ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από admin »

RODOSTHENIS έγραψε:Για σας λεβεντες μου .Τελικα το περιοδικο θα κικλοφοριση αυτην τη βδομαδα .? ;)
Υπολογίζουμε πώς πρός το τέλος της βδομάδας θα είναι έτοιμο, πήγα ορτύκια σήμερα ρε Ρόδο αλλά τίποτα πρέπει να έρτεις κάτω να αλλάξουν τα δεδομένα εσένα βουρού σε πουπίσω
Προσέχουμε...για να έχουμε
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Έτσι, έτσι είναι ακριβώς. Βουρούν τον πουπισω.... αχ ωρε ρόδε.. τωρά όμως που θα κανονίσω το κοντάκι του αδερφού σου εν να δούμε πίον βουρούν πουπίσω... Ραφαέλος POWER!!
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Ρε πεδκια τπτ εν με βουρα που πισω εσχει κανενα μηνα βουρα μας που πισω η καταρες .Εν μπειραζει εν να περασουν.Κωστη σασε ποστο την πρωτη Κυριακη να παμεν να πε3ουμεν που καμια 50ρκα φασσες γτ οπος θορω σχηλο εν βρησκουμεν !!!!ηαηαηαηαηα :lol: :lol: :lol: :lol: .Το πολλην να παω με τον Αριστο βουρκατορα να τους βαστω να μπωρει να παιζει!!!!
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

πρωτη κυριακη μες την καλλεπεια κοντα στους ποταμους,,,ωραιο τοπουη
RODOSTHENIS
Full Member

Ατε κοπελεια σαστε κρανοι εξαρτησεις τζε φιαμεν ουλοι για καλλεπια .Εγω παντος εμεινα χωρις σκυλλους και ακομα το κυνηγι εν αρκεψε γμτ .Ενεν τπτ να μεν μας παρει κανενας βουρκατορος μαζει του !!!!εν να περασουμεν τζε φετος ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

RODOSTHENIS έγραψε:Ατε κοπελεια σαστε κρανοι εξαρτησεις τζε φιαμεν ουλοι για καλλεπια .Εγω παντος εμεινα χωρις σκυλλους και ακομα το κυνηγι εν αρκεψε γμτ .Ενεν τπτ να μεν μας παρει κανενας βουρκατορος μαζει του !!!!εν να περασουμεν τζε φετος ;) ;) ;) ;)
να σε πάρω μάζί μου να κρατάς την κάμερα να δείς την γλύκα (φυσικά εν να σου δώσω καμιά φτηνή γιατί μπορεί να την σείρεις )
RODOSTHENIS
Full Member

Εν καλα ππου λαλεις ρε Αριστε μου . Καμια φτυωει να μου δωκεις γιατι μπωρει να τη σειρω. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε κοπελιααααααααααααα ζιντο περιοδικο εν να το φκαλετε επιτελους? ατε ζ οι "αλλοι" εφκαλαν το ζε μις καρτερουμεν το δικο σας :)
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Θκιεβασε τζε το αλλο ωσπου να φκει τουτο. Σαμπος τζε εν θα τα γορασομε ουλλα... 3 εν τα κυπριακα ουλλα τζιουλλα...!!!
The best there is
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Παιδιά καλημέρα, τα περιοδικά είναι έτοιμα απο την Τετάρτη αλλά περιμένουμε το dvd να έρθει απο Ελλάδα όπου γίνονται τα copy. Τα dvd ήταν έτοιμα και αυτά απο την Τετάρτη αλλά λόγω απεργίας των Φορτηγών, απεργίας των αεροελεκτών και ακυρώσεις 2 πτήσεων τελικά προσγειώνονται σήμερα η ώρα 9 το πρωί Λάρνακα απο εκεί θα πάνε οδηκός Λευκωσία για να ενσωματωθούν με τα dvdκαι αύριο πρωί θα πάνε στα περίπτερα. Δυστηχώς κάποια πράγματα όσο και να θέλουμε δέν μπορούμε να τα ελέξουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”