ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ -ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ -ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
Έρχομαι δουλειά το πρωί ανοίγω τον υπολογιστή και ξεκινάω με όρεξη και ανυπομονησία να διαβάζω τα νέα θέματα. Ενημέρωση που υπάρχουν δηλητήρια, την αγωνία συναδέλφων που έχασαν τον σκύλο τους και προσπαθούν να τον βρούν, τα παιδιά με τις ιδιογομώσεις και το πάθος τους για τα φυσίγγια, τους φίλους μου τους φασσάρηδες και τα σπουδαία τους κατορθώματα, βλέπω την καλημέρα του καπετάνιου Θεόδωρου απο την Ελλάδα που πάντα μας σκέφτεται, βλέπω φωτογραφίες απο ζωντανό θήραμα απο φίλους, αποτελέσματα για κυνηγετικές εξορμήσεις, προβληματισμούς για το κυνήγι,άτομα που προσπαθούν να πωλήσουν κάποια αντικείμενα αρκετοί απο αυτους λόγω ανάγκης, σκέψεις, και μετά πέφτω σε κάτι τέτοιες συζητήσεις και όλα τα ωραία συναισθήματα και εικόνες που έχουν δημιουργηθεί απο τα όσα διάβασα καταρίπτονται και με πιάνει ένα ανακάτεμα μία τάση για εμετό μια αηδία για τι αυτοκαταστροφική τάση έχουν ορισμένοι,. Έμαθα να λέω τα πράγματα ίσια και σταράτα και δέν με ενδιαφέρει ούτε το οικονομικό ούτε το κοινωνικό κόστος των πράξεων μου , αρκετοί αποχώρησαν απο το φόρουμ γιατί την άκουσαν στα ίσια και μερικοί ήταν και φίλοι μου. Τσακώθηκα με φίλους μου για τις συμπεριφορές τους χωρίς να κρατάω ποτέ μανιάτικο γιατί όλοι κάνουμε λάθη αρκεί να τα αναγνωρίζουμε , αρκετοί επέστρεψαν και το χάρηκα άλλοι έμειναν μόνο αναγνωστες (σεβαστό)Κάποιος κάνει μια μ.... κάποιος άλλος του την λέει δημόσια και ξεκινάει μια αντιπαράθεση κουραστική, ανούσια, ανώφελη με μοναδικό σκοπό την επικράτηση του εγώ.
Απολογούμε που λόγω φόρτου εργασίας δέν διάβασα πιό γρήγορα τις δημοσιεύσεις του Rai για να τις διαγράψω καιάφησα να εξελιχθεί αυτό το σενάρειο και παρακαλώ τουτς διαχειριστές(οι οποίοι οικιοθελός και αφιλοκερδός κάνουν αυτή την δουλειά) να είναι πιό προσεκτικοί. Το θέμα τελειώνει εδώ οι δημοσιεύσεις με τα προσβλητικά σχόλια θα διαγραφούν και ΠΑΡΑΚΑΛΩ να είσαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο τί γράφετε. Άλλο πράγμα το χιούμορ, άλλο πράγμα η προσβολή!
Απολογούμε που λόγω φόρτου εργασίας δέν διάβασα πιό γρήγορα τις δημοσιεύσεις του Rai για να τις διαγράψω καιάφησα να εξελιχθεί αυτό το σενάρειο και παρακαλώ τουτς διαχειριστές(οι οποίοι οικιοθελός και αφιλοκερδός κάνουν αυτή την δουλειά) να είναι πιό προσεκτικοί. Το θέμα τελειώνει εδώ οι δημοσιεύσεις με τα προσβλητικά σχόλια θα διαγραφούν και ΠΑΡΑΚΑΛΩ να είσαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο τί γράφετε. Άλλο πράγμα το χιούμορ, άλλο πράγμα η προσβολή!
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Pathfinder
Πριν κανενα 2μηνο παραγγειλα κατι αυτοκολλητα παραλλαγης απο αμερικη.οταν ηρθαν δεν μου αρεσαν γιατι αν και ηξερα οτι υπηρχε το πορτοκαλι χρωμα μεσα αυτο μου φανηκε υπερβολικο.φαινοταν και στην φωτογραφια στην ιστοσελιδα αλλα ειπα θα δειξει.οταν το παραλαβα και δεν μου αρεσε ειπα ετα 40ευρω πεταμενα παλε.υστερα που καμια βδομαδα ειπα να καμω μια κρουση με την εταιρεια να δω την αντιδραση τους.τους ειπα την αληθεια οτι ηταν λαθος δικο μου και δεν ριχνω καμια ευθυνη σε αυτους και αν ειναι δυνατον να τους στειλω πισω αυτο που εχω και να μοη στειλουν καποιο αλλο.μεχρι χτες δεν ειχα καμια απαντηση και δεν το πολυσκεφτομουν για να ειμαι και ειλικρινης.εχτες πηρα email που ελεγε οτι ζητουν συγνωμη για την καθυστερηση γιατι το μαιλ μου πηγε στα junk τους.με ρωτησαν ποιο θα ηθελα, τους ειπα και περιμενα τουλαχιστον να μου πουν οτι θα πληρωσω τα μεταφορικα το πιο λιγο.μου εστειλαν μαιλ σημερα και μου ειπαν οτι εχουν στειλει το καινουργιο αυτοκολλητο με το tracking number και ολα και ταχα το παλιο να το κανω δωρο σε καποιον φιλο
εξυπηρετηση και επαγγελματισμος στο μεγαλειο του.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Re:
Μπράβο τους φίλε! Cabelas?Pathfinder έγραψε:Πριν κανενα 2μηνο παραγγειλα κατι αυτοκολλητα παραλλαγης απο αμερικη.οταν ηρθαν δεν μου αρεσαν γιατι αν και ηξερα οτι υπηρχε το πορτοκαλι χρωμα μεσα αυτο μου φανηκε υπερβολικο.φαινοταν και στην φωτογραφια στην ιστοσελιδα αλλα ειπα θα δειξει.οταν το παραλαβα και δεν μου αρεσε ειπα ετα 40ευρω πεταμενα παλε.υστερα που καμια βδομαδα ειπα να καμω μια κρουση με την εταιρεια να δω την αντιδραση τους.τους ειπα την αληθεια οτι ηταν λαθος δικο μου και δεν ριχνω καμια ευθυνη σε αυτους και αν ειναι δυνατον να τους στειλω πισω αυτο που εχω και να μοη στειλουν καποιο αλλο.μεχρι χτες δεν ειχα καμια απαντηση και δεν το πολυσκεφτομουν για να ειμαι και ειλικρινης.εχτες πηρα email που ελεγε οτι ζητουν συγνωμη για την καθυστερηση γιατι το μαιλ μου πηγε στα junk τους.με ρωτησαν ποιο θα ηθελα, τους ειπα και περιμενα τουλαχιστον να μου πουν οτι θα πληρωσω τα μεταφορικα το πιο λιγο.μου εστειλαν μαιλ σημερα και μου ειπαν οτι εχουν στειλει το καινουργιο αυτοκολλητο με το tracking number και ολα και ταχα το παλιο να το κανω δωρο σε καποιον φιλοεξυπηρετηση και επαγγελματισμος στο μεγαλειο του.
- Pathfinder
- g13marcos
- Full Member
Να πω και εγω την αποψη μου για τα μαχαιρια που εβαλετε. Λογω του οτι ειμαι φοιτητης Αγγλια και χρησιμοποιω καθημερινα σελιδες οπως ebay ειδικα για αγορες ´´μασκαραλλικκιων" για το κυνηγι και εχω και μια αρωστια για τα μαχαιρια εχω να σας πω προσεχετε.
Ειδικα μαχαιρια οπως browning, beretta, ακομα και τα διασημα bear grylls, εαν τα βρειται σε τιμη που φενεται χαμηλη ειναι 99.9% φτηνες απομιμησεις. Ακομα και εαν η χωρα προλευσης δεν ειναι η Κινα να ειστε σιγουροι πως θα ειναι απομοιμηση.
