Φίνες

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Φίνες

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

istriano έγραψε:"Αλγερια , Τυνησια , Τουρκια , Κυπρο , Συρία,Ιορδανια , Ισραηλ, Λιβανο , Ιρακ , Ιραν, Ρωσσικο Καυκασο, Αρμενια, Γεωργία, Αζερπαιτζαν, Ουζπεκισταν , Τουρκμενισταν, Καζακσταν, Αφγανισταν, πακισταν , Ινδια και Κασμιρ!"

Μα δεν ειναι ευρωπαικο εδαφος η Κυπρος μας ;;; :o :o
Εχουμε την αποκλειστικοτητα δηλαδη!!!!
Η Κύπρος είναι γεωγραφικά στην Ασία

http://en.wikipedia.org/wiki/Asia
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Φίνες ΧΧΧ pic
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

φωτο που το facebook
εχουμε συμμαχο στην καταπολεμισει της φινας και αν καποιοι λεν πως εν υπο εξαφανιση να μεινουν μια μερα στο βουνο σαν πραγματικοι οικολογοι και αν μεινουν ζωντανοι εν πολλη κουβεντα..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

Εντυπωσιακη εικονα. Ειχα ξανακουσει οτι το μαυρο τρωει τη φινα αλλα παντα ειχα την απορια πως τα καταφερνουν να σκοτωσουν τις φινες χωρις να τα δαγκωσουν.
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Φίλε Αντρέα εξόσον γνωρίζω δένουν το πίσω μέρος του σώματος τους, την ουρά δηλαδή, σε κόμπο και χτυπάνε αλύπητα μέχρι να σκοτώσουν το θήραμα τους.Προσωπικά εν το είδα ποττέ μου αλλά μου εξιστώρησε μια εμπειρία που είχε ο πατέρας μου.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

andreas mouzouras έγραψε:Εντυπωσιακη εικονα. Ειχα ξανακουσει οτι το μαυρο τρωει τη φινα αλλα παντα ειχα την απορια πως τα καταφερνουν να σκοτωσουν τις φινες χωρις να τα δαγκωσουν.
και εγω την ιδια απορια εχω και ακομα κατι... το θερκο τι διαφορα εχει με την φινα... ? δηλαδη εχτος που δηλητηριο κτλ.. εννοω οτι εκεινο εν ειναι επιβλαβη στο κυνηγι ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Nikos έγραψε:Φίλε Αντρέα εξόσον γνωρίζω δένουν το πίσω μέρος του σώματος τους, την ουρά δηλαδή, σε κόμπο και χτυπάνε αλύπητα μέχρι να σκοτώσουν το θήραμα τους.Προσωπικά εν το είδα ποττέ μου αλλά μου εξιστώρησε μια εμπειρία που είχε ο πατέρας μου.
Επίσης πολλά φίδια έχουν ανοσία/αντίσταση στο δηλητήριο άλλων φιδιών και έτσι ακόμα και να τα δαγκώσουν μπορεί να μην πάθουν τίποτα. Κάποια είδη είναι κανιβαλλιστικά και δεν έχουν ανοσία/αντίσταση ούτε στο δικό τους δηλητήριο.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Εγέμωσεν ο τόπος.
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

ΓΕΡΙΜΕΣΣΣΣ ΝΑ ΜΙΝΟΥΝ ΤΖΙΕ ΣΚΟΤΙΝΕΣ :twisted: :twisted: :twisted:
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»