Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια
- BECCACCIA
- Full Member
Re: Επαγγελματική αλληλοβοήθεια
θελω να βαλω ελαστικα στον μιτσο (l 200) . 31Χ10.5Χ15 αν εχει κανενα λαστιχαρη το φορουμ να μου στειλη πμ.
αν εχει καπιον να μου συστηση καμια μαρκα τον ευχαριστω
-
- Full Member
ΚΑΣΣΙΑ ΣΚΥΛΛΩΝ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΜΩ ΜΙΑ ΚΑΣΣΙΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΟΚΑΜΠΙΝΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΤΡΟ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙ? ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΤΙΜΕΣ?
- virtualgreek
- Moderator
Re: ΚΑΣΣΙΑ ΣΚΥΛΛΩΝ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ
Έχει ένα άνθρωπο πραγματικό τεχνίτη στη δουλειά του.konsta.kon έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΜΩ ΜΙΑ ΚΑΣΣΙΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΟΚΑΜΠΙΝΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΤΡΟ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙ? ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΤΙΜΕΣ?
Θα σου στείλω με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία του.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
Re: ΚΑΣΣΙΑ ΣΚΥΛΛΩΝ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ
-
- Full Member
Συνάδελφοι
Χρησιμοποιεί κανείς από εσάς ωτασπίδες στο κυνήγι; Εάν ναι τι είδος και από που τις πήρατε; Μετά από επίσκεψη μου στο ΩΡΛ μου ανέφερε ότι το αριστερό αυτί έχει πρόβλημα και η χρήση ωτασπίδων επιβάλλεται. Βασικά ψάχνω για ωτασπίδες με εσωτερικό μικρόφωνο που εφαρμόζουν στο εσωτερικο του αυτιου. Γνωρίζεται κάποιον στην Κύπρο που σου παίρνει μέτρα και κάνει τέτοιες ωτασπίδες? Όσους γνωρίζω που έχουν τέτοιες ωτασπίδες τις αγόρασαν από το εξωτερικό
Ευχαριστώ
Μιχάλης
Χρησιμοποιεί κανείς από εσάς ωτασπίδες στο κυνήγι; Εάν ναι τι είδος και από που τις πήρατε; Μετά από επίσκεψη μου στο ΩΡΛ μου ανέφερε ότι το αριστερό αυτί έχει πρόβλημα και η χρήση ωτασπίδων επιβάλλεται. Βασικά ψάχνω για ωτασπίδες με εσωτερικό μικρόφωνο που εφαρμόζουν στο εσωτερικο του αυτιου. Γνωρίζεται κάποιον στην Κύπρο που σου παίρνει μέτρα και κάνει τέτοιες ωτασπίδες? Όσους γνωρίζω που έχουν τέτοιες ωτασπίδες τις αγόρασαν από το εξωτερικό
Ευχαριστώ
Μιχάλης
- virtualgreek
- Moderator
Εάν οι συγκεκριμένες που αναφέρεις είναι οι σκοπευτικές σαν αυτές (http://www.espamerica.com/p-21-esp-elit ... plugs.aspx) που σου παίρνουν καλούπι στο κάθε αυτί αλλά είναι και ηλεκτρονικές τότε ετοιμάστου για ένα σοβαρό κονδύλι. Οι απλές ωτοασπίδες χωρίς μικρόφωνο κινούντε από 50 μέχρι 80 ευρώ. Στο εξωτερικό ίσως τις βρεις πιο φτηνές.mkaravolias έγραψε:Συνάδελφοι
Ευχαριστώ
Μιχάλης
Αλλά αυτές που έχουν μικρόφωνο μέσα είναι πανάκριβες. Είχα ρωτήσει ένα άνθρωπο από Λάρνακα ο οποίος είχε περίπτερο στην έκθεση Κυνηγίου και μου πήρε καλούπι για τις σκοπευτικές. Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια. Η τίμη τότε ήταν 750 Ευρώ. Νοείται ότι δεν προχώρησα σε αυτή την παραγγελία.
Εντούτις το έψαξα λίγο και για το κυνήγι βολεύτηκα με αυτές
http://www.amazon.co.uk/Shooters-Aid-So ... s=acu-life
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Phinix
http://www.censdigital.com/mkaravolias έγραψε:Συνάδελφοι
Ευχαριστώ
Μιχάλης
δοκιμασμενη κουρσα...
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- Γιατρός
- Full Member
Επαγγελματική αλληλοβοήθεια
Χρειάζομαι ένα ηλεκτρονικό/ τηλεορασάκια να μου λύσει ένα πρόβλημα με σύνδεση cloud ibox με τηλεόραση παλαιότερης γενειάς philips pixel plus 2 plasma
Ένωσα από πίσω το hdmi του κουτιού με το dvi-1 της τηλεόρασης ( plug από dvi-1 σε hdmi) κατάφερα να πάρω εικόνα αλλά όχι φωνή
Δοκίμασα το σύρμα αλλού και δεν έχει πρόβλημα
Και την πρίζα
Και τα settings a/v Άλλαξα και εικόνα απο box σε χαμηλότερο resolution
Και φωνή δεν παίρνω
Καμιά εισήγηση;;;
Ένωσα από πίσω το hdmi του κουτιού με το dvi-1 της τηλεόρασης ( plug από dvi-1 σε hdmi) κατάφερα να πάρω εικόνα αλλά όχι φωνή
Δοκίμασα το σύρμα αλλού και δεν έχει πρόβλημα
Και την πρίζα
Και τα settings a/v Άλλαξα και εικόνα απο box σε χαμηλότερο resolution
Και φωνή δεν παίρνω
Καμιά εισήγηση;;;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- lefteris
- Full Member
Θέλω να κάμω ένα αναβατόριο η μικρό ασανσέρ για το σπίτι μου. Γιατί το σπίτι μου είναι ανοι θέλω να κάμω κάτι τέτοιο για να βγάλω τα πράγματα πάνω (τα ψωνίσματα, τες μπουκάλες με το νερό) η ακόμα να βγαίνει ένα άτομο πάνω
Έτσι χρειάζομαι ένα μοτέρ τουλάχιστο να τραβά 300 κιλά και αν γίνετε να ρυθμίζετε στα πόσα μέτρα η στα πόσα δευτερόλεπτα να σταματά όταν το ανεβάζεις η το αντίστροφο
Αν έχει κανένας μου λέει
Έτσι χρειάζομαι ένα μοτέρ τουλάχιστο να τραβά 300 κιλά και αν γίνετε να ρυθμίζετε στα πόσα μέτρα η στα πόσα δευτερόλεπτα να σταματά όταν το ανεβάζεις η το αντίστροφο
Αν έχει κανένας μου λέει
- Laurona
Ψαχνομαι και γω αυτο το διαστημα, μιας και δεν παει αλλο, με αυτα που εχω.BECCACCIA έγραψε:θελω να βαλω ελαστικα στον μιτσο (l 200) . 31Χ10.5Χ15 αν εχει κανενα λαστιχαρη το φορουμ να μου στειλη πμ.
Επειδη ειμαι σχετικα ασχετος, οι διαστασεις που λες ποιο πανω, μπορεις να τις κανεις πιο λιανα.
Τα δικα μου ειναι σε χιλιοστα που γραφουν πανω, πχ 155/65 R17. Αυτα που γραφεις εσυ δεν τα καταλαβα

Η εαν θελεις να βρεθουμε να μου πεις ενα δυο πραματα?
Γυρευκω BF GOODRICH για να μπει στο 17αρι ριμας που εχει πανω πουτην μανα
Εχει αυτη η εταιρεια με 17αρι διαμετρο?
Εαν δεν εχει και πρεπει να αλλαξω και ριμς, τι πρεπει να λαβω υποψην για να μην χαλασω το ''βημα'' του λαστιχου?
Εγω ψαχνω κατι , απλα ελαχιστα πιο πλατυ απο αυτο που εχει.
Μιλω παντα για ALL TERRAIN ΛΑΣΤΙΧΟ, οχι MUD ΚΛΠ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting