Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΛΑΓΟΙ

Απάντηση
yiannis angeli
Full Member

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΛΑΓΟΙ

Δημοσίευση από yiannis angeli »

Εικόνα

Αγαπητοί μου φίλοι μετά από αρκετές μέρες πάνω στα βουνά τις Κύπρου με τον Άριστο προσπαθήσαμε να ανακαλύψουμε τον λόγο που μας λετε ότι χάνονται οι λαγοί μας, δεν υπολογίσαμε όμως το ότι λόγο του ότι μπήκαμε στην ευρωπαϊκή ένωση δεν γίναμε μόνο εμείς ευρωπαίοι αλλά και η αλεπούδες μας και η ευρωπαϊκή νομοθεσία τους επιτρέπει την οπλοφορία γι αυτό οποίος προλάβει. και για να μην νομίσετε ότι σας κοροϊδεύω ιδού η φωτογραφία. Για το περιοδικό hunt and shout Γιάννης Αγγελή. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mikros

Re: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΛΑΓΟΙ

Δημοσίευση από mikros »

φιλε μου ξερεις ποσους λαους επιτρεπετε να πεξουν σε μια κυριακη ποσες φραγγολινες και ποσα περτιτζια?ιντα αδια χρειαζουνται και ποσο κοστιζει?(αν εν φτηνη ντηνω τον κατο μου αλουπο διο τ και το αεροβολο και και αφηνω τον) :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
yiannis angeli
Full Member

Re: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΛΑΓΟΙ

Δημοσίευση από yiannis angeli »

Ρε φίλε το άσχημο είναι ότι δεν έχουνε όριο και δεν πληρώνουνε για άδεια λόγο Ευρώπης αλλά περνούνε από την θήρα γεια face control kai microchip όποτε τον καττο ξεχαστον. Αφού να φανταστείς έβαλαν μέσο με τον υπουργό και δικαιούνται να μεν φορούνε πορτοκαλιά ρούχα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”