+1Anthimos έγραψε:Φίλε εν "ξυλοτροπος" ή "δροπης" εν ακινδυνος!!!!
Απομάκρινση φίνας
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Απομάκρινση φίνας
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Dimitris
+2 Έχει δηλητήριο αλλά ενεν θανατηφόροadmin έγραψε:+1Anthimos έγραψε:Φίλε εν "ξυλοτροπος" ή "δροπης" εν ακινδυνος!!!!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- Anthimos
- Moderator
Dimitris έγραψε:+2 Έχει δηλητήριο αλλά ενεν θανατηφόροadmin έγραψε:+1Anthimos έγραψε:Φίλε εν "ξυλοτροπος" ή "δροπης" εν ακινδυνος!!!!

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Dimitris
Εμμμμμμμμ, τώρα που βλέπω καλύτερα τις φωτογραφίες νομίζω ενεν δρόπης. Φίλε αν του έκαμες εσύ την κελλέ του έτσι (επιττάκωσες την
) τούτο που εσκότωσες εν θερκό αλλά σε νεαρή ηλικία πριν να γίνει μαύρο( μαύρο γίνεται όταν κλείσει 6 χρονών). Εσκότωσα και εγώ 1 πρόπερσυ αλλά εν τέλια ακίνδυνο και επειδή ήθελα να μάθω τα είδη εψαξα το.
Ο Δρόπης ενεν ετσι, έχει μεγάλους ρόμβους καφέ κατα μήκος του κορμιού του

Ο Δρόπης ενεν ετσι, έχει μεγάλους ρόμβους καφέ κατα μήκος του κορμιού του
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Δεν εθελα να το σκοτωσω, ειπα της γενεκας μου την ωρα που το ειχα τσιλημενο που το ζβερκο να μου φερει ενα κουτι να το βαλω μεσα τζε θελω το τζε τζινην την ωρα μαντες τζε εγεινε σεισμος 8.5 ριχτερ και τσουναμι μαζι
Ε τοτε ετσιλησα του την κκελλουδαν του να ποκατσουν οι σεισμικες δονησεις
Το μαρτυριο μου ηταν μετα που εταραξα τα επιπλα του σπιθκιου ουλλου για να κατεβουν που τα τραπεζια

Ε τοτε ετσιλησα του την κκελλουδαν του να ποκατσουν οι σεισμικες δονησεις

Το μαρτυριο μου ηταν μετα που εταραξα τα επιπλα του σπιθκιου ουλλου για να κατεβουν που τα τραπεζια