ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑCostas_ έγραψε:Μακάρι να είχε θήραμα και νοικιάζουμε και πλοίο!! Να μου επιτρέψετε να εισηγηθώ κάτι. Αντί να πάμε όλοι μας που τα χαράματα μες τα όρη αν είναι να ορίσουμε π.χ. περιοχή. Στην οποία περιοχή να επιλέξουμε ένα οργανωμένο εκδρωμικό χώρο και να πούμε 1030-1130- όλοι εκεί για σούβλουες, λουκάνικα καμμια μπυρού κτλ. Και μετά όσοι θέλουν συνεχίζουν παρέα για δειλινό.
Έτσι εν να μπορούμε να συνδιάσουμε και το κυνηγι, και το φαγητό και την καλή παρέα και να αποφύγουμε την ταλαιπωρία του πρωινού και γενικά μιας ανοργάνωτης μέρας.
συναντηση μελων για κυνηγι
- marinos.a
- Site Admin
Re: συναντηση μελων για κυνηγι
Si vis pacem, para bellum
- πανικος
Nομιζω τελικα θα μαζευτουμε .Καποιοι διαφωνουν μηπως και πιεσουμε το θηραμα αν παμε στην ιδια περιοχη ολοι
η οτι θα ξιππαστουν οι αλλοι τζηνιοι.Ατε ρε κοπελια μα περιπεζετε μας τωρα.
ειπαμεν να συναχτουμεν να καμουμε τα τζηνια μας να γνωριστουμε και να παμε καπου για φαι.αν εσιοι τζικλες ας πιεστυν τζε τζινες μια φορα ουλον εμεις
ειπαμεν να συναχτουμεν να καμουμε τα τζηνια μας να γνωριστουμε και να παμε καπου για φαι.αν εσιοι τζικλες ας πιεστυν τζε τζινες μια φορα ουλον εμεις
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Laurona
Εγω βρηκα την ιδεα του Πανικου εξαιρετικη και την προταση του Κωστα ιδανικη για εφαρμογη.
Εαν τελικα γινει...και εαν μου το επιτρεψουν οι καταστασεις, θα ηθελα πολυ να λαβω μερος.
Μια απαραιτητη προυποθεση.Σε καθε παρεα που θα αποτελεσει το συνολο, ο οδηγος ΔΕΝ θα πιει ποτο.
Σε αυτο οχι μονο επιμενω, αλλα εαν ειμαι παρον, θα το επιβλεψω κιολας, κρατωντας το κλειδια απο τους οδηγους.
Αν σας φαινομαι απολυτος, απλα μην ερθετε, ειναι ο μονος ορος που πρεπει ολοι να δεκτουμε.......καταγομαι απο χωριο που ειναι στο δρομο για το Τροοδος...και πιστεψετε μου ειδα πολλα ατυχηματα πανω στες κουρβες του!!!
Θα παμε για να περασουμε καλα οχι για να κλαψουμε!!!
Την τελευταια φορα ηταν μια νεαρη κοπελλα που φαινετε αποκοιμηθηκε......την προτελευταια φορα που δεν θα την ξεχασω ποτε, ηταν ενα ρεμαλλι, που οταν κατεβηκα να βοηθησω.............εχασα το φως μου που τα νευρα μου.
Οταν πηγα κοντα να δω εαν ηταν καλα ο λεβεντης λαλει μου.............κοφκετε τουτη η κουρβα με 180!!!! και ηταν στραβοττο!!!Λαλω του εισαι καλα,?Εννα ερτουν να σε πιασουν ?Λαλει μου ναι!!Ε καλο φατσινε λαλω του και περαστηκα, μαλακα.Ηταν να σκοτωθεις τζιε εσυ και να δουμε πιον αλλο θα σκοτωνες για να καμεις την μαλακια σου
Και εφυα με ενα σωρο ερωτηματικα να γυριζουν στο νου μου για την μαλακια που μας δερνει.....
ΓΙΑΥΤΟ ΟΡΟΣ ....ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΠΟΤΟ!!!
Και προτεινω το περιοδικο να το καλυψει σαν ενα θεμα ''εκδρομη των αναγνωστων του περιοδικου''Θα ναι ομορφη συναξη , διασκεδαστικη και με πολυ φωτογραφικο υλικο.
Εαν τελικα γινει...και εαν μου το επιτρεψουν οι καταστασεις, θα ηθελα πολυ να λαβω μερος.
Μια απαραιτητη προυποθεση.Σε καθε παρεα που θα αποτελεσει το συνολο, ο οδηγος ΔΕΝ θα πιει ποτο.
Σε αυτο οχι μονο επιμενω, αλλα εαν ειμαι παρον, θα το επιβλεψω κιολας, κρατωντας το κλειδια απο τους οδηγους.
Αν σας φαινομαι απολυτος, απλα μην ερθετε, ειναι ο μονος ορος που πρεπει ολοι να δεκτουμε.......καταγομαι απο χωριο που ειναι στο δρομο για το Τροοδος...και πιστεψετε μου ειδα πολλα ατυχηματα πανω στες κουρβες του!!!
Θα παμε για να περασουμε καλα οχι για να κλαψουμε!!!
Την τελευταια φορα ηταν μια νεαρη κοπελλα που φαινετε αποκοιμηθηκε......την προτελευταια φορα που δεν θα την ξεχασω ποτε, ηταν ενα ρεμαλλι, που οταν κατεβηκα να βοηθησω.............εχασα το φως μου που τα νευρα μου.
Οταν πηγα κοντα να δω εαν ηταν καλα ο λεβεντης λαλει μου.............κοφκετε τουτη η κουρβα με 180!!!! και ηταν στραβοττο!!!Λαλω του εισαι καλα,?Εννα ερτουν να σε πιασουν ?Λαλει μου ναι!!Ε καλο φατσινε λαλω του και περαστηκα, μαλακα.Ηταν να σκοτωθεις τζιε εσυ και να δουμε πιον αλλο θα σκοτωνες για να καμεις την μαλακια σου

Και εφυα με ενα σωρο ερωτηματικα να γυριζουν στο νου μου για την μαλακια που μας δερνει.....
ΓΙΑΥΤΟ ΟΡΟΣ ....ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΠΟΤΟ!!!
Και προτεινω το περιοδικο να το καλυψει σαν ενα θεμα ''εκδρομη των αναγνωστων του περιοδικου''Θα ναι ομορφη συναξη , διασκεδαστικη και με πολυ φωτογραφικο υλικο.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αν θέλετε παίρνουμε και μια μηχανή των δίσκων και 1-2 κάσσιες και αν δέν έχει τσίκλες παίζουμε δίσκους 

Προσέχουμε...για να έχουμε
- tracker686
- Full Member
Ασχετο σε αυτο το link αλλα ρε παιδεια κανενα αγωνα εδω στο Ολυμπιακο σταδιο στα Λατσια δεν θα διωργανωσετε και για μας τις επαρχιας Λευκωσιας?
ρε πεΘκια ο καθένας ότι θέλει κάμνει ενε εξάλλου έχουμε δημοκρατία.εγώ προσωπικά αν είμα έναν τόπο και ερτι ένα λεωφορείο γεμάτο κυνηγούς θα σικοστο να φύω.φισικα εσας τι σας κοφτι ενε?πανικος έγραψε:Nομιζω τελικα θα μαζευτουμε .Καποιοι διαφωνουν μηπως και πιεσουμε το θηραμα αν παμε στην ιδια περιοχη ολοι

- Laurona
Ρε Κωστααα
Με μου λαωνεις το κοσμο ρεεεε αφηστους να ερτουν ....εγω δουλευκω στο φορο
Σοβαρα ρε φιλε...μεν το ψαχνεις τοοοσο πολλα το πραμα, χαλαρωσε
Το μονο που σκεφτομαστε οσοι θελουμε να γινει εν την φουκου και το φαι
Με μου λαωνεις το κοσμο ρεεεε αφηστους να ερτουν ....εγω δουλευκω στο φορο

Σοβαρα ρε φιλε...μεν το ψαχνεις τοοοσο πολλα το πραμα, χαλαρωσε

Το μονο που σκεφτομαστε οσοι θελουμε να γινει εν την φουκου και το φαι

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- APOLLON_1
TOΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΣadmin έγραψε:Αν θέλετε παίρνουμε και μια μηχανή των δίσκων και 1-2 κάσσιες και αν δέν έχει τσίκλες παίζουμε δίσκους

EPANIEL POWER
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Είπαμε θα κάνουμε Μεγάλο Αγώνα Φιλανθρωπικό μές τον Μάρτη ή Απρίλη μετά απο εισήγηση του Killer που έχει μέρες να τον δώ ή πολλή τσινή έπεσε η πολλές ταινίεςwinchester έγραψε:Ασχετο σε αυτο το link αλλα ρε παιδεια κανενα αγωνα εδω στο Ολυμπιακο σταδιο στα Λατσια δεν θα διωργανωσετε και για μας τις επαρχιας Λευκωσιας?

Προσέχουμε...για να έχουμε
- πανικος
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΤΟΝ ΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?costas++ έγραψε:ρε πεΘκια ο καθένας ότι θέλει κάμνει ενε εξάλλου έχουμε δημοκρατία.εγώ προσωπικά αν είμα έναν τόπο και ερτι ένα λεωφορείο γεμάτο κυνηγούς θα σικοστο να φύω.φισικα εσας τι σας κοφτι ενε?πανικος έγραψε:Nομιζω τελικα θα μαζευτουμε .Καποιοι διαφωνουν μηπως και πιεσουμε το θηραμα αν παμε στην ιδια περιοχη ολοι
ειπαμεν να συναχτουμεν να καμουμε τα τζηνια μας να γνωριστουμε και να παμε καπου για φαι.αν εσιοι τζικλες ας πιεστυν τζε τζινες μια φορα ουλον εμεις.φισικα καλο ειναι να κανουμε φιλους αλλα σινιθος τετιου ιδους σιναντισις εχουν πελατιακο χαρακτιρα διλαδι στιν δικι σας τωρα για παραδιγμα θα εχει ενα σχεπετταρι ενα σχιλλαρι ενα φουσεκαρι παραδιγμα τωρα
εναν ασφαλιστι ενα που καμνι κασιες τους σχιλους και με αυτον τον τροπο θα αυκσισουν το πελατολογιο τους ι γνομι μου παντα φιλικα κοστας
ΕΓΙΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΚΩ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!ΕΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΕΣ ΠΕΝΝΕς ΟΞΑ ΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕς!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟς ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟΛΛΟΝ1 ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΙΣ 19-12-10 .ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....