dimitris savva έγραψε:"η φτηρα εν ξυλιφκετε ετσι ευκολα"
η κουβένταα όμως είναι να μην είμαστε ευχαριστημένοι με απλά την ύπαρξη τηε αλλά με την αύξηση της

dimitris savva έγραψε:"η φτηρα εν ξυλιφκετε ετσι ευκολα"
admin έγραψε:αυτό παλεύουμε φίλε αλλα για να γίνει διαφορά για να υπάρξει αλλαγή πρέπει να κινηθούμε όλοι μαζί, έντυπα, οργανωμένοι, ανοργάνωτοι, απλοί κυνηγοί προς μια κατεύθυνση αλλιώς τα πράγαμτα δέν θα διορθωθούν. Πρέπει παρθούν σοβαρες και αυστηρες αποφάσεις ως αναφορά το κυνήγι και να είμαστε αυστηροί ακόμη και με τους εαυτούς μας εάν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα.
1000 LIKE!!!!Γιατρός έγραψε:O Πανίκος έχει δίκαιο και εξηγούμαι σαν μεγαλύτερος σας που επανήλθε στο κυνήγι για άλλους λόγους από τους αρχικούς μου πολύ παλιά
Η σύγχυση της έννοιας κυνήγι με την κάρπωση και την ανάδειξη BEST HUNTER OF THE YEAR μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα που επικρατούν και τα κορακοειδή/αλεπούδες/ποντίκες
THINK BIG όπως λέει και ο Άνθιμος και δείτε όλη την εικόνα και όχι μόνο την κάρπωση
Χαρτούτσιες άμπατζε μου φύει και όπλα αψόσκαα άμπατζε μου φύει.Και να σας φύγει τι έγινε ;;;
O απελπισμένος θα παρανομήσει για να τραφεί ο εγωισμός και ο περίγυρος του
Ναι η κάρπωση έχει σημασία αλλά η έννοια του κυνηγίου είναι μια ιεροτελεστία άλλη πολύ διαφορετική
Δόξα το θεό τρεφούμαστε με ότι θέλει η ψυχή μας
Πανικος Setter έγραψε:περιστατικό που διαδραματίστηκε ένα πρωινό πέρσι
γνωστός ασχολείτο με διάφορες εργασίες στην αγροικία του , περνά από κοντινό δρόμο άτομο με το όχημα του που τον γνωρίζει και παρουσιάζεται ως μερακλής λαγοκυνηγός με λαγόσκυλα ΑΑ , ο τύπος δεν βλέπει τον άλλο ότι είναι μέσα στο αγρόκτημα του και πηγαίνει 200 μετρα πιο πάνω να κυνηγήσει μαζί με τους σκύλους του , μετά από ενάμισι ώρα επιστρέφει πίσω και συναντιόνται
τι κάνεις κουμπάρε ?
ήμουν κυνήγι δαμέσα
έπιασες τίποτε ?
2 λαγούς
μα σοβαρομιλάς ?
έτους δαμε , πράγματι ήταν
ρε κουμπάρε εν τζαι λη κουβέντα να πιάσει κάποιος 2 λαγούς
νομίζεις ότι όποιος νάνε μπορεί να κυνηγήσει λαγό ?
μπράβο πάντως , και αποχαιρετιστηκαν
συνεχίζει μου την ιστορία ο γνωστός
ξαφνικά κάμνω ένα κλικ , και ρωτώ τον εαυτό μου
ήμουν δαμε πριν ερτει τούτος , έκαμεν ενάμισι ώρα τζαι επέστρεψε πίσω , σε όλη την περιοχή δεν ακούστηκε σχιπεθκια , τι στο καλο γίνετε ...... ποιος περιπαίζει πιον
φαντάζομαι καταλάβατε όλοι με πιο τρόπο καρπώθηκαν οι λαγοί που είχε στο αυτοκίνητο
είναι ένα παράδειγμα για το νόημα τις αρχικής δημοσίευσης μου και για να καταλάβουμε από που ξεκινούν όλα τα κακά
Φίλε με βρίσκει συμφωνο αυτό που λές και το σκέφτουμε συχνα αλλα μετα και πάλι η φωνη της λογικής με βαζει σε τάξη.οποτε και στις 2 περιπτωσεις τα μετρα που πρεπει να ληφθουν στο τελος δεν ειναι μεσο καμμιας φωτογραφιας και κανενος περιοδικου...ειναι στα χερια εμας των κυνηγων....γιατι αν κατεβαιναμε στο τελος 10 αυτοκινητα και περιτριγυριζαμε τα παλικαρια που μας κοροιδευαν...ηθελα να δω για το ποσο παλικαρια θα ηταν στο τελος...η αν θα το εβαζαν στα ποδια και δεν θα ξαναπατουσαν εκει...αλλα οπως λεει και ο Γιατρος...εμας μας νοιαζει μονο η καρπωση...γιαυτο και μειναμε εκει οπως τα αρνια να βλεπουμε τις φασσες να αποδεκατιζονται χωρις να ριχνουμε εμεις ουτε ενα φυσιγγι...απλα για να μην υπαρξουν χειροτερα...
Anthimos έγραψε:Φίλε με βρίσκει συμφωνο αυτό που λές και το σκέφτουμε συχνα αλλα μετα και πάλι η φωνη της λογικής με βαζει σε τάξη.οποτε και στις 2 περιπτωσεις τα μετρα που πρεπει να ληφθουν στο τελος δεν ειναι μεσο καμμιας φωτογραφιας και κανενος περιοδικου...ειναι στα χερια εμας των κυνηγων....γιατι αν κατεβαιναμε στο τελος 10 αυτοκινητα και περιτριγυριζαμε τα παλικαρια που μας κοροιδευαν...ηθελα να δω για το ποσο παλικαρια θα ηταν στο τελος...η αν θα το εβαζαν στα ποδια και δεν θα ξαναπατουσαν εκει...αλλα οπως λεει και ο Γιατρος...εμας μας νοιαζει μονο η καρπωση...γιαυτο και μειναμε εκει οπως τα αρνια να βλεπουμε τις φασσες να αποδεκατιζονται χωρις να ριχνουμε εμεις ουτε ενα φυσιγγι...απλα για να μην υπαρξουν χειροτερα...
Δεν ειναι δυσκολο εν βρασμω ψυχής να βρεθούμε 10 ατομα μαντραχαλοι να πάμε να καμουμε μια κρουση και να βγαλουμε 5 θρασείς λαθροθηρες απο μια απαγορευμενη , η να κλεισουμε το στομα σε διαφορους που ενω λαθροθηρουν και κάμουν αισχη ταυτοχρονα απειλουν θεους και δαιμονες μόλις τους ξεμπροστιασεις!
Το θεμα ειναι ..γιατι να καμω εγω την δουλεια που πληρωνω να κανουν αλλοι??? Επιπλεον η ασυδοσια εν τόσο βαθια ριζωμένη στο κυνηγόκοσμο που αν ας πουμε κυνηγας ποταμο της Περιστερωνας ( παραδειγμα) σιγουρα υπάρχουν 5 αμπαλατοι που σε ειδαν οτι εκαμες 8-10 πουλια με την αξια σου και την μαγκια σου και θα ερτουν να μπουν στην απαγορευμένη να σου την σπάσουν ...επειδη εν το χωριο τους και εισαι ξενος, επειδη εν δειλοι και αναξιοι και ο μονος τροπος να νιωσουν αρσενικοι ειναι να πανε να λαθροθηρησουν και να πανε στο καφενε να χουμιστουν για να πιασουν αξία!!!