Δημοπρασια Λαικης

Απάντηση
istriano ®

Re: Δημοπρασια Λαικης

Δημοσίευση από istriano ® »

Ειναι και συλλεκτικα κομματια πλεον αφου σταματησε η παραγωγη τους!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

virtualgreek έγραψε:
Artemis G. έγραψε: Ρε φιλε ακουσα και κατι κουβεντες για τουτα τα οπλα οτι οι καννες καμουν να στηλωνεις και δεντρακια... τωρα εν ξερω αν εν κουβεντες του καφενε
Αν υπαρχει καποιος συναδελφος που ειναι κατοχος να μας πει...

Μεν περιπαίζετε τους μαθητευόμενους μου!

Ο Π. Κυρίτσης πήγε στους ολυμπιακούς το 1984 με Laurona!!!!

Τζαι στραβό να είναι το βέλος, άμα ο Ινδιάνος ξέρει να το ρίχνει, το βέλος θα πάει εκεί που πρέπει.

Σ.
Μαθητευομενος ... ??
Δασκαλος δεν ειναι ζινος που μαθαινει τον αλλο να κρατα το μολυβι αλλα ζινος που τον μαθαινει να γραφει ;) !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Laurona έγραψε:Χελεις να πουλησεις το δικο σου μπερεττα οξα του Σωτηρη, επειδη εν σκοτωνουν? :lol:

Πε του να σου δωκει το Λαουρονα, που καθετε μεστο αρμαρι να δειτε χαιριν? :lol:

Τζινα ουλλα που επεξεν και βαλει φωτογραφιες εν με το Λαουρονα αφους, απλα βαλει το μπερεττα και ποζαρει :lol:
εν θα αρκεψω παλε για να μην γινομε γραφικος , οι λιγοι που κυνηγισαν διπλα μου μπορουν να κρινουν αν το οπλο εχει η οχι προβλημα στο σκοτωμα...οσοι με ειδαν στο σκοπευτηριο επισης μπορουν να κρινουν αν το οπλο ειναι πανω μου η οχι!

οσο αφορα το Laurona εν σαρκα 5χ5 σταθερα chocks εν καμει για μενα κρατα τον ο μιτσις , εγω θελω κλειστα chocks 1-2 ατε 3 γιατι στες ζικλες περπατητο εχει που φεφκουν αρκετα κοντα ;) !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

dimitris savva έγραψε:Ακουσετε πολλους να πουλουν τα Laurona αντιθετα με αλλα όπλα????? Μεν ακουεις κανενα Χρυσανθε απλος δες δημοσιευσεις ποια όπλα πουλουντε πιο πολυ απο τους κατοχους τους, Τοτε θα καταλαβεις ποια ειναι τα σκαρτα γιατι κανεις δεν αποχωριζετε ενα καλο όπλο και ας λενε οι αλλοι '' ειναι ευκαιρια''.
Χρύσανθε μου μεν τους ακούεις. Συμφωνώ με τον φίλο Δημήτρη οτι δεν ακούμε πολλούς να πουλούν Laurona. Άλλωστε με τόσες χρήσεις που έχουμε ακούσει δαμέσα γιατί να τους πουλήσουν? Και άτε και ήβρες κανένα στραβό και αγόρασε τον! Κανούν να αγοράσεις καινούργια κουτάλα για το ρέσι?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

LAGOS έγραψε: Και άτε και ήβρες κανένα στραβό και αγόρασε τον! Κανούν να αγοράσεις καινούργια κουτάλα για το ρέσι?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”