Χειμώνας 2013-14

Απάντηση
mikros

Re: Χειμωνας 2013-14

Δημοσίευση από mikros »

πανικος έγραψε:
mikros έγραψε:
πανικος έγραψε: ρε παιδια τα φαινομενα θα ειναι ακραια αερα,παγωνια,καταιγιδες καλυτερα αναψτε την φουκου σε ενα γκαραζ με την παρεα πιειτε το κρασι σας φατε την ρεγγα σασ κανενα παστουρμα χαλλουμι τζικλουες ,καννενα καραολο,καμια πατατουα βαλτε τζε καμια μουσικουα πετε τζε καμια ψευτια............... :lol:
εκαμα σας τζε μετανιωσετε η να συνεχισω :lol: :?:
Εν ξερω για τους αλλους,παντος εγω Πανικκο εμετανωσα...εν θελω να παω σκολιο
Απλα πετε μου τι ωρα αρκεφκουμε και που!!!! :lol:
μικρε εγω η ωρα 3,30 θα σχολασω 3,45 αρχιζουμε κοπιασε :D
Πε μου που ακριβως εισαι και εν να σου ερτω... με το λεοφοριο να κατεβω παραλιμνι οξα?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Laurona έγραψε:Θα ειναι λεσ και ειναι η πρωτη εξορμηση για μενα.
Επιασα αδεια για αυριο και ειναι η πρωτη τεταρτη που εκαταφερα να πιασω μετα απο πολλα χρονια.
Μετρουσα τες μερες μια μια για να ερτει αφου εχασα ολητην σεζον ως τωρα.......και τωρα δειχνει οτι θα χαλα τον κοσμο.

ΘΑ ΠΑΩ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ.
Ισια αυριο ρε φίλε, εναν πολλή το κακο οπως λενε....
Εισαι κρουσμένος ξερω το , τζιε αν δεν πιασεις αυριο μπορει να μεν σου διούν την αλλη βδομαδα...
Φίλε μου ελπίζω να σε αφήσει να κυνηγήσεις !!
Διαφορετικά εννα κατσεις στην βράστη του τζακιού στον καφενε του χωρκού με τα μεζεκλικια σου και την πινια σου...
Υγεια!!!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

:lol:
Επιασα αδεια για αυριο και ειναι η πρωτη τεταρτη που εκαταφερα να πιασω μετα απο πολλα χρονια.
Μετρουσα τες μερες μια μια για να ερτει αφου εχασα ολητην σεζον ως τωρα.......και τωρα δειχνει οτι θα χαλα τον κοσμο.

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Χειμωνας 2013-14

Δημοσίευση από Γιατρός »

Μαζί σου Χρύσανθε
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εμπα να τα συρνει με τις συκλες και εγω θα παω και ας μεινω μεστο αυτοκινητο.εχασα την κυριακη και επαραμιλουσα.ο κοσμος να χαλασει εννα παω τζιε σικκιμε

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

APOLLON_1 έγραψε:προβλεπω οτι τα χιονια θα ειναι μεχρι και στο κεντρο τις λευκωσιας αυριο
Οποιος παει κυνηγι στη Λυδρας να εχει εννοια μες τα κοψηματα μπαζει τον φκιακα οταν χιονισει!!! ;) :lol: :P
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Χειμωνας 2013-14

Δημοσίευση από Γιατρός »

Η Μακαρίου παιδιά όπως έγινε πρέπει να έχει φραγκολίνες
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Παντως στη παφο τωρα εχει μια πολλα ωραια γλυκασια.ειμαι πανω στην βεραντα και πινω τον καφε μου.που την αλλη θυμιζει μου την φαση της απολυτης νηναιμιας πριν να κτυπησει ο τυφωνας.ρε αμπα και περιπεζουν μας τουτοι ουλλοι οι μετεωρολογοι;αμπας τζιε εβαλε τους πανω ο περδικης περκει γλυτωσει κανενα περδικι ?;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Χρύσανθε μου να πας γιατί εσύ το στερήθηκες πιο πολύ από όλους μας.
Προσεκτικά όμως και μην απομακρύνεσαι πολύ από το αυτοκίνητο. Αν δεις και έρχεται καταιγίδα μην το διακινδυνεύσεις.

Μακάρι να μπορούσα και εγώ και δεν θα έχανα την μέρα.

Καλό κυνήγι φίλε μου και σε όλους παιδιά. Προσοχή αύριο!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Ε κοπελιά αύριο με έτσι ακραία καιρικά φαινόμενα πιο είναι κατά τη γνωμη σας το πιο ωραίο και αποτελεσματικό κυνήγι
Ενεξατζινιισε κανένας μες τα σχιονια???
Επειδή εγώ αύριο εγιω εν να πάω σκολειο αγρό αλλά πιστευκω εν ν στραφώ πίσω που τα σιονια
λοαρκαζω να πάω τζίνι ;-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”