ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ/ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ/ΑΛΙΕΙΑΣ 24-26 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Re: ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ/ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ/ΑΛΙΕΙΑΣ 24-26 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 20

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
The best there is
pant
Full Member

Δημοσίευση από pant »

Φίλε Κώστα,

'Εχεις απόλυτο δίκαιο για τον Άγγελο. Τον γνώρισα πριν 12-13 χρόνια, έχω αγοράσει όπλα από κοντά του και συνήθως κυνηγούμε στις ίδιες περιοχές στις πρώτες εξορμήσεις και έτυχε να βρεθούμε αρκετές φορές και στο κυνήγι. Σίγουρα του βγάζω το καπέλο με τα όσα καταφέρνει. Γνωρίζω αρκετά γι αυτόν τον άνθρωπο, τον έζησα όταν εργαζόταν ακόμα στο πατρικό του σπίτι και όταν έκανε τα πρώτα του βήματα φέρνοντας τα πρώτα του όπλα από Αγγλία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που συμβαίνει σήμερα με τον Αγγελο. Σε μια μικρή χώρα σαν την Κύπρο όλα γίνονται γρήγορα γνωστά και τα καλά και τα κακά. Ο άνθρωπος με τις γνώσεις του, την αξιοπρέπεια του και την σωστή αντιμετώπιση, έχει πετύχει να είναι μέσα ανάμεσα στους πρώτους σε πωλήσεις όπλων στην Κύπρο. Διακεινεί όπλα από Αγγλία εως Αμερική και Αυστραλία. Κατά καιρούς τον έχουν επισκεφτεί εκπρόσωποι μεγάλων δημοπρασιτικών εταιρειών με σκοπό να προμηθευτούν συλλεκτικά όπλα για μεγάλες δημοπρασίες ή συλλογές.

Νομίζω ότι έχει δώσει το κάτι που έλειπε πολύ από την χώρα μας.

Χαιρετώ,
pant
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Η δική μου άποψη για την έκθεση είναι ότι
1)Γίνεται σε λάθος χρονική περίοδο και αυτό ίσως ωφείλετε στο γεγονός ότι ο Κύπραίος είναι της τελευταίας στιγμής, εάν πάω τώρα και θέλω να δώ τα όπλα εάν δέν έχει σε στοκ δέν προλαμβαίνουν να φέρουν πρίν το κυνήγι. Η έκθεση έπρεπε όπως και στην Ελλάδα να γίνεται Απρίλιο -Μάϊο ή Ιούνιο
2)Γίνεται σε λάθος χώρο , έπρεπε να γίνεται σε ανοιχτό χώρο για να υπάρχουν field trial δοκιμές κκαι σε όπλα και σε αεροβόλα και σε φυσίγγια
3)Η έκθεση είναι για να εκθέτουμε κυρίως και να παρουσιάζουμε , εμείς στην Κύπρο την κάναμε παζαράκι
4)Ιδιαίτερα φέτος η εταιρεία που την κάνει επειδή είναι μονοπώλειο και επειδή έχει και κάποιους δυνατούς ομίλους απο πίσω μας έχταρε κυριολεκτικά. €70 το τ.μ Εμείς την έκθεση σκαφών και αλιείας που είναι με ανάλογες ίσως και καλύτερες συνθήκες για τους εκθέτες €34 το τ.μ
όπως και να έχει τα περιοδικά μας θα είναι φέτος στο περίπτερο 120 με έκθεση επρετών παρουσίαση 2 καινούργιον dvd
Προσέχουμε...για να έχουμε
and73
Full Member

Δημοσίευση από and73 »

Ότι έχει λεχτεί για τον Άγγελο είναι αλήθεια. Κάνει κάτι που του αρέσει πολύ, για αυτό και άφησε την ασφάλεια της πρωινής εργασίας του, το κάνει με πολύ μεράκι και για αυτό και του βγαίνει. Έχει μάλιστα βελτιωθεί αρκετά από τον καιρό που αναφέρθηκε ότι έφυγε από το σπίτι του (ημιυπόγειο) και μεταφέρθηκε στους Αγίους Ομολογητές. Πρόσφατα είδα εκεί το Browning citori 625!! Ίσως ο πρώτος που το έφερε στην Ευρώπη πριν ακόμα από πολλούς αντιπροσώπους. Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει και την παρουσία του στις Εκθέσεις, στις οποίες τα πρώτα χρόνια τον βοηθούσα τόσο στο στήσιμο του περιπτέρου όσο και κατά την διάρκεια της έκθεσης. Είναι και ο εκδότης του Περιοδικού “ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ”.

Συμφωνώ ότι η έκθεση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Δυστυχώς όμως έχουμε 2 εκθέσεις τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να διχάζονται και οι εκθέτες και ο κόσμος. Όλα στον βωμό του χρήματος και της κόντρας.

Εγώ θα ήθελα κατά την διάρκεια της έκθεσης να διοργανώνονταν κυνηγετικά σεμινάρια, επίσημες παρουσιάσεις προϊόντων, όπλων, συζητήσεις κτλ. Εξαιρετική ιδέα θα ήταν και η διοργάνωση έκθεσης μορφολογίας κυνηγητικών σκυλιών του γκρουπ 6 και 7, κάτι που θα έδινε και άλλη διάσταση στην έκθεση και ενδιαφέρον.

Δυστυχως δεν υπαρχει καταλληλος ανοικτος χωρος για εξωτερικες δραστηριοτητες, σκεφτου οτι καποτε γινοταν στον περιβολο της Garlsberg!! Η εμπλοκη της ΙΜΗ θεωρω οτι θα βελτιωσει την εκθεση σταδιακα. Συμφωνω επισης οτι το κοστος ειναι ψηλο.

ΑΑ
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

1)Γίνεται σε λάθος χρονική περίοδο και αυτό ίσως ωφείλετε στο γεγονός ότι ο Κύπραίος είναι της τελευταίας στιγμής, εάν πάω τώρα και θέλω να δώ τα όπλα εάν δέν έχει σε στοκ δέν προλαμβαίνουν να φέρουν πρίν το κυνήγι. Η έκθεση έπρεπε όπως και στην Ελλάδα να γίνεται Απρίλιο -Μάϊο ή Ιούνιο

+ 10000000
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

pant έγραψε:Φίλε Κώστα,

'Εχεις απόλυτο δίκαιο για τον Άγγελο. Τον γνώρισα πριν 12-13 χρόνια, έχω αγοράσει όπλα από κοντά του και συνήθως κυνηγούμε στις ίδιες περιοχές στις πρώτες εξορμήσεις και έτυχε να βρεθούμε αρκετές φορές και στο κυνήγι. Σίγουρα του βγάζω το καπέλο με τα όσα καταφέρνει. Γνωρίζω αρκετά γι αυτόν τον άνθρωπο, τον έζησα όταν εργαζόταν ακόμα στο πατρικό του σπίτι και όταν έκανε τα πρώτα του βήματα φέρνοντας τα πρώτα του όπλα από Αγγλία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που συμβαίνει σήμερα με τον Αγγελο. Σε μια μικρή χώρα σαν την Κύπρο όλα γίνονται γρήγορα γνωστά και τα καλά και τα κακά. Ο άνθρωπος με τις γνώσεις του, την αξιοπρέπεια του και την σωστή αντιμετώπιση, έχει πετύχει να είναι μέσα ανάμεσα στους πρώτους σε πωλήσεις όπλων στην Κύπρο. Διακεινεί όπλα από Αγγλία εως Αμερική και Αυστραλία. Κατά καιρούς τον έχουν επισκεφτεί εκπρόσωποι μεγάλων δημοπρασιτικών εταιρειών με σκοπό να προμηθευτούν συλλεκτικά όπλα για μεγάλες δημοπρασίες ή συλλογές.

Νομίζω ότι έχει δώσει το κάτι που έλειπε πολύ από την χώρα μας.

Χαιρετώ,
pant
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ.
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ.[/quote]

ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 99685400
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΙΤΣΙΛΙΔΗΣ
ΑΝ ΠΑΕΙΣ ΚΑΜΙΑΝ ΗΜΕΡΑΝ ΠΟΥ ΒΟΛΕΦΚΕΙ ΠΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΤΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕΝ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Παιδιά απλά θέλω να σας υπενθυμίσω ότι το περιοδικό μας θα βρίσκετε στην έκθεση κυνηγίου την Παρασκευή Σάββατο Κυριακή στο περίπτερο 120 θα χαρούμε πο΄λύ να έρθετε να βρεθούμε, να γνωριστούμε και να τα πούμε απο κοντά.
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

Παιδεια περαστε και απο το περιοδικο Hunt&Shoot εχει ενδιαφερωντα πραγματα γνωριστε οπως γνωρισα και εγω τα παιδεια του περιοδικου,και δειτε ακομη τον μακρημαλλη με τα φιδια,θα μεινετε αφωνη οταν δειτε τι κανει με τα ποιο δηλητιριοδη φιδια....
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χαρήκαμε ιδιαίτερα που μέσα απο την έκθεση είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αρκετούς απο εσάς ελπίζω όσοι δέν τα κατάφεραν να έρθουν να τους δούμε στον σκοπευτικό αγώνα στις 24 Οκτωβρίου
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”