marinos.a έγραψε:Ρε κοπέλια, έχουμε κανενα που πουλά ξύλα? Θελω για το φούρνο και δεν βρίσκω ωρα να παω να συναξω
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2
πιενε ρε φιλουι μου εναν γυρο μεστο δασος, δε και τες φασσουες σου, βαλε οτι κατσαρο εβρεις ομπρος σου και ελα στο δασονομειο να σου κοψουμε μια αποδειξη να εισαι καλυμεννος.. 1 ευρω ενει!!
marinos.a έγραψε:Ρε κοπέλια, έχουμε κανενα που πουλά ξύλα? Θελω για το φούρνο και δεν βρίσκω ωρα να παω να συναξω
πιενε ρε φιλουι μου εναν γυρο μεστο δασος, δε και τες φασσουες σου, βαλε οτι κατσαρο εβρεις ομπρος σου και ελα στο δασονομειο να σου κοψουμε μια αποδειξη να εισαι καλυμεννος.. 1 ευρω ενει!!
Οπας.....ηβραμεν τζε το μεσον μας στο δασονομειο
Ηλια που εντα ξυλα τα καλα???
εν μεστα αρκατζια φιλε μου, γεματα βατους και γκρεμους παντος σοβαρα τωρα οποιος θελει κατσαρα πεφκου για τον φουρνο, μπορω να τον στειλω σε τοπους που ξερω και να κανονιστει πολλα ευκολα
εεεεε τζιε φουρνο εγορασαμε τζιε εν εχουμε ξυλα
εεεεε τζιε τζινος που να φερει τα πιο πολλα θα φαει μια λαμαρινα ( οφτο του Μαρινου )
Ατε εκαμα την αρκη αφου αντρεπεστε με ενα δυστιχο .
Ρε συναδελφοι χρειαζομαι συγκολιτη για να κατασκευασω στεγαστρο στην προσοψη του σπιτιου μου,εαν καποιος εκοψε χωρις δουλεια και δεν ''τσιμπα'',(γιατι οι τιμες που επιασα μεχρι τωρα ηταν ΦΟΝΟΣ) ας μου στηλη πμ.
christy2000 έγραψε:Ρε συναδελφοι χρειαζομαι συγκολιτη για να κατασκευασω στεγαστρο στην προσοψη του σπιτιου μου,εαν καποιος εκοψε χωρις δουλεια και δεν ''τσιμπα'',(γιατι οι τιμες που επιασα μεχρι τωρα ηταν ΦΟΝΟΣ) ας μου στηλη πμ.
Φίλε έκαμε μου πολλές δουλειές ένα παιδί που δαμέ στο φόρουμ, ο Μάρκος. Πάρα πολλά καλή η δουλειά του το ίδιο και οι τιμές του. Να σου στείλω σε π.μ το τηλ του.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....