Nikos έγραψε:Γεια σας και απο εμένα παιδιά...
Μια ερώτηση για τους πιο έμπειρους.Οταν το κοντάκι έχει χτυπήματα απο πτωσεις και ούτο καθεξής και δεχτεί διορθώσεις όπως καλή ώρα του φίλου Σάββα , το όπλο χανει απο την αξία του;;
Ευχαριστώ
Νίκος Α.
Καμια σχεση φιλε Νικο. Ειδικα στο θεμα του κοντακιου . Δηλαδη τι ?? Ας υποθεσουμε οτι αγοραζεις σημερα ενα οπλο 2000 ευρω. Και στην πρωτη σου εξορμηση πεσεις χαμω και παθει ζημια το κοντακι σου . Εαν προσπαθησεις να το πουλησεις με την ζημια του, χωρις να το επιδιορθωσεις , μετα απο ενα χρονο θα το πουλησεις περισσοτερο γιατι θα κρατησει την αξια του το οπλο ???? Μια επιδιορθωση σε ενα οπλο ( επιδιορθωση μιλαμε και οχι μετατροπη ) ειναι σαν ενα καλο σερβις στην αντιπροσωπεια του αυτοκινητου σου . Ουτως η αλλως εαν αφησεις ενα μικρο χτυπημα ειτε σε κοντακι ειτε σε καννη αυτο θα μεγαλωσει και θα παθει το οπλο σου μεγαλυτερη ζημια .
Εχω δει προσωπικα οπλο Purdey σε αθλια κατασταση το οποιο εγω προσωπικα θα εδινα μεχρι 1000 ευρω (μιλαμε για λιωμενο που λεει ο λογοσ), και το ειδα το ιδιο οπλο μετα απο 1 χρονο δουλειας πανω του απο καποιον οπλουργο και το οπλο πουληθηκε 17000 σε παρακαλω