εγω εκανα κατι τετοιο για τα κυπελλα μου. μπορεις να το κανεις και για οπλοβαστο.Alfa33s16v έγραψε:Φιλε εδωσες μου μια πολλα ωραια ιδεα τωρα με την πατεντα σου !!
Μπορεις να το βιδωσεις πας στον τοιχο και να βαλεις γυαλι για καπατζι και να εν οπως τον οπλοβαστο.
Και σκεφτουμουν να παω να αγορασω θεμα. Ενα καμω και εγω κατι σαν το δικο σου!!!![]()
Αθκιασερός
Re: αθκιασερος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- 682 GOLD E
- Full Member
ωραιος!!! σε τι αγωνισμα τα επιασες κ. Δημητρη?
sporting682 GOLD E έγραψε:ωραιος!!! σε τι αγωνισμα τα επιασες κ. Δημητρη?
ετελιωσα την 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- 'petros'
Φιλε Δημητρη ωραια η κατασκευη αλλα το τσιακουι ειναι ολα τα λεφτα 

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- 682 GOLD E
- Full Member
οντως... και οι waidmashell το ιδιο... 

- πανικος
φιλε δημητρη ωραια η θηκη μπραβο αλλα εμενα μου αρεσε το οπλο σου.μου αρεσουν τα skb τα κυνηγω για χρονια ,πιο μοντελλο ειναι αυτο δημητρη και τι χρονολογιας 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Φαίνεται σαν opinel'petros' έγραψε:Φιλε Δημητρη ωραια η κατασκευη αλλα το τσιακουι ειναι ολα τα λεφτα
File dimitri polla wraia douleia!exw vernitzi varkas gia finish..paraggelies pou kamnoume?wraia kai sistarismeni douleia en tin ekames pio prin na epername exw p tin ekthesi..
θηκη για το σκοπευτηριο, την ειδα στο e bay αλλα μετα ειπα να την φτιαξω μονος μου να περασει η ωρα μου.ενα κομματι δερμα και 6 ωρες δουλεια στο χερι παραδοσιακα.
το ευχαριστιεσαι καλυτερα.