ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ.........ΦΤΑ-ΝΕΙ!!!!!!!
Re: ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ.........ΦΤΑ-ΝΕΙ!!!!!!!
Μα αφου το nickname τους εν "κουλλουφοι" !!!!!!
Φιλε το πιο τραγικο ειναι αν δωσεις μεσα σε κανενα σημειο συγκεντρωσης/διανυκτερευσης σε περιοδο ασκησης της Ε.Φ. Σαγλικκη σε ολο του το μεγαλειο απο οργανωμενο συνολο ταχατες με πειθαρχια!!!!!
Φιλε το πιο τραγικο ειναι αν δωσεις μεσα σε κανενα σημειο συγκεντρωσης/διανυκτερευσης σε περιοδο ασκησης της Ε.Φ. Σαγλικκη σε ολο του το μεγαλειο απο οργανωμενο συνολο ταχατες με πειθαρχια!!!!!
- christy2000
- Full Member
Μετα προσπαθουμε να πισουμε αυτους που μας κατηγορουν,οικολογους,περιβαλλοντιστες οτι εμεις ειμαστε που προστατευουμε πρωτα τη φυση αφου την περοπολουμαι καθημερινα. Ντροπη!!!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- FRANCHI
- Full Member
βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι και κυνηγετικά άτιμοι. Λάθος άνθρωποι σε λάθος χώρα. Κατά τα άλλα, τα σπίτια τους μπορεί να είναι κομψά, τετραγωνισμένα και το slk παρκαρισμένο έξω. Είδα και εγώ παρόμοια σήμερα και ανακατώθηκαν τα άντερα μου
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- Athos 1978
- Full Member
solon loyka έγραψε:Ο ΦΙΛΟΣ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΕΙΠΕ Μια εικόνα = 1000 λέξεις.....ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΧΙΛΙΕΣ
ΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!
ΝΕΕΕΕΕΥΡΑ....ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΕΚΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ![]()
![]()
ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΚΤΥΠΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ![]()
![]()
![]()
ΑΝΑΞΑΜΕ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥΘΚΙΑ ΜΑΣ ΕΨΗΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΟΥΕΣ.... ΕΦΑΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΛΟΥΜΟΥΙ ΜΑΣ (ΟΡΜΗΔΙΩΤΙΚΟ) ΕΦΑΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΟΥΜΟΥΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΟ(!!!!!!!!!!!!!!) ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΟΥΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΞΥΚΤΙΚΟΥΘΚΙΑ ΜΑΣ .... ΕΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΤΟΥΕΣ ΜΑΣ ΤΕΣ ΤΣΙΝΟΥΡΚΕΣ.........ΚΑΙ ΤΑ ΑΑΑΑΑΛΛΑ ΟΥΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ![]()
ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΙΣΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΕΛΕΕΙΝΟΙ..... ΠΙΠ-ΠΙΠ-ΠΙΠ-ΠΙΠ Χ 1000!!!!
ΑΣΣΕΕΕΣΣΤΤΑΑΑ

Open mind for a different view.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Είναι αυτοί οι άνθρωποι που μας βγάζουν το ικακό όνομα αλλά έτυχε ο φίλος ο Σόλωνας να βρεί κάποιους απο την περιοχή της Ανατολικής Κύπρου , εμένα έτυχε μου φέτος στο Τρόοδος να βρώ μια παρόμοια κατάσταση με σακούλια απο φούρνο της Λεμεσού. Παντού υπάρχουν αυτοί οι τύποι δυστηχώς!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
- FRANCHI
- Full Member
πόση αναισθησία?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
-
- Full Member
Φιλε ανεστησια ανεστησια!!! Αλλα το πρωτο πραμα που μου ηρτε στο νου ειναι μια μηχανουα τσαμε διπλα και να ειμαι απλουμενος πας το καναπε να μου φακκα το ηλιουι ετσι καιρο και εμπα να μεν ετσιμπα χαβα μου 

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
AU-79 έγραψε:Φιλε ανεστησια ανεστησια!!! Αλλα το πρωτο πραμα που μου ηρτε στο νου ειναι μια μηχανουα τσαμε διπλα και να ειμαι απλουμενος πας το καναπε να μου φακκα το ηλιουι ετσι καιρο και εμπα να μεν ετσιμπα χαβα μου

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
Εμενα ετσι οπως φενετε η περιοχη...θυμηζει μου ποστο μες την αλυκη για φλαμινγκο
Αρκεψα να μου βαλλω ιδεες τωρα

Αρκεψα να μου βαλλω ιδεες τωρα

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια