Επιασαν μαςLaurona έγραψε:Ασε που οι διαχειριστες, ταχα εκαμναν διαιτα και ερεξαν και που τα μακντοναλς μετα για ποπαστον
Κοπή Βασιλόπιττας
- marinos.a
- Site Admin
Re: Κοπή Βασιλόπιττας
Si vis pacem, para bellum
- 'petros'
Eκαθαρισε και 5-6 πορτοκαλια πουπανω που τα κοκκαλα μες το πιατο του για να μεν φαινονται να νομιζει και ο κοσμος πως μονο φρουτα ετρωεmarinos.a έγραψε:Επιασαν μαςLaurona έγραψε:Ασε που οι διαχειριστες, ταχα εκαμναν διαιτα και ερεξαν και που τα μακντοναλς μετα για ποπαστον

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Anthimos
- Moderator
Χοιρινο με πορτοκαλι ....ειμαι γκουρμε τυπός !!!'petros' έγραψε:Eκαθαρισε και 5-6 πορτοκαλια πουπανω που τα κοκκαλα μες το πιατο του για να μεν φαινονται να νομιζει και ο κοσμος πως μονο φρουτα ετρωεmarinos.a έγραψε:Επιασαν μαςLaurona έγραψε:Ασε που οι διαχειριστες, ταχα εκαμναν διαιτα και ερεξαν και που τα μακντοναλς μετα για ποπαστον

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Απολογούμε στον Σωτήρι129 που τον εδιάγραψα μαζί με τα περτίτσια τα ρεχτά, τις περιβόητες ιστορίες με τον Λάκη, τις φώτο με τις τσίκλες και την μάππα, τις φώτο και τα βίντεο απο τον λάκη να σηκώνει τις φραγκολίνες μέσα απο τις λαλλέδες κ.τ.λ κ.τ.λ απλά ο συνδιασμός Δευτέρας πρωί μαζί με ένα σωρό βούριστρα με οδήγησε στο λάθος. Αλλά τιμής ένεκεν επράσίνησα τον Σωτήράκι με 0 δημοσιεύσεις και δέν σηκώνω κουβέντα 

Προσέχουμε...για να έχουμε
- sotiris!129
τελος παντον για να σε συγχωρεσω πεμου το τηλεφωνο τηςadmin έγραψε:Απολογούμε στον Σωτήρι129 που τον εδιάγραψα μαζί με τα περτίτσια τα ρεχτά, τις περιβόητες ιστορίες με τον Λάκη, τις φώτο με τις τσίκλες και την μάππα, τις φώτο και τα βίντεο απο τον λάκη να σηκώνει τις φραγκολίνες μέσα απο τις λαλλέδες κ.τ.λ κ.τ.λ απλά ο συνδιασμός Δευτέρας πρωί μαζί με ένα σωρό βούριστρα με οδήγησε στο λάθος. Αλλά τιμής ένεκεν επράσίνησα τον Σωτήράκι με 0 δημοσιεύσεις και δέν σηκώνω κουβέντα

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Laurona έγραψε:ΠΑΝΤΩς Ο ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΝ ειναι της φερμας, και μεν μου πειτε τιποτε.
Πιανει ακριβως που την κελλε τζιε κατω τζιε που το γονατο τζιε πανω....., εν χανει τιποτε![]()
Οσο για τζινους που με κατηγορουν που επια να καμω τσιαρο....... η κατζια εννα σας μεινει,
Επιετε να πειτε τζιε ειπετε, αλλα εσιετε χαρην που εν ο νους μου αλλους τουτες τες μερες οξα ηταν να σας σασω.
τΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΝΑ ΜΑΣΤΕΝ ΚΑΛΑ, ΕΝΝΑ ΣΑς ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΕς ΚΟΡΟΥΕΣ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΣΚΑ!
Και για τον γιατρον και τον αλλον τον ι-στρια-νιαρην............. που ειδεν οτι ιπιαμεν 7 καρτα ζιβανιαν( 6 ΑΤΟΜΑ, οχι μονος μου) και επιασεν την famous αγκαλια και εφιεν , αμπα και πιουμεν και που τζιαμε ενα ποτηρουι, .......αν ηταν fides που αρτηρισεν και εφαμεν χαλαλιν μας, εν πολλα καλη τροφη
![]()
Αλλα εμενα το πιατο μου, ειχεν λια και ετρωα ως το τελος, εντο δικο σας που ηταν τρουλλιν.
Ασε που οι διαχειριστες, ταχα εκαμναν διαιτα και ερεξαν και που τα μακντοναλς μετα για ποπαστον
Χρύσανθε μου άρχοντα της φέρμας εγώ σας άφησα στο 10ο ποτσούι ζιβανία και στο 54 κομμάτι σούβλα, .....εν ήταν τσίλλιμα τούτο ήταν τροχαίο ατύχημα στην εθνική

χάρηκα που σας είδα παιδιά και να είστε πάντα καλά
Ο istriano άκόμα πίνει (μόνος του) το ουίσκι σαν τυπικός χωριάτης ...
- Artemis G.
- Full Member
"Το νεότερο μέλος sotiris!129 " <----------
τουτο εν το top της μερας.....

