Anthimos έγραψε:Λαγε
Αμα η μαυρου φαινεται ισια με τον λαγο στη φωτο που έβαλες , ο λαγος εν ναν σαν την σκνιπα μες την φωτογραφια...γιατι μας βασανιζεις ????
Άνθιμε μου,
Είπα το εξ αρχής οτι η φώτο δεν είναι καλή. Ο λόγος που την έβαλα ήταν γιατί επέτυχα τον λαγό σε παράξενη 'στάση'. Συγκεκριμένα στη φώτο είναι μόλις πετάσετε που την κούτση.
Αμα η μαυρου φαινεται ισια με τον λαγο στη φωτο που έβαλες , ο λαγος εν ναν σαν την σκνιπα μες την φωτογραφια...γιατι μας βασανιζεις ????
Άνθιμε μου,
Είπα το εξ αρχής οτι η φώτο δεν είναι καλή. Ο λόγος που την έβαλα ήταν γιατί επέτυχα τον λαγό σε παράξενη 'στάση'. Συγκεκριμένα στη φώτο είναι μόλις πετάσετε που την κούτση.
Άνθιμε μου,
εν τζαμε στην Μαυρου καλο...μες το μονοπατι μπροστα της
(εν να μου πει ο Γιωρκος οτι εν τους θωρω)!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άνθιμε μου,
εν τζαμε στην Μαυρου καλο...μες το μονοπατι μπροστα της
(εν να μου πει ο Γιωρκος οτι εν τους θωρω)!!!
είδες τι παθαίνει κάποιος που ασχολείται μόνο με τα πούπουλα?
Τωρα να πιστεψω οτι οπως ειναι η φωτο, χωρις να καμετε κανενα ζουμ , απλα οπως φαινετε ετσι μετρια, και ολοσκοτεινη ξεχωριζετε για την μαυρουν , για τον λαον?
Μα τι πινεται σιορ?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting