ΦΙΝΑ 25 ΚΙΛΑ

Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΦΙΝΑ 25 ΚΙΛΑ

Δημοσίευση από admin »

Σε λίγο θα ξέρουμε εάν είναι photoshop ή όχι τους ζητήσαμε να μας στείλουν και άλλες φωτο απο εκείνους που είπαν ότι την σκότωσαν και περιμένουμε, πάντος η κουβέντα με τον ερπετολόγο είναι η εξείς ,Είχε αναπάντητες κλήσεις στο κινητό του 2 και όταν πήρε πίσω του είπε ένα ξάδελφος του (μέλος της παρέας) που υποτίθεται έπεξαν την κουφή ότι τον έπαιρναν για να πάει να την πιάσει και ακολούθως του έστειλαν αυτή την φωτογραφία. Τωρα ή κάποιος κάνει κάποιου πλάκα ή είναι αλήθεια πάντος εγώ προσωπικά ποιό πρίν δέν ξαναείδα πουθενά αυτή την φωτογραφία.
Προσέχουμε...για να έχουμε
yiannis angeli
Full Member

Δημοσίευση από yiannis angeli »

Εγώ σαν ειδικός ένα σας λεω δεν είδα ποτέ έτσι μεγάλη οχιά και είναι ενάντια στα πιστεύω μου αλλά με έπιασε Τηλ δικός μου άνθρωπος, ένα είναι σίγουρο θα το ψάξω όσο δεν φαντάζεστε αν τελικά είναι αλήθεια αυτή που την σκότωσαν χάσανε πάνω από 10000 εύρο και είναι κρίμα να σκοτώνεις έτσι σπάνια ερπετά και όσο για τον φίλο που είπε πριν το σχόλιο για ψεύτικη Φώτο αν έχει σίγουρες πληροφορίες παρακαλώ να επικοινωνήσει με το περιοδικό δεν είναι αστείο το όλο θέμα γιατί και εμείς το διαδώσαμε σε άτομα που κάνουνε μελέτες για έτσι ερπετά. Ελπίζω και παρακαλώ τον θεό να είναι ψέμα. Να περιμένετε νέα μου και θα μάθω σίγουρα, αυτά προς το παρόν
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Παιδιά πότε έγινε τούτη η κουβέντα? Θα το ψάξω και εγώ λίγο να δώ αν είναι αλήθεια και να σας πώ. Είμαι της περιοχής και αυτά πάντα ακούγοντε. Μέχρι σήμερα εν ακουσα έτσι πραγμα παντώς. Θα ρωτήσω και να σας πώ.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε admin αν εχει την φωτογραφια την κανονικη στιλε μου την στο email μου ΜΗΝ την σμικρινης για να μπορω να την επεξεργαστω photoshop να σου πω αν εν πραγματηκη σπουδαζω το photoshop εν η δουλεια μου ζε 5 λεπτα κουβεντα ειναι να μαθεφτει η αληθεια.... αν δεν τα καταφερω εγω ειμαι μαθημα τωρα εχω αλλο 7 τελιοφητους μαζι μου ζε 2 καθηγητες εν νομηζω 9 ατομα που λιουμε πας το προγραμα να θελουμε παραπανω που 5 λεπτα επεξεργασιας για να σας δοσουμε μια απαντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

δεν ιπαρχει ετσι μεγαλη φινα και ουτε θα βρεθει ποτε εχτος που αν ειναι διασταβροση με βοοα χεχεχεχεχε
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Παντος τζινος που στεκει που πισω με την βερκα χιαστη πρεπει να εκαμεν πολλες νυχτες να τζοιμηθει.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Στεκει 2 μετρα πισω και το υφος του δειχνει πως καπως τα εχει κανει ... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

Macrovipera lebetina is a venomous viper species found in North Africa, much of the Middle East, and as far east as Kashmir. Five subspecies are currently recognized, including the nominate race described here.[3]

Common names
Blunt-nosed viper, Lebetine viper, Levant viper[2], Levantine viper[4], Levantine adder[5], Kufi or Kufi viper (from Arabic), Gjurza (from Russian)[2], coffin snake, Levante viper, mountain viper[6], Gunas (from Kashmiri), Fina or Kontonoura (the second comes from the translation of Cypriot local dialect for short tailed).

Geographic range
Algeria, Tunisia, Cyprus, Turkey, Syria, Lebanon, Iraq, Iran, Russian Caucasia, Armenia, Georgia, Azerbaijan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazakhistan, Tadzikhistan, Afghanistan, Pakistan and Kashmir, India.

At one point there was also a report of this species from Yemen by Scortecci (1929).

The type locality originally given was "Oriente". Mertens and Müller (1928) suggested restricting the range to "Cypern" (Cyprus)

This is a large snake, with females reaching 150 cm in length and males growing to a similar size but less. In 2009 it was reported in the coastal areas of Cyprus that the indigenus Fina or Kontonoura reached the weight of 55kg+. However, sizes vary between different populations, with M. l. lebetina being somewhat smaller.

Η ιστορια εγινε περσι τζαι αθυμιθικαν την φετι, αν ειναι τζαι αληθκεια δλδ?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

sotiris!129 έγραψε:ε admin αν εχει την φωτογραφια την κανονικη στιλε μου την στο email μου ΜΗΝ την σμικρινης για να μπορω να την επεξεργαστω photoshop να σου πω αν εν πραγματηκη σπουδαζω το photoshop εν η δουλεια μου ζε 5 λεπτα κουβεντα ειναι να μαθεφτει η αληθεια.... αν δεν τα καταφερω εγω ειμαι μαθημα τωρα εχω αλλο 7 τελιοφητους μαζι μου ζε 2 καθηγητες εν νομηζω 9 ατομα που λιουμε πας το προγραμα να θελουμε παραπανω που 5 λεπτα επεξεργασιας για να σας δοσουμε μια απαντηση
Φίλε εν που τηλέφωνο που μου την εστείλαν
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε τοτε μονο ζινοι οι 2 ξερουν την αληθκεια :lol: αανν εν αληθκεια εν να περπατουν ζε να θορουν χαμε πιον που το φοβο τους χαχαχχαα
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

τσαλαπατουν ενα λαουη χαμε τζιαι δειγνουν το τα νεα τζιαι τα καναλια,,ετσιλλιαν ετσι κουφον τζιαι εγιω εν ειδα τπτ να λαλι η τηλεοραση,,αλοπως εκατουρουσαν σησαμολαο οι δημοσιογραφει :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”