ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ HUNT&SHOOT

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ HUNT&SHOOT

Δημοσίευση από Laurona »

Εν εισε μανιχος σου ρε φιλε μεν αγχωνεσε, ειμαστεν παραπανω εμεις που τους σκοπευτες :lol:
Και αν σου πει κανενας τιποτε αν, ερτω σαζω τον εγω μεν μου αγχονεσε.

Οι παραπανω τους εν εχουν υποθεσην, νομιζουν οτι ενα γελεκουιν και εναν οπλο σκοπευτικον καμνουν τον ανθρωπον :lol:

Παμεν γιανα περασουμεν καλα, να πιαμεν το οπλο, να προπονηθουμεν και εαν δεν κουτσιουμεν τους δισκους ,αλλον μαραζιν, εν η παρεα και η φιλια που μινησκει.

Μιαν φοραν, που ειμουν στες καλες μου( βασικα κολοφαρδος) εκαμα τους και παραμιλουσαν σε εναν βατηραν.ευτυχως στον επομενον που επια ειμουν μονος μου και εν ειδαν τα καλλιτζια :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

:lol: :lol: :lol:

αυτό είναι- όπως τα λαλεις
εντωμεταξύ τώρα που εσιναφερες το γιλεκκουιν - θέλω ένα

όσο για τα υπόλοιπα - σιούρα ένα περασουμεν καλά
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

marinos.a έγραψε:κανόνισε μπεηπη σιττερ τζαι ασ τα σάπια :D :D :D

ατε να σου δώσω και εκείνο που σου υποσχέθηκα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μαρινο μου να σε καλα, εννα προσπαθησω ρε φιλε αλλ αδεν μπροω να υποσχεθω :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Τον σκοπευτικό αγώνα της Λευκωσίας νομίζω να δώσουμε τα χρήματα σε καταφύγιο στην Λευκωσία και στον σκοπευτικό αγώνα της Λάρνακας να τα δώσουμε για το καταφύγιο Αραδίπου. όποιος θέλει και μπορεί αν βοηθήσει απο όποιαδήποτε σκοπιά. Σίγουρα θα θέλουμε βοήθεια να διαδώσουμε τον αγώνα, θα θέλουμε βοήθεια αν χρειαστεί αν βρούμε κάποιους χορηγούς ή κάποια δώρα για τα λαχεία όσοι περισσότερη βοήθεια έχουμε τόσο το καλύτερο θα πετύχουμε. Τωρά δέν θέλω να αναφερθώ σε θέματα διαιτησίας νομίζω καλύτερα όπως πέρσι να μπούν κανονικοί διαιτητές για να μην έχουμε παρεξηγήσεις με κανένα
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Laurona έγραψε:
marinos.a έγραψε:κανόνισε μπεηπη σιττερ τζαι ασ τα σάπια :D :D :D

ατε να σου δώσω και εκείνο που σου υποσχέθηκα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μαρινο μου να σε καλα, εννα προσπαθησω ρε φιλε αλλ αδεν μπροω να υποσχεθω :)
Πόσον εν το μωρο ρε Χρυσανθε ? Φερτο να ξηφοηθει τις σιηπεθκιές :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

8 μηνων :D

Εν τες φοατε ρε φιλε, αρκησες ετεσταραμεν τον, ρωτα τον Γιωρκο τον Φραντσιη :D

Εχτες εβαλα του dvd με λαους,αλλα ουτε που εσυγκινηθηκεν, ετον ρε λαλω του, τιποτε ο μιτσιης χαβα του :D

Εν αρρωστος ρε φιλε, ωτιτιδα και στα δυο αυτακια, πυρετους κλπ, ο Μαρινος ξερει, επροειδοποιησεν με ενα μηνα πριν.

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

κοπέλια καλημέρα. Μιάς και κοντεύουν και οι αγώνες θα θέλαμε λίγη βοήθεια απο τους συναδέλφους Λευκωσιάτες κυρίως. ΘΥέλουμε να τοποθετήσουμε 1-2 πανό για να διαφημίσουμε τον αγώνα έχει κάποιος σημεία να προτείνει όπου μπορούν να μπούν τα πανό και να μην μας τα σηκώσουν και να τα δεί και κόσμος. !!! Επίσης εάν κάποιος απο την φύση της εργασίας του η απο γνωστούς του μπορεί να εξασφαλίσει κάποια δώρα για την κλήρωση των λαχείων θα είναι μεγάλη βοήθεια. Ευχαριστούμε
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

admin έγραψε:κοπέλια καλημέρα. Μιάς και κοντεύουν και οι αγώνες θα θέλαμε λίγη βοήθεια απο τους συναδέλφους Λευκωσιάτες κυρίως. ΘΥέλουμε να τοποθετήσουμε 1-2 πανό για να διαφημίσουμε τον αγώνα έχει κάποιος σημεία να προτείνει όπου μπορούν να μπούν τα πανό και να μην μας τα σηκώσουν και να τα δεί και κόσμος. !!! Επίσης εάν κάποιος απο την φύση της εργασίας του η απο γνωστούς του μπορεί να εξασφαλίσει κάποια δώρα για την κλήρωση των λαχείων θα είναι μεγάλη βοήθεια. Ευχαριστούμε
στην προσοψη του MALL θα ηταν ο καλυτερος τοπος!και δεν θα τα πειραξει και κανενας και θα τα δει και κοσμος! αστειακια για το καλο του μηνα|!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Nicolas Beretta
Full Member

Δημοσίευση από Nicolas Beretta »

admin έγραψε:κοπέλια καλημέρα. Μιάς και κοντεύουν και οι αγώνες θα θέλαμε λίγη βοήθεια απο τους συναδέλφους Λευκωσιάτες κυρίως. ΘΥέλουμε να τοποθετήσουμε 1-2 πανό για να διαφημίσουμε τον αγώνα έχει κάποιος σημεία να προτείνει όπου μπορούν να μπούν τα πανό και να μην μας τα σηκώσουν και να τα δεί και κόσμος. !!! Επίσης εάν κάποιος απο την φύση της εργασίας του η απο γνωστούς του μπορεί να εξασφαλίσει κάποια δώρα για την κλήρωση των λαχείων θα είναι μεγάλη βοήθεια. Ευχαριστούμε
Γειας σας κοπέλια, καινούργιος και εγω στο φόρουμ και ήθελα να πω ότι η καλύτερη τοποθεσία για διαφήμιση του αγώνα θα ήταν η περιοχή Στροβολου απέναντι που το cineplex που περνά κόσμος και έχει και δεν αφαιρούν τα πανό..! Επίσης θα ήταν πολλα καλο πράγμα το μήνυμα , να αποσταλούν μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα για ενημέρωση κυνηγών και σκοπεύτων ότι θα έχει αγώνα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”