ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Mιά φορά έκαμα εξώφυλλο με δύο κοπέλες για το κυνήγι και μόνο να με δέρουν δέν έμεινε. Έπρεπε να βάλεις φωτογραφίες με σχίλους και όχι με γυνάιτσες , έπρεπε τούτο έπρεπε τσίνο οϊ κοπέλια οι τσινιοί εν επικύνδυνοι εν την ξαναπαθαίνω
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Laurona
Καλα ρε φιλε τι πινεις?
Τουτες εν με μαγιο? Επρεπε να ηταν μαγιο και ενθα λαλεν κανενας τιποτε
Τουτες εν με μαγιο? Επρεπε να ηταν μαγιο και ενθα λαλεν κανενας τιποτε

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Hlias
- Full Member
ρε κοπελια εγω τουντο τευχος εγω εν το χαρικα
επιασεν το ι κοπελουα μου, τραβα το εξωφυλλο και λαλει μου "ελα αγαπη μου να δκιαβασεις για τους σκιλους και ενεν αναγκι να δεις και τες σκυλες"
γενετζιες!

- Nikos
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!Laurona έγραψε:και γω μαζι σου αλλα διευκρινιζω οτι η φασσα ειναι καλοκαιρινο κυνηγι και πρεπει να ειναι παλι με το μαγιοenglish setter έγραψε:το λοιπόν κύριε Aριστε , στο επόμενο τεύχος του Hunt & shoot αν δεν είναι η συγκεκριμένη κοπέλα ακριβώς όπως τωρά , να κρατα στο ένα χέρι 5 φάσσες τζαι στο αλλο τον σχιπεττο , εγώ δεν το αγοράζω![]()

-
- Full Member
Ε καλα βρε κοπέλια! ασ τις βάλει μένα φαιοπράσινο κοντοπαντέλονακι και... topless....
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
- AndreasDr
Ε ρε Άριστε μου ήντα διαφορά έχούν τούτες όπως εν ντυμένες που 2 συναδέλφους κουτσούθκιες

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....