μηχανακια τραχιλα τζικλα

Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Re: μηχανακια τραχιλα τζικλα

Δημοσίευση από tracker686 »

πιο πιθανον θα κοβουν εξοδικο,και μια παραθεση,ΠΙΑ θα ειναι η ποιοτητα του αυθεντικου,αγνου κυνηγιου οταν χρησιμοποιεις τεχνιτα μεσα....οχι οι αλλοι δεν ειναι πιο εξυπνη μας,απλα εμεις αγαπαμε το κυνηγη το ΑΓΝΟ που κριυκεσε πισω που τα δεντρουθκια να μην σε δει η τζικλα και αν δεν σε δει και κοντεψει σου τοτε κτυπας την,οχι να ειμαι εκει να βαζω το μηχανουι να ερκουντε τα πουλια οπς τα παλαβα και να τα πεζω και να καμω και το μεγαλο κυνηγο,για μενα ειναι εξυπνοβλακες ολοι αυτοι...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

φιλοι μου καλημερα ελπιζω ολοι να επιστρεψετε καλα εστω και χωρις θηραμα.
νομιζω με παρεξηγησετε δεν ειμαι κρεατοσυλλεκτης απλα πολλες φορες με τη παρεα μου νειωθουμε οτιαδικουμαστε.κυνηγω απο 10 χρονων με τον πατερα μου και σκοπος παντα ειναι να περνουμε καλα να αγαπαμε τη φυση αλλα μερικες φορες ειναι κριμα να εχεις ενα καλο ποστο που παντα περνουσαν πουλια και λογω των μ.συσκευων να περνουν μονο προς τα μηχανακια.αυτο σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι να μην εχεις και εσυ ενα?
μακαρι να μην υπηρχαν και να κυνηγουσαμε ολοι οπως τους παππουδες μας!
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αυτό είανι μια λύση , δηλαδή εάν είχαμε όλοι μηχανάκια πιθανό να μην δουλεύουν όπως τώρα αλλά επειδή ο Κυπραίος είναι Γάρος και όταν του δώσεις σχοινί φκάλει τσαι το παλούτσι θα ξεκινήσουν μετά να βάζουν τα μηχανάκια στα περδίκια, στις φάσσες , στον λαγό , μέρα νύχτα και θα προχωρήσουν σε άλλη μορφή παρανομίας. Είμαστε για κλάματα :roll:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

Canis έγραψε:
Μοδεστος έγραψε:ρε παιθκια τζινο το μαυρο που το τζιλας τζε καμνει σαν την τζικλα επιτρεπετε???
φίλε μόδεστε όλες οι συσκευές που μιμούντε πουλία είναι παράνομές αλλά τουλάχιστο με αυτό δεν ενοχλείς ιδιαίτερα τους υπόλοιπους......
Με αυτά τουλάχιστο το πολλί πολλί να σου το κατάσχουν δεν νομίζω να καταγγελθείς σε αστυνομικό σταθμό για κάτι τέτοιο
ευχαριστω φιλε canis
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Γιασας κοπελλια,

Θελω και εγω να πω τιν αποψη μου στο θεμα τουτο.

Οσπου ι θυρα τρωει τιν ωρα να "βουρα" τα αμπελοπουλλια, τις τρασσιλες και τες τσιχλες, αφιννει τον καθε ΑΣΧΕΤΟ να πιαννει ενα σιεπεττο και να γυριζει τα βουνα - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕΝ ΥΠΟΘΕΣΗ....
αντι να κοιταξουν τιν ουσια του προβληματος και να επικεντροθουν σε αυτο, τρεχουν να "γραπσουν" τα κοπελλουθκια που εχουν το μηχανουι και πεζουν καμια τρασσιλα καμια τζιχλα και αφιννουν το καθε μακακα να βουρα λαους ολοχρονα και να τους αφανιζει....

Αφιννουν τιν λαθροθυρια του λαγου, του περδικιου και ακομα και των αγρινων να ΟΡΓΙΑΖΕΙ και ποσκολιουντε, με τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; με τα αμπελοπουλλια, τις τρασσιλες και τες τσιχλες...

ο νους μας σε τουντιν χωρα εινε λλιος - δεν γινετε ρε φιλε να χαννεις τιν ουσια και να ασχολισε με........

εχτες ασπουμε, αν ερχοταν ι θυρα και αστυνομια στιν περιοχη που ειμουν το 75% επρεπε να τους συλλαβουν και να τους κατσουν μεσα
ενομιζαν ειναι στο γαμο του καρακκιοζη και εσιρναν τες σιεπεθκιες οπου τους ερκετουν...οι μισοι ιχνος πορτοκαλλι πανω τους να βουρουν μεστα σκοτινα να σταθουν και να νομιζουν εν απου καμει μαλακια...

