κομμενη η πλακα στον Αλαμινο εσυχναζε το Σεμπτεβρη ενας κυριος μαζι με μια πανυψηλη ξανθη η οποια επαιζε τους μελισσοαφαους στον θεο
Ακομα νομιζω μια πολλα καλη κυνηγος λιγο ηλικιωμενη τωρα...... εμενε Γερι μαζι με τον αντρα της
Νομιζω ειναι να μην παρουν χαπαρι ποσο ωραιο ειναι το κυνηγι γιατι θα γεμωσουν τα βουνα
300 αδειες πηγαν σε γυναικες φετος αν δεν καμνω λάθος.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
ρε παιδια εμεις οποτε ενα παμεν για κλαδεμα(αναγκαστικα εν παμεν κυνηγι)περνουμε το φλοπερ μαζι μας ετσι για το χαζι,αλλα βαστα το η αρφη μου και γυριζει μες το χοραφι και παιζει διαφορα πουλουθκια περσι επεξε ενα περτικο και 2 τζικλες...
Anthimos έγραψε:κομμενη η πλακα στον Αλαμινο εσυχναζε το Σεμπτεβρη ενας κυριος μαζι με μια πανυψηλη ξανθη η οποια επαιζε τους μελισσοαφαους στον θεο
Ακομα νομιζω μια πολλα καλη κυνηγος λιγο ηλικιωμενη τωρα...... εμενε Γερι μαζι με τον αντρα της
Νομιζω ειναι να μην παρουν χαπαρι ποσο ωραιο ειναι το κυνηγι γιατι θα γεμωσουν τα βουνα
300 αδειες πηγαν σε γυναικες φετος αν δεν καμνω λάθος.
Την γυναικα την λένε Αριστοθέα, ο αντρας της πέθανε. Είχε καλίτερα αποτελεσματα απο τον μακαριτη.
Ξέρω και μια άλλη που εβλεπε και τους λαγούς χαμέ ειναι η γυναίκα του Χρηστάκη που πουλά είδη κυνηγιου και εχουν 2 γιους ενα γιατρο και ενα πιλότο.
Να μην ξεχνούμε και την κυρία Αθηνά που δέν χάνει εξόρμηση με τον Άντρα της η φώτο είναι με τα περδίκια που έπαιξαν και οι δύο μαζί την πρώτη εξόρμηση πρόπερσι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εγώ μια φορά επέμενα να πάρω την πρώην μου για τσίκλες σηκωτές και σε κάποια φάση θορούμε ένα να πετάσσετε έξω που μια μάντρα και να παίζει 3 σκύλλους αδέσποτους...... μετά εγώ έπεξα μια τζίκλα και έπεσε κουτσόφτερη τζιαι εβούρουν την....είπε μου ότι είμαι εγκληματίας και δεν ξανάρται
Μια άλλη φορά ήμουν στην φάσσα και έρκετουν μια φάσσα πάνω μου και μπροστά μου είχε μια σχοινιά και εφκήκε που μέσα ένα κυνηγός και έσυρε σιηπεθκιά. Μετά που λίον εφκήκε και μια ξανθή που τη σχοινιά και εξαναμπήκαν μέσα ..
I believe half of what I see and nothing of what I hear
φέτος επικοινώνησα αρκετές φορές με ημειλ με μια κοπέλα που μου έδωσε κάποιες συμβουλές σχετικά με σκύλους. Τη πρώτη τετάρτη έστειλε μου μια φωτογραφία με τους λαγούς που έπαιξε με τη παρέα της και έχασα το φως μου.
Η Γυναικα δεν ειναι τωρα που εχει μπει στο κεφαλαιο κυνηγι.
Πρωτη αναφορα - παραδειγμα - και κεφαλαιο απο μονη της αποτελει η μακαρισμενη προ 20 ετιας τουλαχιστον ''Τζυρα του Αη Θερισσου'' που ειχε μαζι με τον αντρα της, πριν την εισβολη το κυνηγι σαν βιοποριστικο επαγγελμα, τα χρονια που αυτο ηταν καθημερινο και αφθονο.
Ποτε δεν σκοτωννε περισσοτερα απο οσα επρεπε, και ποτε δεν εδειξε ασεβεια προς το θηραμα.
Το δε αγαπημενο της ηταν το παιξιμο του περτικου του Σιηστου, το οποιο δεν αλλασε με τιποτε και λατρευε.
Το κυνηγι ηταν η ζωη της.
Οταν ειμουν γυρω στα δεκαπεντε, κυνηγουσα με τον παππου μου κανονικα κρατωντας τοτε ενα οπλο απ τον θειο μου, περι της περιοχης σσιλλοραπια, ξαφνικα βλεπω μιαν κοπελλα νεαρη. με μακρυ καστανο μαλλι στο υψος της πλαγιας........αγρινον ειδετε, οσπου να πεις εβρεθηκα πισω της.......αλλα ποθεν ενεφανεν ο τζιρης της ετσι αξξιπα τζιε εξαναβρεθηκα στο σημειον που ειμουν τοσο γλυωρα εν μπορω να καταλαβω...
