Καταλληλότερο αυτοκίνητο για κυνήγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vas.vas
Full Member

Re: Καταλληλότερο αυτοκίνητο για κυνήγι

Δημοσίευση από vas.vas »

LAND ROVER DEFENDER 90
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

vas.vas έγραψε:LAND ROVER DEFENDER 90
Αμμα εννεν στο μηχανικο.....!!!!
The best there is
Άβαταρ μέλους
vas.vas
Full Member

Δημοσίευση από vas.vas »

XS^PRESTIGE έγραψε:
vas.vas έγραψε:LAND ROVER DEFENDER 90
Αμμα εννεν στο μηχανικο.....!!!!
φιλε μάλλον συγχιζεις το με τα υπόλοιπα land rover... δηλ range rover , discovery και freelander.
εγω έχω το 10 χρόνια τζιε μόνο service τζιε βκάλλο του τον κόλο του.
έκοψα πάνω που 300000 χιλ
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

file vas vas μιλάς γιαυτο το αυτοκινητο??http://www.landrover-addict.co.uk/acata ... er-90.html
ποσο πετρελαιο θελει για να γεμισει??ειναι οικονομικο??αδειες ασφαλειες ποσα στοιχιζουν??
πεσ μας λιγες πληροφοριες να δουμε
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

εγω εχω ενα Chevrolet του 94 4Χ4 τουρπο 28αρι λαστιχομενο για off road ειμαι πολυ ευχαρυστημενος αλλα αν ξανα αγοραζα αυτοκινητο θα επερνα και εγω diffender land rover....εχουν τα καλυτερα 4Χ4 απο ολα τα υπολοιπα....
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

winchester έγραψε:εγω εχω ενα Chevrolet του 94 4Χ4 τουρπο 28αρι λαστιχομενο για off road ειμαι πολυ ευχαρυστημενος αλλα αν ξανα αγοραζα αυτοκινητο θα επερνα και εγω diffender land rover....εχουν τα καλυτερα 4Χ4 απο ολα τα υπολοιπα....
Ε φιλε οπως εκαμαν τους δρομους και τες αντιπηρινικες παεις τζαι με το σαλουν με 4Χ4 θελεις με τιποτε :D :D
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:
winchester έγραψε:εγω εχω ενα Chevrolet του 94 4Χ4 τουρπο 28αρι λαστιχομενο για off road ειμαι πολυ ευχαρυστημενος αλλα αν ξανα αγοραζα αυτοκινητο θα επερνα και εγω diffender land rover....εχουν τα καλυτερα 4Χ4 απο ολα τα υπολοιπα....
Ε φιλε οπως εκαμαν τους δρομους και τες αντιπηρινικες παεις τζαι με το σαλουν με 4Χ4 θελεις με τιποτε :D :D
συμφωνω αλλα το διπλοκαμπινο μας θελουμε το...κυπριοι ειμαστε και το τζακι δεν λυπει απο τα σπιτια μας,οποταν θελουμε και ξυλα οποταν θελουμε και διπλοκαμπινο.... :D
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

winchester έγραψε:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:
συμφωνω αλλα το διπλοκαμπινο μας θελουμε το...κυπριοι ειμαστε και το τζακι δεν λυπει απο τα σπιτια μας,οποταν θελουμε και ξυλα οποταν θελουμε και διπλοκαμπινο.... :D
σωστος... :D
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

παιδια και εγω ετσι λεω .Το διπλοκαμπινο εν το αυτοκινητο του κυπραιου του μερκαλη! γτ οχι δηλ?σκυλια του ξυλα του φουκουν του καραολους καππαρι κε ενα σορο μερακκια και φυσικα κυνηγι και ψαρεμα!!
το θεμα 4χ4 ,πρπει και αυτο να το δουλεβουμε με σινιδειση δηλ απλα και μονο αμαν κοψουμε μεσα,πχ βρεχει(μακαρι φυσικα) βρισκουμε λασπες ,βρισκεις ενα δυσβατο δρομο ενα νεροφαημα ενα λουκκο,απλα το θελουμε για να ειμαστε πιο σιγουροι οτι θα παμε με ασφαλεια στο κυνηγι και θα επιστρεψουμε το ιδιο καλα σπιτι μας
Το να χρισιμοπια καπιος το 4χ4 ος μεσο κυνηγιου καρποσης αλλα και λαθροθηριας ειναι κακο.Αλλοστε ειναι και ενας απο τους λογους μιωσης του θηραματος στον τοπο μας..Καπιοι δυστιχως επαρακαμαν το και εδω αλλο λλιον να κρατουν ελικοτερο να κυνηγουν πλεον,ολα θελουν τα ετιμα ,και βλεπουμε καθε χρονο πρωτη της φασσας φασσες δεν ρεσσουν πχ ,πρωτη του περδικιου,κυνηγοι με πολυθρονες γιρον που κλουβες,λαθροθηρια νιχτας για λαγο ολα αυτα εχουν ος εργαλειο τους και το 4χ4 διστιχως.
Αν λιπον δουλεβουμε ενα 4χ4 με λογικες προθεσεις τοτε ειναι ενα πολυ καλο και χρισημο αυτοκινητο ειτε διπλοκαμπινο που για το κυνηγι ειναι το πιο πρακτικο ειτε jeep που παλε ειναι πολυ καλο ,αλλα και με το saloon μας να παμε το κκεφι μας θα γινει :D
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

toyota hilux vigo 30dti,,,ψηλωμενο,ριμς πλατυ off road,λαστιχο bfgoodrich mud,φτερα πλαινα για τους τροχους τζιαι πανω απ ολα κασσια των σσιηλλων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”