ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΟ SPORTING ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΩΝΩΝ?? ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΕΤΩΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΗΜΕΣ!
PERAZZI MX4C
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: PERAZZI MX4C
Φίλε είναι ένα παλιό μοντέλο της εταιρείας αξιόπιστο αλλά κάτι σαν αντίκα θα έλεγα. Η τεχνογνωσία που αποκτείθηκε τα τελευταία χρόνια γύρω απο τα όπλα οδήγησε όλες τις εταιρείες ανεξερέτος σε νέα συστήματα μηχανισμών, νέα κράματα μετάλλων και γενικά σε σοβαρές αλλαγές στον σχεδιασμό για καλύτερη ισσοροπία και ασφάλεια. Τώρα υπάρχουν δύο σοβαρά ερωτήματα 1)το όπλο είναι πάνω σου; 2) το βρήκες σε τιμή ευκαιρίας;. Αν το όπλο είναι πάνω σου και το βρήκες σε τιμή ευκαιρείας τότε προχώρα ξεκινάς με ένα άξιόπιστο όπλο . ΑΝ όμως με την ίδια τιμή αγοράζεις ένα συγχρονο όπλο το οποίο μπορείς να το παραγγείλεις και πάνω σου τότε είναι κρίμα να το αγοράσεις.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
φιλε admin σε ευχαριστω για την ανταποκριση. Τα πραγματα εχουν ως εξεις: εχω δοκιμασει πολλα σκοπευτικα οπλα κυριως browning&beretta. Δυσκολα βρισκω οπλο στα μετρα μου χωρις πολλες αλλαγες.admin έγραψε:Φίλε είναι ένα παλιό μοντέλο της εταιρείας αξιόπιστο αλλά κάτι σαν αντίκα θα έλεγα. Η τεχνογνωσία που αποκτείθηκε τα τελευταία χρόνια γύρω απο τα όπλα οδήγησε όλες τις εταιρείες ανεξερέτος σε νέα συστήματα μηχανισμών, νέα κράματα μετάλλων και γενικά σε σοβαρές αλλαγές στον σχεδιασμό για καλύτερη ισσοροπία και ασφάλεια. Τώρα υπάρχουν δύο σοβαρά ερωτήματα 1)το όπλο είναι πάνω σου; 2) το βρήκες σε τιμή ευκαιρίας;. Αν το όπλο είναι πάνω σου και το βρήκες σε τιμή ευκαιρείας τότε προχώρα ξεκινάς με ένα άξιόπιστο όπλο . ΑΝ όμως με την ίδια τιμή αγοράζεις ένα συγχρονο όπλο το οποίο μπορείς να το παραγγείλεις και πάνω σου τότε είναι κρίμα να το αγοράσεις.
το συγκεκριμενο οπλο μου εκατσε καλυτερα απ'ολα.
Η ερωτηση μου ειναι αν βρισκω πολυ καλυτερο σκοπευτικο στη τιμη
του συγκεκριμενου perazzi (αν και παλιο), περιπου 2000Ε.
Στη κατοχη μου εχω ενα 525 sporting.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
κοίταξε για ευνόητους λόγους δέν μπορώ να σου πώ μάκρες όπλων αλλά εάν κάνεις μια μικρή έρευνα αγοράς με €2000 βρίσκεις καινούργιο όπλο στα μέτρα σου χωρίς κατανάγκη να είναι το 'όνομα' αλλά στην σκοποβολή περισσότερο ρόλο παίζει το όπλο να σου κάθετε παρά το όνομα που κρατάς. Φυσικά ένα perazzi είναι perazzi εάν σου έκατσε και η κατάσταση του είναι καλή go ahead μην το συζητάς κάν.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Σε ευχαριστω φιλε. αν καταληξω τελικα στο perazzi θα σου πω εντυπωσεις!