Πιο παλια ακομη ο πατερας μου κυνηγουσε φασσες στον Αη Γιαννη, ειχε παρει 13 εκεινη την μερα αν θυμαμαι καλα, και του ειχε κανει εντυπωση ενας ''τυπος'' που δεν εχανε, οταν δε ακουσε να της φωναζουν Δεσποινααααα... και την ειδε με τες φασσες ματσα ....εμεινεν με το στομα ανοικτο.
Στην Παφο, η Θεια του πρωτοκουμπαρου μου , εχει δικα της σκυλια που εκπαιδευει στο λαγο και κτυπα αρκετους ολη την σεζον, μια φορα δε , ενω περασε απο μια πλαγια που ειχε περασει μια παρεα που προπορευοταν, και κτυπησε λαγο, ο αρχηγος της παρεας που εβλεπε απο πιο ψηλα την φαση, τους ειπε '' παρετα τε , συναξετε τα να φιουμεν και εβαλαν μας γιαλια, τζιε μαλιστα γεναικα...
Τελευταιο και σας αφηνω, μια συναδερφος μου ειναι κολλητη με μια κοπελλα, που ειναι στο επαγγελμα αισθητικος, πρωτσθλητρια ΤΑΕ - ΚΒΟ - ΝΤΟ και μανιακη κυνηγος.
Οποταν μην παραξενευεστε....
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Laurona έγραψε:Η Γυναικα δεν ειναι τωρα που εχει μπει στο κεφαλαιο κυνηγι.
Πρωτη αναφορα - παραδειγμα - και κεφαλαιο απο μονη της αποτελει η μακαρισμενη προ 20 ετιας τουλαχιστον ''Τζυρα του Αη Θερισσου'' που ειχε μαζι με τον αντρα της, πριν την εισβολη το κυνηγι σαν βιοποριστικο επαγγελμα, τα χρονια που αυτο ηταν καθημερινο και αφθονο.
Ποτε δεν σκοτωννε περισσοτερα απο οσα επρεπε, και ποτε δεν εδειξε ασεβεια προς το θηραμα.
Το δε αγαπημενο της ηταν το παιξιμο του περτικου του Σιηστου, το οποιο δεν αλλασε με τιποτε και λατρευε.
Το κυνηγι ηταν η ζωη της.
Οταν ειμουν γυρω στα δεκαπεντε, κυνηγουσα με τον παππου μου κανονικα κρατωντας τοτε ενα οπλο απ τον θειο μου, περι της περιοχης σσιλλοραπια, ξαφνικα βλεπω μιαν κοπελλα νεαρη. με μακρυ καστανο μαλλι στο υψος της πλαγιας........αγρινον ειδετε, οσπου να πεις εβρεθηκα πισω της.......αλλα ποθεν ενεφανεν ο τζιρης της ετσι αξξιπα τζιε εξαναβρεθηκα στο σημειον που ειμουν τοσο γλυωρα εν μπορω να καταλαβω...
Πιο παλια ακομη ο πατερας μου κυνηγουσε φασσες στον Αη Γιαννη, ειχε παρει 13 εκεινη την μερα αν θυμαμαι καλα, και του ειχε κανει εντυπωση ενας ''τυπος'' που δεν εχανε, οταν δε ακουσε να της φωναζουν Δεσποινααααα... και την ειδε με τες φασσες ματσα ....εμεινεν με το στομα ανοικτο.
Στην Παφο, η Θεια του πρωτοκουμπαρου μου , εχει δικα της σκυλια που εκπαιδευει στο λαγο και κτυπα αρκετους ολη την σεζον, μια φορα δε , ενω περασε απο μια πλαγια που ειχε περασει μια παρεα που προπορευοταν, και κτυπησε λαγο, ο αρχηγος της παρεας που εβλεπε απο πιο ψηλα την φαση, τους ειπε '' παρετα τε , συναξετε τα να φιουμεν και εβαλαν μας γιαλια, τζιε μαλιστα γεναικα...
Τελευταιο και σας αφηνω, μια συναδερφος μου ειναι κολλητη με μια κοπελλα, που ειναι στο επαγγελμα αισθητικος, πρωτσθλητρια ΤΑΕ - ΚΒΟ - ΝΤΟ και μανιακη κυνηγος.
Οποταν μην παραξενευεστε....
πρεπει να την γνωρίσουν οι single πριν την πιαει κανενας εξο απο το hunt and shoot.
Sotiri!129 νομιζω πρεπει να ενδιαφερτείς.