Η εξαφάνιση των ειδών
- kyriakos304
Re: Η εξαφάνιση των ειδών
Ίδωμεν...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Dimitris
Πάντως Πανίκο ορεινή Λεμεσό τα χελιδόνια επολλήναν απότομα. Νομίζω τούτο δείχνει ότι μαζεύονται σιγά σιγά για αναχώρηση
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- MARIOSE
Πανίκο μου τα τελευταία 10 χρόνια επρίσαν μας τα ότι θα έχουμε βαρετό χειμώνα... αν ασχοληθείς με σοβαρές μελέτες από σοβαρούς και τεχνοκράτες ανθρώπους θα αντιληφθείς πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα πράματα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν τα πιο ζεστά που έχουν καταγραφεί ποτέ...πανικος έγραψε:ενα αρθρο που βρηκα αν εχει δικαιο θα εχουμε βαρετο χειμωνα![]()
https://olympia.gr/2013/09/10/%CF%80%CF ... %8E%CE%BD/
Έτσι με απλά λόγια εγώ θα σου το παρομοιάσω με την εξής εικόνα: εκατεβαίναμεν το κατήφορο τζιαί επαίζαμεν τους έξυπνους, σε κάποια φάση εχάσαμεν τα πόθκια μας τζιαί τωρά κατεβαίνουμεν το κατήφορο κουτρουμπελιστοί...όπου νάσε θα δώκουμεν μες τον γκρεμό.
-
- Full Member
Θα το εγραφα αλλα εκαλυψε με ο Δημητρης πιο πανω..οντως στες πολεις χαθηκαν ενω στα ορεινα σημερα ειδα αρκετα οπως κ φασσουες κ ενα τρυγωνουι..
Ισως το κλιμα πλεων ειναι τοσο αποπνικτηκο που ανεβαινουν πιο ψηλα
Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
Ισως το κλιμα πλεων ειναι τοσο αποπνικτηκο που ανεβαινουν πιο ψηλα
Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Παντως σημερα στα ημιορεινα της Λευκωσίας τα χελιδόνια ηταν πολλα...ειδαμε και πουπουξιους αλλα το ποιο ενθαρυντικο ηταν τα φασσοπουλια...
όταν εδωκαμε και το γυρο μας που ποστα παραδοσιακα οι φασσες ηταν παρα πολλες στα περασματα και ας αρκησαμε να παμε...φυσικα εκει θα γινει και του κουτρουλι ο γαμος και όπως κάθε χρονο ολοι κλαμενοι θα φυουν και θα διερωτουνται γιατι
όταν εδωκαμε και το γυρο μας που ποστα παραδοσιακα οι φασσες ηταν παρα πολλες στα περασματα και ας αρκησαμε να παμε...φυσικα εκει θα γινει και του κουτρουλι ο γαμος και όπως κάθε χρονο ολοι κλαμενοι θα φυουν και θα διερωτουνται γιατι
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- πανικος
http://www.tothemaonline.com/koinonia/2 ... utwnostwn/
βαζω αυτο το αθρο που μολις διαβασα εδω στο θεμα ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ
διαβαστε να δειτε που ζουμε αχρηστοι πολιτικοι γραφειοκρατια αχρηστοι ανθρωποι
εξαφανιση της ανθρωπιας
αν το περιοδικο βρει τον πατερα και μας δωσει λογαριασμο οσοι θελουμε να προσφερουμε οτι μπορουμε για το μικρο παιδακι.τι να πουμε και τι να ακουσουμε αλλο μεσα σε τουτο το σκατονησι με τους τραουλλοηγετες και τα αρνια για λαο
Ως κράτος δώσαμε αποζημιώσεις σε τραπεζίτες που μας γονάτισαν, πληρώσαμε και ακόμη πληρώνουμε ρουσφέτια αρκετών πολιτικών, αλλά χωλαίνουμε μπροστά στο δράμα μιας οικογένειας που μόνο και μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους, χωρίς απρόσωπους νόμους, θα έπρεπε όχι απλά να συνεισφέρουμε αλλά να βρίσκαμε και άμεσα την λύση.
βαζω αυτο το αθρο που μολις διαβασα εδω στο θεμα ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

διαβαστε να δειτε που ζουμε αχρηστοι πολιτικοι γραφειοκρατια αχρηστοι ανθρωποι
εξαφανιση της ανθρωπιας

αν το περιοδικο βρει τον πατερα και μας δωσει λογαριασμο οσοι θελουμε να προσφερουμε οτι μπορουμε για το μικρο παιδακι.τι να πουμε και τι να ακουσουμε αλλο μεσα σε τουτο το σκατονησι με τους τραουλλοηγετες και τα αρνια για λαο

Ως κράτος δώσαμε αποζημιώσεις σε τραπεζίτες που μας γονάτισαν, πληρώσαμε και ακόμη πληρώνουμε ρουσφέτια αρκετών πολιτικών, αλλά χωλαίνουμε μπροστά στο δράμα μιας οικογένειας που μόνο και μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους, χωρίς απρόσωπους νόμους, θα έπρεπε όχι απλά να συνεισφέρουμε αλλά να βρίσκαμε και άμεσα την λύση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- MARIOSE
Τι να πούμε Πανίκο μου, πραγματικά ζούμε σε ένα βόθρο...
Είμαι πρόθυμος να συνεισφέρω και εγώ.
Είμαι πρόθυμος να συνεισφέρω και εγώ.
-
- Full Member
Ξέρω τον προσωπικά τον Αντώνη (πατέρας). Σύντομα θα τον ξαναδώ. Περνά πολύ συχνά από τη δουλειά μου (σήμερα ήταν εκεί και μας έλεγε την κουβέντα και ζήτησε φάκελο για κάποια χαρτιά που μέζεψε). Θα ρωτήσω για να μας δώσει ένα τραπεζικό λογαριασμό.
- πανικος
βρηκα αυτον το λογαριασμο στο facebook cy370070 4210 0000 0000 2015 4920 ΣΠΕ ΛΥΔΡΑΣ..
φιλε σαββη αν μπορεις ρωτα τον ανθρωπο αν ειναι οντως αυτος ο αριθμος .
φιλε σαββη αν μπορεις ρωτα τον ανθρωπο αν ειναι οντως αυτος ο αριθμος .
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Pathfinder
Μαθετε πληροφοριες σιγουρες παιδες και ενημερωστε μας
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?