Φωτογραφίες Από Το Κυνήγι Και Τους Κυνηγότοπους
- browning gp
- Full Member
Re: Φωτογραφίες Από Το Κυνήγι Και Τους Κυνηγότοπους
πολλα ωραιο θεαμα κοπελια.ειδα μια φαση παρομοια πριν λιες μερες και εσυκωστηκεν η τριχα μου
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
BROWNING THE BEST THERE IS
-
- Full Member
-
- Full Member
Σε ενα μικρο περιπατο για ξεμουδιασμα των σκυλιων σε κατοικημενη περιπτωση. Το σκηνικο: μικρο αναχωμα περιπου 1.5 μετρο, ο λαγος (μερικων εβδομαδων) να καθεται σε ενα μικρο κοιλωμα στη βαση του αναχωματος. Ο σκυλος φερμαρισμενος πανω απο το αναχωμα για περιπου 5 λεπτα. Εριξα 3-4 πετρες αλλα τιποτα και υποψιαστηκα οτι μπορει να ηταν περδικα γεννημενη και γι αυτο δεν σηκωνοταν και προσπαθησα να απομακρυνω τα σκυλια για να μην την πειραξουν. Ο μεγαλος μου ο σκυλλος δεν εφευγε με τιποτα και αποφασισα να κατεβω να δω τι εφερμαρισκε τοσο επιμονα και ανακαλυψα τον κυριο να λιαζετε. Τελικα με χιλια ζορια εκαταφερα να τους απομακρυνω για να μην τον τσιλλισουν.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
- kyriakos304
Παραδέχουμαι σε... Μπράβο!andreas mouzouras έγραψε:Σε ενα μικρο περιπατο για ξεμουδιασμα των σκυλιων σε κατοικημενη περιπτωση. Το σκηνικο: μικρο αναχωμα περιπου 1.5 μετρο, ο λαγος (μερικων εβδομαδων) να καθεται σε ενα μικρο κοιλωμα στη βαση του αναχωματος. Ο σκυλος φερμαρισμενος πανω απο το αναχωμα για περιπου 5 λεπτα. Εριξα 3-4 πετρες αλλα τιποτα και υποψιαστηκα οτι μπορει να ηταν περδικα γεννημενη και γι αυτο δεν σηκωνοταν και προσπαθησα να απομακρυνω τα σκυλια για να μην την πειραξουν. Ο μεγαλος μου ο σκυλλος δεν εφευγε με τιποτα και αποφασισα να κατεβω να δω τι εφερμαρισκε τοσο επιμονα και ανακαλυψα τον κυριο να λιαζετε. Τελικα με χιλια ζορια εκαταφερα να τους απομακρυνω για να μην τον τσιλλισουν.
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ....ΓΛΙΤΩΣΕΝ ΤΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.andreas mouzouras έγραψε:Σε ενα μικρο περιπατο για ξεμουδιασμα των σκυλιων σε κατοικημενη περιπτωση. Το σκηνικο: μικρο αναχωμα περιπου 1.5 μετρο, ο λαγος (μερικων εβδομαδων) να καθεται σε ενα μικρο κοιλωμα στη βαση του αναχωματος. Ο σκυλος φερμαρισμενος πανω απο το αναχωμα για περιπου 5 λεπτα. Εριξα 3-4 πετρες αλλα τιποτα και υποψιαστηκα οτι μπορει να ηταν περδικα γεννημενη και γι αυτο δεν σηκωνοταν και προσπαθησα να απομακρυνω τα σκυλια για να μην την πειραξουν. Ο μεγαλος μου ο σκυλλος δεν εφευγε με τιποτα και αποφασισα να κατεβω να δω τι εφερμαρισκε τοσο επιμονα και ανακαλυψα τον κυριο να λιαζετε. Τελικα με χιλια ζορια εκαταφερα να τους απομακρυνω για να μην τον τσιλλισουν.
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΗΡΑΜΑ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Captain theodoros
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- Rai
- Full Member
Πολλά φυσίγγια κουβαλάς μαζί σου Δημήτρηdimitris savva έγραψε:

Ή που βρίσκεις πολλούς ,ή που έχεις ανασφάλειες

Πάντα τέτοια.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
Rai έγραψε:Πολλά φυσίγγια κουβαλάς μαζί σου Δημήτρηdimitris savva έγραψε:![]()
Ή που βρίσκεις πολλούς ,ή που έχεις ανασφάλειες
Πάντα τέτοια.

- thanos1981k
- Full Member