Βουητο στο αυτι

Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Re: Βουητο στο αυτι

Δημοσίευση από Savvas »

Laurona έγραψε:Οχι ρε φιλε, μακαρι να ακουα κανονικα και ας ακουα μουρμουρα, που ευτυχως δεν εχω ετσι προβλημα, αισε που αστειευκουμε.

Εν πολλα ασχημο πραμα να σε σε μια παρεα, να μιλουν, να γελουν και συ να ακουεις, αλλα να μεν ξεχωριζεις τι λαλει ο φιλος σου, επειδη εχει φασαρια.

Πρεπει να προσεχουμε.

Ακριβως. Πεθυμας και την μουρμουρα καποτε. :-|

Φιλε Μαρκο ελπιζω να ειναι περαστικα. Αν θες την συμβουλη μου παρε και 2 και 3 γνωμη και απο αλλους γιατρους. Αν εισαι απο Λεμεσο μπορω να σε βοηθησω μιας και πηγα σε ολους σχεδον.

Φιλε Laurona αν επιτρεπεται τι απωλεια εχεις στις συχνοτητες ακοης και τι στις 4000 hz?
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
g13marcos
Full Member

Βουητο στο αυτι

Δημοσίευση από g13marcos »

Ευχαριστω Σαββα
Πηγα στον Γεωργιο Σαββα. Τον ειχα επισκεφθει και παλια και μου φενεται πολυ καλος στη δουλεια του. Κατα τα λεγομενα του, επειδη πηγα σχεδον αμεσως μετα τον τραυματισμο θα επανελθει το νευρο με τη θεραπεια που μου εγραψε. Αποτι μου ειπε χαννω στα 4κ hz του αριστερου αυτιου
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

g13marcos έγραψε:Ευχαριστω Σαββα
Πηγα στον Γεωργιο Σαββα. Τον ειχα επισκεφθει και παλια και μου φενεται πολυ καλος στη δουλεια του. Κατα τα λεγομενα του, επειδη πηγα σχεδον αμεσως μετα τον τραυματισμο θα επανελθει το νευρο με τη θεραπεια που μου εγραψε. Αποτι μου ειπε χαννω στα 4κ hz του αριστερου αυτιου
+1000 και περαστικά φίλε.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Savvas έγραψε:
Laurona έγραψε: Φιλε Laurona αν επιτρεπεται τι απωλεια εχεις στις συχνοτητες ακοης και τι στις 4000 hz?
Σαββα δεν θυμαμαι να σου πω ρε φιλε την αληθεια, πρεπει να εβρω τις εξετασεις που εκανα ξανα πριν δυο χρονια.

Πηγα και για ακουστικα παντως, υπαρχουν διακριτικα μοντελα αλλα αμα ειδα τα λεφτα, εκοψα λασπη....πιο υστερα βλεπουμε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Από την θάλασσα προκάλεσα όλων τον ειδών τα βαροτραύματα στα αφτιά μου.
Σήμερα εχω μόνιμο σφύριγμα αλλα για κάποιο παράξενο λογο δεν εχω απώλεια ακοής.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

marinos.a έγραψε:Από την θάλασσα προκάλεσα όλων τον ειδών τα βαροτραύματα στα αφτιά μου.
Σήμερα εχω μόνιμο σφύριγμα αλλα για κάποιο παράξενο λογο δεν εχω απώλεια ακοής.

Ρε φιλε εν και που τα αφτια σου το σφυριμα που ακουεις.
Εν που τες κορουες που πεφτουν ξερες αμα σε δουν με την κορμαρα σου :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

εν που σφυρουν τα λάστιχα τους που κοφκουντε να φύουν
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Laurona έγραψε:
Savvas έγραψε:
Laurona έγραψε: Φιλε Laurona αν επιτρεπεται τι απωλεια εχεις στις συχνοτητες ακοης και τι στις 4000 hz?
Σαββα δεν θυμαμαι να σου πω ρε φιλε την αληθεια, πρεπει να εβρω τις εξετασεις που εκανα ξανα πριν δυο χρονια.

Πηγα και για ακουστικα παντως, υπαρχουν διακριτικα μοντελα αλλα αμα ειδα τα λεφτα, εκοψα λασπη....πιο υστερα βλεπουμε.
Ακριβώς το ίδιο ρε φίλε.

Άστα να πάνε, αλλά άτε είναι η μόνη λύση και θα πρέπει να τα δώκουμε αν θέλουμε να ξανακουσουμε το "τσιπ" :o

Περαστικά σε όλους πάντως με παρόμοια προβλήματα.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Έχω άτομο στο γραφείο που τσιριλλά διότι δεν ακούει (ακουστικό τραύμα από όπλο) και νομίζει δεν τον ακούν
Κάθε μέρα παρακαλώ να πάθει φαρυγγίτιδα ή κάτι παρόμοιο
Έχω και ωτοασπίδες και τις φορώ εδώ διότι κάποτε καταντά βασανιστικό :roll:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Παρα να παρακαλας το κακο του ανθρωπου καμε του δωρο τα ακουστικα ρε φιλε.

Hunting is passion......
Passion is point......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”