Γιατρε πως θα σε βρω μεσα στο πληθος;louisll έγραψε:Πόμπαvirtualgreek έγραψε:Συνάδελφοι,
σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον admin, με παρακάλεσε να σας ενημερώσω ότι η διεύθυνση του περιοδικού έχει προνοήσει και υπάρχουν μερικά επιπλέον εισιτήρια στη είσοδο.
Υπάρχουν επίσης και μερικές ακυρώσεις οπόταν μην ανησυχείτε εάν θα φέρετε μαζί σας κάποιο άτομο που δεν έχει κάνει κράτηση. Υπάρχει χώρος και φαγητό για όλους!
Σ. Μακρής
Κοπή Βασιλόπιττας
Re: Κοπή Βασιλόπιττας
-
Ρε κοπελια,περκει γνωριστουμεν...μεν αντρεπεστε να συστηνεστε..
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
istriano έγραψε:Γιατρε πως θα σε βρω μεσα στο πληθος;louisll έγραψε:Πόμπαvirtualgreek έγραψε:Συνάδελφοι,
σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον admin, με παρακάλεσε να σας ενημερώσω ότι η διεύθυνση του περιοδικού έχει προνοήσει και υπάρχουν μερικά επιπλέον εισιτήρια στη είσοδο.
Υπάρχουν επίσης και μερικές ακυρώσεις οπόταν μην ανησυχείτε εάν θα φέρετε μαζί σας κάποιο άτομο που δεν έχει κάνει κράτηση. Υπάρχει χώρος και φαγητό για όλους!
Σ. Μακρής
Θα φορώ το στηθοσκόπιο
-
- Full Member
-
- Full Member

- marios10
- Full Member
Καλην διασκεδαση σε ολους και καλα να περασετε.....ατε τζαι του χρονου ενα ημαστεν και εμεις που επιστρεφουμε στην κυπρο μας

Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΚΑΜΑ ΤΣΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΣΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΣΠΙΤΙ...
ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ ΛΟΛΛΟΙ ΑΠΟΨΕ

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ ΛΟΛΛΟΙ ΑΠΟΨΕ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
oι καλε μεν το ξαναπεις ουτε για αστιο τουτο το πραμα .... απλος ε να καμουν χρισες δουλιες οι ταξιτζιες ποψεsolon loyka έγραψε:ΕΚΑΜΑ ΤΣΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΣΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΣΠΙΤΙ...
ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ ΛΟΛΛΟΙ ΑΠΟΨΕ![]()
![]()

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλοι μου όσοι ήρθατε και τιμήσατε με την παρουσία σας το παρτι χθές σας ευχαριστούμε ελπίζουμε να περάσατε καλά συγνώμη που δέν καταφέραμε να καθίσουμε μαζί σας αλλά επιέναμε τριφτοί, όσοι δέν τα κατάφεραν του χρόνου με υγίεια. Μερικές φώτο απο ψές. Ευχαριστούμε όλους όσους πρόσφεραν δώρα!!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε