Κοπελια υποψιαζομαι οτι ειναι απο την εκθεση που βρηκαν τα τηλεφωνα μας !!!! Οσοι εγεμωσαμε κουπονι για τον διαγωνισμο ειτε για το κλουβι του σκυλλου ειτε του coffee break εφακελλωσαν μας
AndreasDr έγραψε:Εννα έρτει αλλο κανένας πόψε να κάμουμε κανένα χαιχούι;;
Εγώ εν να ρτω να φαω αρκοσιηρο κι ελαφακι
Εννα κάτσω δίπλα σου γιαυτόν ελπίζω να μπουφέ-all you can eat
ΕΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!ΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΛΑ!! ΣΩΣΤΑ ΑΝΘΙΜΕ????
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ… Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Πληροφοριες λενε οτι εθεαθηκεν ελαφιν να τρεχει στους δρομους της Λευκωσιας, το οποιον εζωντανεψεν, μολις αποπειραθηκεν ο Ανθιμος να το φαει, ακουσετε τιποτε?
Κοπελια επερασετε καλα, πετε μας να δουμεν Εκατσετε καταλιακα?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Laurona έγραψε:Πληροφοριες λενε οτι εθεαθηκεν ελαφιν να τρεχει στους δρομους της Λευκωσιας, το οποιον εζωντανεψεν, μολις αποπειραθηκεν ο Ανθιμος να το φαει, ακουσετε τιποτε?
Κοπελια επερασετε καλα, πετε μας να δουμεν Εκατσετε καταλιακα?
Καλα ρε εισαι σοβαρος?? Είπες 2 πραγματα που εν μπορουν να ισχυσουν .....Να αποπειραθω εγω να φαω κάτι και να ζωντανεψει......ρε Χρυσανθε , ρε Χρυ σα νθε!!!!
Ωραιο το φαί εψες ( ειδικα τ αγριογουρουνο στυλ κλεφτικο τυλιγμενο σε μπεηκον)!!!! Ο AndreasDr εφαεν πιο πολλα που εμενα επειδη εγω εφκαλα φρονιμητη και αναρρωνω απο μολυνση οποταν εν αληθκεια εφυεν μου το ευλοημενον , αλλα εν ΟΚ επιασεν το ο Αντρεάς!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!