Αλουμινιο,Μεταλλικες κατασκευες!!
- GiorgosT
- Full Member
Re: Αλουμινιο,Μεταλλικες κατασκευες!!
Πιο παλιά είχα καρότσα και είχα κάνει ξύλινη Κασία με marine ξύλο 18 μιλιμετρα και ήταν πολύ εντάξει με τις θερμοκρασίες. το μόνο πρόβλημα ότι κάθε 2 χρόνια ήθελε τρίψιμο και ξανά βερνίκι. Μετά απο πολύ σκέψη μαλλον θα κάνω κατι ενδιάμεσο.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
Πραγματι τα μεταλλικα κουτια για σκυλους εχουν προβλημα με την ζεστη και το κρυο .για το θεμα προστασιας μπορεις να καμεις μια ξυλινη κατασκεβη και να την επενδισεις με καπια πολυ λεπτη λαμαρινα απο εξω.Επισεις τωρα τελευτεα βλεπω πολλους να κανουν κασιες τουλαχιστο καππακια στα διπλοκαμπινα (για σκυλια φυσικα) Με ενα ειδος λαστιχο μαβρο που ειναι σαν πλακαζ ,σιγουρα το λαστιχο ειναι πιο καλο απο τη λαμαρινα και για θερμοκρασιες και δεν θελει βαφες,ρωτισα και μου ειπαν οτι τετια λαστιχα βρισκεις σε ρολο σε ορισμενα καταστηματα,αν ξερει καπιος ας μου πει γιατι ενδιαφερομαι και εγω..
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
μαριν γουτ και ειναι μια χαρα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- marinos.a
- Site Admin
βιομηχανικό λατέξ που το λαλούν νομίζω.KINIGOSS έγραψε:Πραγματι τα μεταλλικα κουτια για σκυλους εχουν προβλημα με την ζεστη και το κρυο .για το θεμα προστασιας μπορεις να καμεις μια ξυλινη κατασκεβη και να την επενδισεις με καπια πολυ λεπτη λαμαρινα απο εξω.Επισεις τωρα τελευτεα βλεπω πολλους να κανουν κασιες τουλαχιστο καππακια στα διπλοκαμπινα (για σκυλια φυσικα) Με ενα ειδος λαστιχο μαβρο που ειναι σαν πλακαζ ,σιγουρα το λαστιχο ειναι πιο καλο απο τη λαμαρινα και για θερμοκρασιες και δεν θελει βαφες,ρωτισα και μου ειπαν οτι τετια λαστιχα βρισκεις σε ρολο σε ορισμενα καταστηματα,αν ξερει καπιος ας μου πει γιατι ενδιαφερομαι και εγω..
αν δεν απατώμαι είδα στον Σπανιά.
Si vis pacem, para bellum
- marinos.a
- Site Admin
Γιώργο χρησιμοποια κανένα παραδοσιακό υλικό που το ξέρουμε τζιολας
CARBON FIBERS
CARBON FIBERS

Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
Ευχαριστω Μαρινο! θα ρωτησω εκυ τοτε..marinos.a έγραψε:βιομηχανικό λατέξ που το λαλούν νομίζω.KINIGOSS έγραψε:Πραγματι τα μεταλλικα κουτια για σκυλους εχουν προβλημα με την ζεστη και το κρυο .για το θεμα προστασιας μπορεις να καμεις μια ξυλινη κατασκεβη και να την επενδισεις με καπια πολυ λεπτη λαμαρινα απο εξω.Επισεις τωρα τελευτεα βλεπω πολλους να κανουν κασιες τουλαχιστο καππακια στα διπλοκαμπινα (για σκυλια φυσικα) Με ενα ειδος λαστιχο μαβρο που ειναι σαν πλακαζ ,σιγουρα το λαστιχο ειναι πιο καλο απο τη λαμαρινα και για θερμοκρασιες και δεν θελει βαφες,ρωτισα και μου ειπαν οτι τετια λαστιχα βρισκεις σε ρολο σε ορισμενα καταστηματα,αν ξερει καπιος ας μου πει γιατι ενδιαφερομαι και εγω..
αν δεν απατώμαι είδα στον Σπανιά.