...το προβλημα σου εσενα μαζι μου εν το ξερω και προφανως χεστικα και να το μαθω...γιατι αλλο απο μια εξυπνοβλακεια και 2 ειρωνειες εν λαλεις!!!ειπα αν νομιζουν πως τα λεω εσκεμμενα και αν ειμαι βαλτος φυσικα και εχουν το δικαιωμα να με διαγραψουν...αλλα ειναι κατι τυποι σαν και σενα που με τις υποθεσεις τους στιγματισαν ολους τους κυνηγους του τοπου...αν εννοεις πως κυνηγω νυχτα εισαι πολυ λιγος φιλε μου εσυ να κρινεις την δικη μου κυνηγετικη παιδεια...αν με ηξερες θα το καταλαβαινες...αλλα οκ...μαν...μεινε συ εδω και περνε σβαρνα οποιο σου κανει κεφι!!!istriano ® έγραψε:Της νυκτας τα καμωματα ειναι για τους λεβεντεςBAIKAL 1980 έγραψε:αυτο το λεω γιατι μαζι κυνηγουσαμε μερα-νυχτα τα βουνα της πιτσιλιας με 2 σκυλους...![]()
Ελεος πλεον μαζι σου. Μεσα σε ενα μηνα εγραψες 10 φορες να σε διαγραψουν, το φορουμ ειναι για λιγους κτλ. Διαγραφου μονος σου να τελιωνουμε.BAIKAL 1980 έγραψε:αν νομιζεται οτι αυτη μου η τοποθετηση ειναι εσκεμενη εχετε καθε δικαιωμα να με διαγραψεται απο το φορουμ...δεν ειναι ομως φιλε μου και απλα λεω δημοσια καποια πραγματα που βλεπω...![]()
![]()
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Re: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
istriano ® έγραψε:Κυνηγο-φιλοσοφος![]()
τουλαχιστον κυνηγος φιλε μου...

- Rai
- Full Member
Όταν ο λαγός εξαφανιστεί ,φροντίστε μερικοί να μας ενημερώσετε για να σταματήσουμε να τους ψάχνουμεΠανικος Setter έγραψε:
Σε μια εποχή όπου ο λαγος είναι ένα βήμα πριν την εξαφάνιση του

Στα αυτιά κάποιον μερικά πράγματα που άθελα μας γράφουμε , μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες...
Φιλικά
Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
Της νυκτας τα καμωματα ειναι για τους λεβεντεςistriano ® έγραψε:BAIKAL 1980 έγραψε:αυτο το λεω γιατι μαζι κυνηγουσαμε μερα-νυχτα τα βουνα της πιτσιλιας με 2 σκυλους...

Φίλε istriano, δεν ειναι σωστό να αφήνεις υπονοούμενα για τον Baical 1980 οσο αφορα την κυνηγητικη του παιδεία. Ειναι πραγματικά σωστός απέναντι στους γραμμένους και αγραφους νόμους του κυνηγιού. Αγαπά το κυνήγι οσον πολυ λίγους και ειναι κριμα έστω και απο ενα απλο ποστ σου να στιγματιστει εστω και λίγο. Αν εχεις την καλη διάθεση και ώρα, όποτε θέλεις να παμε να πιούμε ενα καφέ που φυσικά θα μας κεράσει εκείνος

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε Baikal σεβαστή η άποψη σου για το συγκεκριμένο θέμα αλλά φίλε μην ξεχνάς ένα πολύ σημαντικό πράγμα η καταστροφή του κυνηγίου οφείλετε και στα ΜΜΕ και στον τρόπο που παρουσιάζουμε ορισμένα πράγματα . Τα είπαμε αυτά και να μην τα ξαναλέμε αλλά ο σκοπός του κάθε εντύπου δέν πρέπει να είναι μόνο το κοντοπρόθεσμο συμφέρον. Αλλά το συμφέρον του κυνηγίου γενικά, γιατί όσο υπάρχει κυνήγι θα υπάρχουν και περιοδικά και καταστήματα και αγορά και αναγνώστες. Αν όμως λαϊκίζουμε απλά για να πουλάμε και περιπαίζουμε τον κόσμο τότε βγάζουμε τα μάτια μας. Ανάφερες ότι ο καθένας να κάνει την δουλειά του .. το πρόβλημα είναι ποιοί άραγε έχουν τα προσόντα και τα κριτίρια να κάνουν σωστά αυτά την δουλειά?? Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι ένα λειτούργημα . Πώς γίνετε να κάνουν όλοι άλλες δουλειές να μην είναι κανείς δημοσιογράφος και να βγάζουν και ένα περιοδικό για κυνήγι? Θα ήταν άραγε αποδεκτό ένας πελεκάνος να οδηγάει λεοφωρείο με παιδία ή ένας γιατρός να κάνει ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε ένα νοσοκομείο?