θα ανοιξω νεο θεμα για τιν αηδια τις πρωτης κυριακης
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

Σαββάτο εγύριζα μισή μέρα να βρω τόπο που έχει τσίκλες. Τελικά βρήκα μια περιοχή που κυνηγώ χρόνια η οποία είχε πουλιά. Έπεξα μονο 2 με χίλια βάσανα γιατί δυστυχώς οι κυνηγοί με τα μηχανάκια έχουν αλλάξει το κυνήγι της τσίκλας. Εκαταστρέψαντο :twisted:. Δεν αφήνουν φτερό τσιαι όυτε σε αφήνουν να κυνηγήσεις ορθόδοξα. Οπου έχει πουλί παει πάνω τους και καθαρίζουντο, και τις πέζουν μεσούρανα. Να είμαι εγώ πάνω στο βουνο και να μεν την παίζω και να ο άλλος που κάτω και να την παίζει. Θα είχε άτομα που επέξαν 30-40. Φκιερόνουν και τις απαγορευμένες από πουλιά. Γιαυτό και 1-2 εξορμήσεις τσιαι δεν μένει τπτ και δεν μένουν να παχύνουν. Έχει να δω πασιά τσίκλα χρόνια! Η κατάσταση εν απαράδεκτη και το κυνήγι της τσίκλας άλλαξε και εκαταστράφηκε.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

όχι σε κρεατοσυλλέκτες
ναι στο πνεύμα του κυνηγού και την διασκέδαση της παρέας, με τις απογοητεύσεις και τις χαρές
τετάρτη που πάμε ; :mrgreen:
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

Phinix έγραψε: εχτες ασπουμε, αν ερχοταν ι θυρα και αστυνομια στιν περιοχη που ειμουν το 75% επρεπε να τους συλλαβουν και να τους κατσουν μεσα
Φιλε καλημέρα.
Σε έτσι περιπτώσεις μπορούμε να πιάσουμε ένα τηλέφωνο και θα ερτούν
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

ενα τηλεφωνο στον ουλαμο και το θεμα εληξε οπως λεει και ο Marinos
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εγω παρατηρησα οτι αυτα τα πραματα δεν δουλευουν πιον.

Αρχικα δεν χρειαζετε να εχεις καποιος, γιατι οπου παεις εσυ που δεν εχεις εισαι η μειοψηφια, αρα τι να το κανεις, αφου εχει αλλο 20 μηχανουθκια διπλα σου.

Κι ομως ενω εχει τοσα μηχανουθκια, εν θωρεις να παιζουν τζικλες........η να παιζουν παραπανω σου......ενω οπως λαλει και ο Σωτηρης, αν παεις σε εναν αρκατζιν 100 μετρα πιο τζει που τον εξυπνον με την μηχανουαν, εννα παιξεις 2-3 πουλια ετσι αξιππα αξιππα.

Ο λογος που νομιζω οτι δεν δουλειουν ειναι ο εξης.
τα πουλια ενεν μαννα? Ξερουν ποτε κλαινε για κατι και το τι λενε με τον καθε ηχο.
Αμα ο καθε βλακας, εχει που μιαν φωνην να παουριζει, πελλανισκει τα, και αντι να τα φερει κοντα διωχνει τα γιατι καλαλαβουν οτι κατι εν παει καλα.

Καποτε που τσινοι που ειχαν μηχανουες ηταν λλιοι, ναι εκαμαν αριθμους, σημερα νομιζω οτι τελικα γυριζει εναντιων τους, αμμεν εν αλλο στες τζικλες.

Για τες τρασσιλες εν μπορω να πω, διοτι εχω εναν ανιψιο που τους σφυρα τζιε ερκουνται σαν τες μαννες :lol:
Μιαν φορα εκαμεν ελεγχο το SBA ΣΤΟ μ1.

Σταματουν , λαλου του εχεις μηχανουαν?Λαλεις τους ναι.
Πουντην λαλει του απαγορευετε. Λαλει του ετην...και αρκευκει και σφυρα........επελλαναν τα πρασματα, επιαν διπλα του να δουν με τα μαθκια τους οτι εν τζινος που ηταν.....αποτελεσμα...λαλει του ο ενας ....ρε φιλε αμμα εννα ρκεσε στες τρασιλες πιανε κανεναν τηλεφωνο τζιε εννα ρκουμε να καθουμε διπλα σου :lol: ΕΣΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΣΕ :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”