Προσπάθεια δημιουργία ΚΟΜΜΑΤΤΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: Προσπάθεια δημιουργία ΚΟΜΜΑΤΤΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Δημοσίευση από marios10 »

Πιστευκω οτι τζαι αν γινει κομμα παλε μια τρυπα μες το νερο ενα καμουμε......Πες ατε και εγινε κομμα και εχουμε και βουλευτη μες την βουλη πιστευκεται οτι ενα αλλαξει σε κατι τουτη η κατασταση που επικρατει......????? :?:
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Θα γινει ενα κομμα,οι λαγοκυνηγι θα λεν οτι εξυπηρετουν τα συμφεροντα των περτικαριων,θα καμουν κομμα για να εξυπηρετουν τα δικα τους συμφεροντα κτλ κτλ κτλ....... Τα κομματα διχαζουν!!!!!!
Πως αφησαμε το κυνηγι να φτασει μεχρι εδω. :(
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

christy2000 έγραψε:Θα γινει ενα κομμα,οι λαγοκυνηγι θα λεν οτι εξυπηρετουν τα συμφεροντα των περτικαριων,θα καμουν κομμα για να εξυπηρετουν τα δικα τους συμφεροντα κτλ κτλ κτλ....... Τα κομματα διχαζουν!!!!!!
Πως αφησαμε το κυνηγι να φτασει μεχρι εδω. :(
επιαστηκαμε ολοι απο μια κουβεντα και παμε και παμε....ακομα ενα κομμα θα μας λυσει τα προβληματα μας νομιζουν καποιοι...μια σταγονα στην θαλασσα τοπος και εχουμε 9-10 κομματα.Αμερικη ολοκληρη ηπειρος και εχει 2 μονο.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑΙ!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗ ΘΑ ΣΚΕΥΤΟΥΝ????
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Για πιο οργανωμένο σύνολο μιλάτε συνάδελφοι???

Αφού ήδη υπάρχει...... δεν το γνωρίζετε???

Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ λέγεται...

Όλες οι επιδοτήσεις εκεί πάνε...
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
GEORGE777
Full Member

Δημοσίευση από GEORGE777 »

Τελικα συμφωνουμε πως δεν χρειαζομαστε κομμα.Οπως επισης συμφωνουμε πως υπαρχει προβλημα και ολοι ανυσηχουμε για το που θα καταληξη και αν θα μπορουμε να κυνηγουμε στο μελλον.Τωρα το ερωτημα ειναι ποιο ειναι το προβλημα και πως θα λυθει.Τα οργανωμενα συνολα που υπαρχουν εκ του αποτελεσματος δεν φαινεται να αποδιδουν.Νομιζω οτι θα πρεπει να ανοικτη ενα αλλο θεμα και ας πει ο καθενας την αποψη του .
ΖΩΟΝ ΔΙΠΟΥΣ ΑΠΤΕΡΟΝ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Παιθκια το προβλημα ολοι μας λιο πολυ ξερουμε ποιο ειναι.Να μην τα λεμε και τα ξαναλεμε.Να μην γινομαστε και εμεις πολιτικαντζηδες που πιππιλουν το προβλημα και απλα επιβεβαιωνουν την υπαρξη του χωρις καμια προσπαθεια προς την επιλυση του.Τι χρειαζεται απο εμας?Προσπαθειες οπως αυτη που ξεκινησε εδω και λιγες μερες απο καποια ευαισθητοποιημενα μελη του φορουμ για σπορες, καταπολεμηση ποντικας , ποτιστρες, κλπ.Το θεμα ειναι να συμμετασχουμε ολοι μας με οτι μεσα μπορουμε.Σιγα σιγα ελπιζω να αυξηθει ο αριθμος.Θελουμε πραξεις και τις θελουμε τωρα.Εν θελουμε ουτε κομματα ουτε βουλευτες ουτε ΚΟΚ ουτε ΚΙΚ ουτε ΚΑΚ και ξερω γω κουβεντες. Απλα λιγη ορεξη και ελαχιστη δουλεια απο ολους μας και ελπιζω πως τα πραγματα θα αλλαξουν η τουλαχιστον να καθυστερησουν οσον το δυνατον να χαθουν.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

Anthimos έγραψε:Εγω πιστευω οτι αυτον τον τόπο τα τελευταια 60 χρόνια τον κατεστρεψε η κομματοκρατία!
Το τελευταιο πράγμα που χρειαζεται το κυνήγι εν κομμα
Ισως ενα κινημα μια οργανωση για να μεγαλωσει η φωνή μας .
Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο Άνθιμο. :!: :!:
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια οργάνωση μια ομοσπονδία που απο ότι ξέρω έχουμε στα χαρτια την Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ. Απο ότι φένεται αυτή η ομοσπονδία πρέπει να αναβαθμιστεί απο καινούργια στελέχη γεμάτα δίψα για εργασία που θα αποτελούντε απο διάφορους κυνιγούς θηραμάτων (τσικλαριες, φασσάριες, περτικάριες, λαάριες). Εγώ πιστευω ότι η σημερινή ομοσπονδία χωρίς να γνωρίζω τα άτομα που την αποτελούν, έπει επαναπαυθεί χωρίς ν απαράγει ουσιόδες έργο. Ομοσπονδία που εκπροσωπεί πάνω απο 50.000 χιλ κυνιγούς και ποτέ δεν την εχω δεί να διαμαρτύρετε και να φωνάζει μέσα στα κανάλια....
Όσο για αυτούς που ακόμη υποστιρίζουν να αυξηθεί η άδεια του κυνιγιού να τους υπενθυμίσω ότι οικογένιες στην Κύπρο δεν έχουν να πληρώσουν το ηλεκτρικο ρεύμα. Με τον τρόπο που ισυχούντε θα περιορίσουν το φτωχό κόσμο και όχι τους ανεπι8ήμητους κρεατομανίς. Σε καιρό κρίσης αυτη η ιδέα είναι μη εφικτή. Δηλ. ο σκοπός σας είανι αν μειώσετε απλος τους κυνιγούς χωρίς να λαμ΄βανετε υπόψη ποιους κυνιγούς 8α αποκόψετε απο το αγαπημένο τους άθλημα (τρόπο ζωής)???
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Εγώ προσωπικά δεν ανέφερα να αυξηθούν τα τέλη άδειας και αυτό είναι!
Εγώ είπα και παντα θα το υποστήριζω , διαχωρισμό των κυνηγιού ανα θήραμα με ξεχωριστες ημερομηνιες και τέλη άδειας .
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Φιλε ιστριανο απο την στιγμη ομως που δεν (θα) υπαρχει ο οποιοσδηποτε ελεγχος για το ποιος κυνηγα και ποτε το κανει αυτο, τι θα κερδισουμε με τον διαχωρισμο των αδειων?τι θα κερδισει το κυνηγι?απλα μια ερωτηση κανω δεν λεω οτι ειναι λαθος η προταση

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”