολες/γυλεκκα/βουρκες, κλουβια, οπλοβαστους, αυτοκινητα/εξοπλισμος κτλ ξερετε τωρα εσεις) :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Ενα μπραβο και που μενα στα παιδκια που με πολλυ κοπο και θυσιες για ακομα μια φορα μας προσφεραν κατι το μοναδικο σε οτι αφορα την πληροφοριση γυρω απο το χομπι μας . ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΚΙΑ.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αύριο στα περίπτερα η νέα έκδοση του περιοδικού μας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”