Πριν 3-4 χρονια καθομουν με το γειτονα στη βεραντα το βραδυ και πιναμε το φραπε μας μιας και ηταν μονος του σπιτι.
Κατα τις 8 ηρθε και η γυναικα του απο την δουλεια και μας φωναξε να παμε να δουμε το αυτοκινητο γιατι κατι χτυπησε στο δρομο κατα τον ερχομο της λιγο πριν το χωριο.
Αμαν λαλει μου ο γειτονας εν λαο που ετσιλησε και θα τον αφησε να τον φαν οι αλουποι.Παμε στο υπογειο του σπιτιου του και βλεπουμε στο προφυλακτηρα να κρεμετε ο προβολεας που τη φισια.
Τι κτυπησες ρωτα ?
Δεν ξερω του λεει νομιζω εν λαος .
Και εφυγες και τον αφησες να τον φαν οι αλουποι?(Αρκεπσε και εμουρμουραν για το αυτοκινητο και το προβολεα του αυτοκινητου)
Εβαλατον στο καπο γρηγορα γρηγορα γιατι εφοουμουν να μεν με δει κανενας και δεν ειμαι σιγουρη του λεει.
Εγελασαν και τα μουστατζια του γειτονα μολις ακουσε οτι εν μες το καπο εξεχασε και το προβολεα και ολα.
Παμε και οι 2 πισω στο καπο και μολις το ανοιξε εγω εβρεθηκα χαμε που το γελιο, ο γειτονας αρκεψε και εμουρμουραν για το προβολεα παλε + τα αιματα και το αλουπουι που ειδε στο καπο του.
Το τι εγινε μετα δεν περιγραφετε αρκεψαμεν να τον πειραζουμε ολοι στη γειτονια.
Ο πεθερος του ειπε ''Αφου δεν φερνεις κανενα λαο που παεις τζινη πως να ξερει και η γυναικα σου ηνταλος εν ο λαος''(Ασχετο αλλα επερνε σπιτι 4-6 λαους την καθε σεζον )
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
- 'petros'
Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»