Αλουμινιο,Μεταλλικες κατασκευες!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Re: Αλουμινιο,Μεταλλικες κατασκευες!!

Δημοσίευση από GiorgosT »

Πιο παλιά είχα καρότσα και είχα κάνει ξύλινη Κασία με marine ξύλο 18 μιλιμετρα και ήταν πολύ εντάξει με τις θερμοκρασίες. το μόνο πρόβλημα ότι κάθε 2 χρόνια ήθελε τρίψιμο και ξανά βερνίκι. Μετά απο πολύ σκέψη μαλλον θα κάνω κατι ενδιάμεσο.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

Πραγματι τα μεταλλικα κουτια για σκυλους εχουν προβλημα με την ζεστη και το κρυο .για το θεμα προστασιας μπορεις να καμεις μια ξυλινη κατασκεβη και να την επενδισεις με καπια πολυ λεπτη λαμαρινα απο εξω.Επισεις τωρα τελευτεα βλεπω πολλους να κανουν κασιες τουλαχιστο καππακια στα διπλοκαμπινα (για σκυλια φυσικα) Με ενα ειδος λαστιχο μαβρο που ειναι σαν πλακαζ ,σιγουρα το λαστιχο ειναι πιο καλο απο τη λαμαρινα και για θερμοκρασιες και δεν θελει βαφες,ρωτισα και μου ειπαν οτι τετια λαστιχα βρισκεις σε ρολο σε ορισμενα καταστηματα,αν ξερει καπιος ας μου πει γιατι ενδιαφερομαι και εγω..
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

μαριν γουτ και ειναι μια χαρα
046.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

KINIGOSS έγραψε:Πραγματι τα μεταλλικα κουτια για σκυλους εχουν προβλημα με την ζεστη και το κρυο .για το θεμα προστασιας μπορεις να καμεις μια ξυλινη κατασκεβη και να την επενδισεις με καπια πολυ λεπτη λαμαρινα απο εξω.Επισεις τωρα τελευτεα βλεπω πολλους να κανουν κασιες τουλαχιστο καππακια στα διπλοκαμπινα (για σκυλια φυσικα) Με ενα ειδος λαστιχο μαβρο που ειναι σαν πλακαζ ,σιγουρα το λαστιχο ειναι πιο καλο απο τη λαμαρινα και για θερμοκρασιες και δεν θελει βαφες,ρωτισα και μου ειπαν οτι τετια λαστιχα βρισκεις σε ρολο σε ορισμενα καταστηματα,αν ξερει καπιος ας μου πει γιατι ενδιαφερομαι και εγω..
βιομηχανικό λατέξ που το λαλούν νομίζω.

αν δεν απατώμαι είδα στον Σπανιά.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Γιώργο χρησιμοποια κανένα παραδοσιακό υλικό που το ξέρουμε τζιολας

CARBON FIBERS :twisted:
Si vis pacem, para bellum
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

marinos.a έγραψε:
KINIGOSS έγραψε:Πραγματι τα μεταλλικα κουτια για σκυλους εχουν προβλημα με την ζεστη και το κρυο .για το θεμα προστασιας μπορεις να καμεις μια ξυλινη κατασκεβη και να την επενδισεις με καπια πολυ λεπτη λαμαρινα απο εξω.Επισεις τωρα τελευτεα βλεπω πολλους να κανουν κασιες τουλαχιστο καππακια στα διπλοκαμπινα (για σκυλια φυσικα) Με ενα ειδος λαστιχο μαβρο που ειναι σαν πλακαζ ,σιγουρα το λαστιχο ειναι πιο καλο απο τη λαμαρινα και για θερμοκρασιες και δεν θελει βαφες,ρωτισα και μου ειπαν οτι τετια λαστιχα βρισκεις σε ρολο σε ορισμενα καταστηματα,αν ξερει καπιος ας μου πει γιατι ενδιαφερομαι και εγω..
βιομηχανικό λατέξ που το λαλούν νομίζω.

αν δεν απατώμαι είδα στον Σπανιά.
Ευχαριστω Μαρινο! θα ρωτησω εκυ τοτε..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”