τουτο εν το top της μερας.....

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Φιλουι μου, σε καποια παλαιοτερα ποστ εδιαβασα οτι εισαι φημισμενος για τα μεζεκλικια σου, εκτος που τις φερμεςLaurona έγραψε:ΠΑΝΤΩς Ο ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΝ ειναι της φερμας, και μεν μου πειτε τιποτε.
Πιανει ακριβως που την κελλε τζιε κατω τζιε που το γονατο τζιε πανω....., εν χανει τιποτε![]()
Οσο για τζινους που με κατηγορουν που επια να καμω τσιαρο....... η κατζια εννα σας μεινει,
Επιετε να πειτε τζιε ειπετε, αλλα εσιετε χαρην που εν ο νους μου αλλους τουτες τες μερες οξα ηταν να σας σασω.
τΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΝΑ ΜΑΣΤΕΝ ΚΑΛΑ, ΕΝΝΑ ΣΑς ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΕς ΚΟΡΟΥΕΣ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΣΚΑ!
Και για τον γιατρον και τον αλλον τον ι-στρια-νιαρην............. που ειδεν οτι ιπιαμεν 7 καρτα ζιβανιαν( 6 ΑΤΟΜΑ, οχι μονος μου) και επιασεν την famous αγκαλια και εφιεν , αμπα και πιουμεν και που τζιαμε ενα ποτηρουι, .......αν ηταν fides που αρτηρισεν και εφαμεν χαλαλιν μας, εν πολλα καλη τροφη
![]()
Αλλα εμενα το πιατο μου, ειχεν λια και ετρωα ως το τελος, εντο δικο σας που ηταν τρουλλιν.
Ασε που οι διαχειριστες, ταχα εκαμναν διαιτα και ερεξαν και που τα μακντοναλς μετα για ποπαστον

Να πουμε τζιε του Μακρη.
- Artemis G.
- Full Member
o πανικκος : ΕΛΑ ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠανικος Setter έγραψε:Μια σημαντική ανακοίνωση
μη μπορώντας μερικοί να αντέξουν το βάρος τις κατωτερότητας απέναντι στο φακτορα 129![]()
![]()
![]()
το κακό τους μάτι οδήγησε τον admin να διαγράψει καταλάθος τον λογαριασμό του ενώ προσπαθούσε να του αλλάξει κωδικό
καταλαβαίνετε ότι 3000 post πήγαν του κόλου και τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε όλοι να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες γιατί ο 129 έκανε νέο λογαριασμό και πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επίσης εκ μέρους τις διαχειριστικής επιτροπής εκφράζουμε τι συμπάθεια μας στο συγκεκριμένο μέλος
και ως ένδειξη τις μεγάλης εκτιμήσεις που του έχουμε του αφιερώνουμε το πιο κάτω video
εγω : ο σωτηρης σας !!!!!!
και ο σακης : ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ !!!!!!!!

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Laurona
na maste kala kai na to kanonisoimen alla tes kolonoskopiseis, allou pe filtatou tou giatrou giati en mazi pou eisaste sto tzini, oxi na ton piasei to poto kai tin allin mera na erteis klamenos kai si kai ta istriasistriano έγραψε:Φιλουι μου, σε καποια παλαιοτερα ποστ εδιαβασα οτι εισαι φημισμενος για τα μεζεκλικια σου, εκτος που τις φερμεςLaurona έγραψε:ΠΑΝΤΩς Ο ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΝ ειναι της φερμας, και μεν μου πειτε τιποτε.
![]()
Ασε που οι διαχειριστες, ταχα εκαμναν διαιτα και ερεξαν και που τα μακντοναλς μετα για ποπαστον. Η μπουκαλα γιγας ειναι ανετζιηστη!!! Καμε εσυ το μεζε τζιε φερνω εγω το ουισκι και τον γιατρο, μπας τζιε χρειαστεις τζιε καμια κωλονοσκοπιση αψε σβησε
![]()
Να πουμε τζιε του Μακρη.

tora pou to laleis prepei na eides veltiosi sto xrono xefoliasmatos pou tin ora pou epiete mazi tzini.
An ta apeilise ta ktina me kamian exetasin, xarkiese en katalavoun?

apo kinito.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting