Μαζι σου.Anthimos έγραψε:Ανδρέας και Μελανη στην Ακτη Κυβερνητη- (Thalassa)
Εχει αιθουσα συνεδριάσεων με ουλλα τα τερκαστα ...αν ειναι να μην φάμε να πιουμε ενα καφε και οσα ηταν να πληρωναμε στο φαι να τα δωσουμε για την αιθουσα ( μαλλον πολυ πιο φτηνα) και να κάμουμε την "συνεδριαση" μας
ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
-
- Full Member
Re: ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
- Anthimos
- Moderator
Μην πηγαινεις ψωνιαmarinos.a έγραψε:Ρε ο Ανδρεας και Μελανή καμνει καλαμάρι που φκαλλει ναμι.... ΣοβαρευτουAnthimos έγραψε:Ανδρέας και Μελανη στην Ακτη Κυβερνητη- (Thalassa)
Εχει αιθουσα συνεδριάσεων με ουλλα τα τερκαστα ...αν ειναι να μην φάμε να πιουμε ενα καφε και οσα ηταν να πληρωναμε στο φαι να τα δωσουμε για την αιθουσα ( μαλλον πολυ πιο φτηνα) και να κάμουμε την "συνεδριαση" μας
Μην μαηρευκεις
τζαι μην πέρνεις αποφασεις για συναντησεις .......αμα πεινάς!!!

Θα πιερωσεις τα τριπλα στο σουπερμαρκετ
Θα μαειρεψεις για ενα ταγμα
και θα μας παρεις να φαμε τζιζι-μιζη αντι να συνεδριασουμεν!!!

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
+100000000000000000marinos.a έγραψε:ΟΚ συνεδρία νηστικοί καλό..
να φέρεις σαντουιτσουθκια όμως
- FRANCHI
- Full Member
η καλύτερη επιλογή..στο μενού έχει κοντοσούβλι και γαμοπίλαφοmarinos.a έγραψε:Κρητική Ταβέρνα Ερωτοκριτος στη Μονη είναι καλή;

I believe half of what I see and nothing of what I hear
- Phinix
γα γα γα γα γα γα γα γα γα γα γα γα%$ την κελλε μου
μόλις έμαθα για οικογενειακή υποχρέωση την παρασκευή που είναι αδύνατον να μην πάω
εφαμεν την
μόλις έμαθα για οικογενειακή υποχρέωση την παρασκευή που είναι αδύνατον να μην πάω
εφαμεν την
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Παρετα μας ρε Phinix...Phinix έγραψε:γα γα γα γα γα γα γα γα γα γα γα γα%$ την κελλε μου
εφαμεν την
πε την αληθκεια οτι ντρέπεσαι να μας γνωρισεις και αφιστες δικαιολογιες

- marinos.a
- Site Admin
γαμοπίλαφο το κέρατο μου μέσα... εν καϊλουν ρε ΓιώργοFRANCHI έγραψε:η καλύτερη επιλογή..στο μενού έχει κοντοσούβλι και γαμοπίλαφοmarinos.a έγραψε:Κρητική Ταβέρνα Ερωτοκριτος στη Μονη είναι καλή;
Si vis pacem, para bellum
εγω καιλο... ζινους τους χοχλιους μπουμπουριστους. να μεν ξεχασουμε ομως γιατι εν να εχουμε θεμα ζιαμεmarinos.a έγραψε:γαμοπίλαφο το κέρατο μου μέσα... εν καϊλουν ρε ΓιώργοFRANCHI έγραψε:η καλύτερη επιλογή..στο μενού έχει κοντοσούβλι και γαμοπίλαφοmarinos.a έγραψε:Κρητική Ταβέρνα Ερωτοκριτος στη Μονη είναι καλή;

- Anthimos
- Moderator
γαμοπίλαφο το κέρατο μου μέσα... εν καϊλουν ρε Γιώργο[/quotemarinos.a έγραψε:FRANCHI έγραψε:η καλύτερη επιλογή..στο μενού έχει κοντοσούβλι και γαμοπίλαφοmarinos.a έγραψε:Κρητική Ταβέρνα Ερωτοκριτος στη Μονη είναι καλή;
Ρε φερτε τον νου σας πον να πάμε να φαμε λαππα......παφιτης ανθρωπος ....μετα το ρεσι το χάος τζαι συ ονειρευκεσαι ρυζι βραστο ( αντροπη)
Εν να πάμε για δουλεια !!!! Αν θέλετε να συνδυσουμε το τερπνον μετα του ωφελιμου , συζητηται
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!