ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟΥ - ΤΕΣΤ - HILUX- L200-DMAX-NAVARA

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟΥ - ΤΕΣΤ - HILUX- L200-DMAX-NAVARA

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σαν ενδιαφερομενος για αγορα διπλοκαμπινου ανοιγω αυτο το θέμα για συζητηση. Και βοηθεια από κατόχους αυτών των αυτοκινήτων.

Μιλούμε για τα τελευταία μοντέλα κάθε μάρκας και να είναι όλα της ίδιας μηχανής 25 tdi 4Χ4.
Τα 30αρια τα αφήνω εκτός.

TEST ξεκινώντας με τα πιο σημαντικά για μένα:

1. Κατανάλωση
2. Σχεδίαση εσωτερικού
3. Άνεση για τους πίσω επιβάτες
4. Οδική συμπεριφορά στην άσφαλτο

Τις δυνατότητες εκτός δρόμου τις αφήνω εκτός γιατι όλα ενα περίπου ικανοποιούν τον μέσο κυνηγό.

Περιμένω απόψεις και σχόλια για βοήθεια.

Ευχαριστώ
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Re: ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟΥ - ΤΕΣΤ - HILUX- L200-DMAX-NA

Δημοσίευση από tracker686 »

Breda Pegaso έγραψε:Σαν ενδιαφερομενος για αγορα διπλοκαμπινου ανοιγω αυτο το θέμα για συζητηση. Και βοηθεια από κατόχους αυτών των αυτοκινήτων.

Μιλούμε για τα τελευταία μοντέλα κάθε μάρκας και να είναι όλα της ίδιας μηχανής 25 tdi 4Χ4.
Τα 30αρια τα αφήνω εκτός.

TEST ξεκινώντας με τα πιο σημαντικά για μένα:

1. Κατανάλωση
2. Σχεδίαση εσωτερικού
3. Άνεση για τους πίσω επιβάτες
4. Οδική συμπεριφορά στην άσφαλτο

Τις δυνατότητες εκτός δρόμου τις αφήνω εκτός γιατι όλα ενα περίπου ικανοποιούν τον μέσο κυνηγό.

Περιμένω απόψεις και σχόλια για βοήθεια.

Ευχαριστώ
φιλε μου το καθε ενα ξεχωριστα εχει την χαρη του,εναποκυτε απο εσενα τι θα σου αρεσει ειναι ολα πολυ ωραια αυτοκινιτα,εγω επειδη εμαθα απο παλια με chevrolet προτυμω το Dmax,εχουν και καποιοι φιλοι μου το hilux και αυτο φοβερο αυτοκινιτο,απο εκει και περα κανε τα test drive σου,ακου και διαφορες γνωμες,και χτυπα!! οποιο και να πιασεις πιστευω θα ειναι πολυ ωραιο...
καλες αγορες
Άβαταρ μέλους
andros
Full Member

Re: ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟΥ - ΤΕΣΤ - HILUX- L200-DMAX-NA

Δημοσίευση από andros »

αν με ρωτας εμενα μεν πιασεις ετσι αυτοκινητο για το κυνηγι εχω πολλους παρεες που εγορασαν τζαι εχουν τα ουλλοι μες το parkin αμπα τζαι κατσει η σκονη πανω τους ;)

αλλα αν αποφασισες να πιασεις τζαι αφου εν να ξιμαρισεις που να ξιμαρισεις hilux 30 tdi a/t
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”