Γεια σας! Ξέρω, εδώ μιλάτε για τις εμπειρίες σας στο κυνήγι, αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω για μια ιστοσελίδα που έφτιαξα πριν από λίγο καιρό. Όνειρό μου είναι μια μέρα να γίνει σχετικά γνωστό. Έχω ήδη αφιερώσει αμέτρητες ώρες βελτιώνοντάς το.
Πρόκειται για το Guns N' War. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα με πληροφορίες για όλα τα είδη πυροβόλων όπλων, όπως πιστόλια, πολυβόλα, όπλα πυροβολικού και (ναι!) κυνηγετικά όπλα (προς το παρόν είναι σχετικά περιορισμένος ο αριθμός των άρθρων πυροβόλων όπλων). Τα άρθρα γράφονται προσεκτικά και περιέχουν φωτογραφικό υλικό υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να μάθετε για την ιστορία ενός όπλου, για το πως λειτουργεί, το πως φτιάχτηκε και που χρησιμοποείται.
Στο μέλλον θα γίνουν αναρτήσεις άρθρων με πληροφορίες για διάφορους πολέμους του 20ου αιώνα, ενώ ακόμη πιο μετά θα δημοιργηθεί νέα στήλη στην ιστοσελίδα με πληροφορίες για διάφορα είδη πυρομαχικών.
Το Guns N' War έχει σελίδα στο Facebook και το Twitter. Μπορείτε να τις βρείτε κάνοντας κλικ στα εικονίδια τους στο κάτω μέρος της σελίδας. Έτσι, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα άρθρα. Βέβαια, μπορείτε απλά να γίνετε συνδρομητές μέσω e-mail.
Είμαι πάντα πρόθυμος να δεχτώ σχόλια και επικριτική από τον καθένα σας. Γίνονται συνέχεια προσπάθειες βελτίωσης της ιστοσελιδας αυτής, οπότε τα σχόλια σας είναι πολύτιμα. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
H ιστοσελίδα: gunsnwar.wordpress.com
Ένα νέο Site με χρήσιμες πληροφορίες!
-
- Full Member