Βιντεος απο Κυνηγι
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Βιντεος απο Κυνηγι
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ http://www.youtube.com/watch?v=fkN6C1ur1t8
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
τους μπ@!#!@141τους πραγματικα ειναι το μονο βιντεο που ειδα με κυνηγι και ελυπηθηκα πολλα εν γινετε το ζωο να εν πληγωμενο για τοση ωρα να τροει ακοντια απο παντου και να μην πεθαινει ειδικα η σκηνη με το ελεφαντα ελυπηθηκα τον παρα πολλα να τους παρει κανενα 1 οπλο να τρωει μια το ζωο και να πεφτει να μεν βασανιετε αμαν εν λαους περτικους και ετσι εν λυπουμε αλλα αμαν εν μεγαλα ζωα ελεφαντες κτλ λυπουμε
- Anthimos
- Moderator
lagomania έγραψε:τους μπ@!#!@141τους πραγματικα ειναι το μονο βιντεο που ειδα με κυνηγι και ελυπηθηκα πολλα εν γινετε το ζωο να εν πληγωμενο για τοση ωρα να τροει ακοντια απο παντου και να μην πεθαινει ειδικα η σκηνη με το ελεφαντα ελυπηθηκα τον παρα πολλα να τους παρει κανενα 1 οπλο να τρωει μια το ζωο και να πεφτει να μεν βασανιετε αμαν εν λαους περτικους και ετσι εν λυπουμε αλλα αμαν εν μεγαλα ζωα ελεφαντες κτλ λυπουμε
Οι αρκοτσουρες εν μικρες??
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
ΟΥ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!solon loyka έγραψε:ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ http://www.youtube.com/watch?v=fkN6C1ur1t8
-
- Full Member
καλαν ρε εγραψα πουποτε οτι εν να πεξω αρκοτσουρα? ξαναθκιαβαστα και να δουμε αν εγραψα πουποτε οτι εν να πεξω αρκοτσουρα και μετα να μιλας 

- Anthimos
- Moderator
lagomania έγραψε:καλαν ρε εγραψα πουποτε οτι εν να πεξω αρκοτσουρα? ξαναθκιαβαστα και να δουμε αν εγραψα πουποτε οτι εν να πεξω αρκοτσουρα και μετα να μιλας
Ελα ρε πειραζω σε καλμαρε

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Savvas
- Full Member
Ειλικρινά ρε Άνθιμε δυσκολεύκεσε να μεν απαντήσεις, αλλά ευτυχώς ακόμα αντέχωAnthimos έγραψε:lagomania έγραψε:τους μπ@!#!@141τους πραγματικα ειναι το μονο βιντεο που ειδα με κυνηγι και ελυπηθηκα πολλα εν γινετε το ζωο να εν πληγωμενο για τοση ωρα να τροει ακοντια απο παντου και να μην πεθαινει ειδικα η σκηνη με το ελεφαντα ελυπηθηκα τον παρα πολλα να τους παρει κανενα 1 οπλο να τρωει μια το ζωο και να πεφτει να μεν βασανιετε αμαν εν λαους περτικους και ετσι εν λυπουμε αλλα αμαν εν μεγαλα ζωα ελεφαντες κτλ λυπουμε
Οι αρκοτσουρες εν μικρες??

Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
-
- Full Member

- Savvas
- Full Member
Σε τιποτε φιλούι μου αλλά εν καλά κάποτε να παίζεις και λίο πελλόlagomania έγραψε:![]()
![]()
και φιλε Σαββα σε τι δυσκολεφκεσε να απαντησεις?
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
-
- Full Member
και σκεφτου τωρα να σε ενας αμυντικος και να πρεπει να μαρκαρεις εναν που τουτους που τυχαινει να βγει ποδοσφαιριστης..solon loyka έγραψε:ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ http://www.youtube.com/watch?v=fkN6C1ur1t8
φτανεις τον?????????????????????????????????????να φερεις εναν εννα πιαννει τους λαους μεστιν κουτσι με σχιλλο με τπτ