Πώς γίνετε 3 απο τα 5 έντυπα του χώρου να κλέβουν άρθρα ασύστολα , ένας να πουλάει συνδρομές και μετά να κλείνει ενω ξεγέλασε χιλιάδες κόσμο ? Ο ανταγωνισμός πάντα μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι και για αυτό θέλουμε τον υγιεί ανταγωνισμό αλλιώς είναι σαμπώς και τρέχεις μια κούρσα μόνος σου αλλά όταν χρησιμοποιείται ο κόσμος για να εκμεταλευτούμε καποια πράγματα τότε απλά σκοτώνουμε μόνοι μας το κυνήγι και απωθούμε τον κόσμο απο το να αγοράζει και να διαβάζει εποικοδομητικά πράγματα. Όταν επίσης ο ανταγωνισμός είναι αθέμητος απλά και πάλι απωθούνται οι επαγγελματίες και κερδοσκοπούν οι επιτείδιοι. Το ίδιο έγινε και με την έκθεση την οποίοι πολλοί διαμαρτυρήθηκαν γιατί να γίνουν δύο? Ποιοί άραγε έτρεχαν για να κάνουν έκθεση ενάντια στους οργανωμένουν οπλοπώληδες, τους συνδέσμους και ομίλους κυνηνοφιλίας.??Ενάντια στους πραγματικούς επαγγελματίες ?
.όταν έχεις στα χέρια σου ένα ΜΜΕ πρέπει να σκέφτεσαι διπλά και τρίδιπλα τι μυνήματα στέλνεις .. ξέρεις πόσοι σπουδαίοι .... λαγοκυνηγοί με έπερναν τηλέφωνο να κινηματογραφήσω τα σκυλιά τους σε κυνήγια λαγού και τους είπα όχι ..γιατί ? απλά επειδή δέν έστελνανα κανένα μύνημα με τον τρόπο και με τα ζώα τα οποία κυνηγούσαν πέραν απο την κρεατοσυλλογή και την καταστροφή. Αν έβαζα σε ένα dvd ημίαιμο σκύλο beagle με λαμπρατορ να βγάζει λαγούς και να παίζουν τι θα γινόταν την επόμενη χρονιά ? Δέν θα πήγαιναν καμια 40-50 νεαροί ή και μεγάλοι να κάνουν τέτοιες αιμομιξίες για να βγάλουν ένα σκύλο όπως αυτόν του dvd?
Το να βγάζεις ένα περιοδικό δέν αρκεί απλά να ξοδεύεις χρήματα σε σκύλους ούτε να βγάζεις τους σκύλους έξω, ο'υτε να αντιγράφεις κάποιους , ούτε να πέρνεις άρθα απο το διαδίκτιο ούτε να πουλάς τιμές χώμα τις διαφημίσεις. όλα αυτά έχουν μια ημερομηνία λήξης Πρέπει να έχεις όραμα, σκοπό και στόχο.Πρέπει να σέβαισε το σύνολο τον κυνηγών και να μπορείς να κρατάς την σωστή πορεία έστω και ενάντια των οικονομικών σου συμφερόντων για να μπορέσεις να αντέξεις στον χρόνο. Οι αποφάσεις σου και οι πράξεις σου πρέπει αν είανι 100% υπέρ του κυνηγίου και όχι για επίδειξη ή για ανούσια επικροτήματα . ίσως ακούγομαι΄επιθετικός αλλά πίστεψε με ο λόγος που νιώθω αυτά τα πράγματα είναι η αγάπη μου για το κυνήγι και η ανυσυχία μου για την επιβίωση του. Εμένα προσωπικά δέν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνω εγώ , προσπαθώ να εκδίδω μαζί με τους συνεργάτες μου ένα περιοδικό όπως αυτό που θα έπρεπε να διαβάζω εγώ πρίν 25 χρόνια , που περίμενα με αγωνία τη άφιξη του κυνηγετικού περιοδικού στο περίπτερο. Αν είχα ένα περιοδικό τετοιο τότε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, σίγουρα εγώ δέν θα έκανα τόσες πολλές μα.... στο κυνήγι και θα γινόμουν πολύ ποιό γρήγορα σωστός κυνηγός και ίσως να μην βρισκόμασταν σήμερα σε αυτή την θέση..
Πώς γίνετε 3 απο τα 5 έντυπα του χώρου να κλέβουν άρθρα ασύστολα , ένας να πουλάει συνδρομές και μετά να κλείνει ενω ξεγέλασε χιλιάδες κόσμο ? Ο ανταγωνισμός πάντα μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι και για αυτό θέλουμε τον υγιεί ανταγωνισμό αλλιώς είναι σαμπώς και τρέχεις μια κούρσα μόνος σου αλλά όταν χρησιμοποιείται ο κόσμος για να εκμεταλευτούμε καποια πράγματα τότε απλά σκοτώνουμε μόνοι μας το κυνήγι και απωθούμε τον κόσμο απο το να αγοράζει και να διαβάζει εποικοδομητικά πράγματα. Όταν επίσης ο ανταγωνισμός είναι αθέμητος απλά και πάλι απωθούνται οι επαγγελματίες και κερδοσκοπούν οι επιτείδιοι. Το ίδιο έγινε και με την έκθεση την οποίοι πολλοί διαμαρτυρήθηκαν γιατί να γίνουν δύο? Ποιοί άραγε έτρεχαν για να κάνουν έκθεση ενάντια στους οργανωμένουν οπλοπώληδες, τους συνδέσμους και ομίλους κυνηνοφιλίας.??Ενάντια στους πραγματικούς επαγγελματίες ?
.όταν έχεις στα χέρια σου ένα ΜΜΕ πρέπει να σκέφτεσαι διπλά και τρίδιπλα τι μυνήματα στέλνεις .. ξέρεις πόσοι σπουδαίοι .... λαγοκυνηγοί με έπερναν τηλέφωνο να κινηματογραφήσω τα σκυλιά τους σε κυνήγια λαγού και τους είπα όχι ..γιατί ? απλά επειδή δέν έστελνανα κανένα μύνημα με τον τρόπο και με τα ζώα τα οποία κυνηγούσαν πέραν απο την κρεατοσυλλογή και την καταστροφή. Αν έβαζα σε ένα dvd ημίαιμο σκύλο beagle με λαμπρατορ να βγάζει λαγούς και να παίζουν τι θα γινόταν την επόμενη χρονιά ? Δέν θα πήγαιναν καμια 40-50 νεαροί ή και μεγάλοι να κάνουν τέτοιες αιμομιξίες για να βγάλουν ένα σκύλο όπως αυτόν του dvd?
Το να βγάζεις ένα περιοδικό δέν αρκεί απλά να ξοδεύεις χρήματα σε σκύλους ούτε να βγάζεις τους σκύλους έξω, ο'υτε να αντιγράφεις κάποιους , ούτε να πέρνεις άρθα απο το διαδίκτιο ούτε να πουλάς τιμές χώμα τις διαφημίσεις. όλα αυτά έχουν μια ημερομηνία λήξης Πρέπει να έχεις όραμα, σκοπό και στόχο.Πρέπει να σέβαισε το σύνολο τον κυνηγών και να μπορείς να κρατάς την σωστή πορεία έστω και ενάντια των οικονομικών σου συμφερόντων για να μπορέσεις να αντέξεις στον χρόνο. Οι αποφάσεις σου και οι πράξεις σου πρέπει αν είανι 100% υπέρ του κυνηγίου και όχι για επίδειξη ή για ανούσια επικροτήματα . ίσως ακούγομαι΄επιθετικός αλλά πίστεψε με ο λόγος που νιώθω αυτά τα πράγματα είναι η αγάπη μου για το κυνήγι και η ανυσυχία μου για την επιβίωση του. Εμένα προσωπικά δέν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνω εγώ , προσπαθώ να εκδίδω μαζί με τους συνεργάτες μου ένα περιοδικό όπως αυτό που θα έπρεπε να διαβάζω εγώ πρίν 25 χρόνια , που περίμενα με αγωνία τη άφιξη του κυνηγετικού περιοδικού στο περίπτερο. Αν είχα ένα περιοδικό τετοιο τότε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, σίγουρα εγώ δέν θα έκανα τόσες πολλές μα.... στο κυνήγι και θα γινόμουν πολύ ποιό γρήγορα σωστός κυνηγός και ίσως να μην βρισκόμασταν σήμερα σε αυτή την θέση..
Προσέχουμε...για να έχουμε
- APOLLON_1
ΤΑ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ "ΔΙΕΒΑΣΑ" ΟΛΟ ΤΟ DVD ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΝΘΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΘΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΡΙΟ ΠΕΡΔΙΚΙ. 

EPANIEL POWER
@Πανικκο μου τα συγκεκριμενα περιοδικα βγαινουν για το κυνηγι της καθε περιοδου...και φυσικα με μια φωτο ε θα καμεις το φασσαρη να τα παρατησει τζαι να βουρα στους καμπους για λαγο...και ενα περιοδικο που εχει θεμα το λαγο...φυσικα και θα εχει τετοιες φωτος που προσωπικα δεν ειδα κατι το μεμπτο ως προς την εξαφανιση του ειδους...απλα νομιζω δεν ειναι σωστο να σχολιαζονται αλλα περιοδικα απο τους adms... @Αριστε μεσα απο το ποστ σου βλεπω πως οντως υπαρχουν πολλα προβληματα και διαμαχες...ειναι η δουλεια σας και φυσικα λογο δεν εχω για να εμπλακω στα της δουλειας σας...αλλα φιλε μου ειναι πολυ ευκολο να μπεις στο διαδυχτιο και να δεις ενα κατεβατο φιλμακια με οτι ειδους σκυλο θελεις και οτι κυνηγι θελεις...δεν μιλησα εγω ουτε για το ηθος σας....ουτε για την προσπαθεια που κανετε να διατηρηθει ζωντανο το κυνηγι του τοπου μας... αλλα σαν adm που εισαι φιλε...αναλωθηκες σε ολο το ποστ σου προσπαθοντας να μου εξηγησεις τι γινεται στο κλαδο και ποσο λανθασμενα ενεργουν μερικοι...αφησες πισω ομως φιλε μου το σχολιο μου ως κοινος αναγνωστης για το κυνηγι που με ενδιαφερει και δεν το βλεπω σε χειμερινες εκδοσεις...απλα διαβαστε και καποια σχολια αφου οπως λες προσπαθητε παντα να ειστε σωστοι, να βελτιωνεστε και δωστε σε ολους τους κυνηγους απο ενα κομματι...και σιγουρα στο τελος ο αναγνωστης δεν θα ενδιαφερθει στο τι τρεχει στον κλαδο σας αλλα στο τι θα ηθελε να δει σε ενα περιοδικο που τρεχει και αγοραζει σε καθε του εκδοση...ολα τα αλλα ισως για εσας ειναι σοβαρα....αλλα για τον αναγνωστη ανουσια... και παλι σου λεω πως κανετε μια πραγματικα ομορφη δουλεια...αλλα σιγουρα δεν ειναι σωστο να σχολιαζετε δημοσια η δουλεια αλλων και απλα ακουστε και μια αποψη απο καποιον αναγνωστη που ισως θα ηθελε να δει και κατι αλλο στο περιοδικο...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
φίλε η απάντηση μου ήταν αρκετά λεπτομερείς για να μπορέσεις και εσύ και άλλοι που διαβάζουν το πόστ να αντιληφθούν κάποια πράγματα όχι το ότι υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα σε περιοδικά αλλά πω΄ς και τα περιοδικά με κακό χειρισμό συμβάλουν στην καταστροφή του κυνηγίου αυτή ήταν η ουσία της δημοσίευσης, καθώς το σχόλιο που έκανε ο πανίκος( και εσύ το πήρες προσωπικο για ένα συγκεκριμένο περιοδικό) έχει και βάση και ουσια εδώ και χρόνια τώρα. όσο για το κυνήγι που σε εδιαφέρει σου έχω απαντήσει στο πόστ με τις φάσες τα σχόλια πάντα τα ακούμε και βάση αυτών αλλα και το καλό του κυνηγίου ενεργούμε ανάλογα
Προσέχουμε...για να έχουμε