Πολλοι ακομη τα εισαγουν στην Ευρωπη και τα μεταπωλουν σε πιο ακριβες τιμες για να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι αυθεντικα.
Το κακο με αυτα τα μαχαιρια ειναι οτι στην αρχη μολις τα παραλαβεις φενονται 100% "οριτζιναλ" και πετσοκοφκουν. Η αληθεια ερχεται μετα απο καμια εβδομαδα η ενα μηνα που θα "κοφκει αερα" και δεν θα ακονιζεται οτι και να του κανετε.
Η συμβουλη μου πριν αγοραζεται μαχαιρια καμετε μιαν ερευνα σε σελιδες που σας βοηθουν να καταλαβετε τις απομιμησεις. Ως συνηθως τις προσφορες σε αυθεντικα μαχαιρια τις συναντας σε δημοπρασιες στο ebay απο καποιους που πουλουν μεμονωμενα μαχαιρια και οχι μαζικα και εαν εισαι τυχερος και υπιμονετικος το χτυπας.
Αυτα απο εμενα, και θα συμφωνησω με τον γιατρο για τα spyderco skinners. Καταπληκτικα μαχαιρια.
Μαρκος
Ειδικα μαχαιρια οπως browning, beretta, ακομα και τα διασημα bear grylls, εαν τα βρειται σε τιμη που φενεται χαμηλη ειναι 99.9% φτηνες απομιμησεις. Ακομα και εαν η χωρα προλευσης δεν ειναι η Κινα να ειστε σιγουροι πως θα ειναι απομοιμηση.
Πολλοι ακομη τα εισαγουν στην Ευρωπη και τα μεταπωλουν σε πιο ακριβες τιμες για να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι αυθεντικα.
Το κακο με αυτα τα μαχαιρια ειναι οτι στην αρχη μολις τα παραλαβεις φενονται 100% "οριτζιναλ" και πετσοκοφκουν. Η αληθεια ερχεται μετα απο καμια εβδομαδα η ενα μηνα που θα "κοφκει αερα" και δεν θα ακονιζεται οτι και να του κανετε.
Η συμβουλη μου πριν αγοραζεται μαχαιρια καμετε μιαν ερευνα σε σελιδες που σας βοηθουν να καταλαβετε τις απομιμησεις. Ως συνηθως τις προσφορες σε αυθεντικα μαχαιρια τις συναντας σε δημοπρασιες στο ebay απο καποιους που πουλουν μεμονωμενα μαχαιρια και οχι μαζικα και εαν εισαι τυχερος και υπιμονετικος το χτυπας.
Αυτα απο εμενα, και θα συμφωνησω με τον γιατρο για τα spyderco skinners. Καταπληκτικα μαχαιρια.
Μαρκος
- Γιατρός
- Full Member
Σωστός !
Για reference τιμών http://www.heinnie.com/Default.asp?
Κάνετε και μια αναζήτηση να γνωρίσετε τα mora knives
Σκανδιναβικά και best value for money για χρόνια
Για reference τιμών http://www.heinnie.com/Default.asp?
Κάνετε και μια αναζήτηση να γνωρίσετε τα mora knives
Σκανδιναβικά και best value for money για χρόνια
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Γιατρός
- Full Member
Για όσους δεν έχουν λεφτά φέτος για πολυτέλειες η amazon uk σας την προσφέρει με 22.1 +μεταφορικά σπίτι σας
Merrell unisex adult hilltop vent mid waterproof trekking and hiking boots κάντε αναζήτηση
Παραγγείλτε ένα size πιο πάνω
Παρακαλώ
Merrell unisex adult hilltop vent mid waterproof trekking and hiking boots κάντε αναζήτηση
Παραγγείλτε ένα size πιο πάνω
Παρακαλώ
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Athos 1978
- Full Member
Open mind for a different view.
-
Στη πρωτη ασκηση που θα λειπουν μερικα, θα καταλαβουν το λαθος τους πιστευω...
Περα απ΄αυτο...μπορεις να το παραγγειλης?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια